NIVEA SUN LEERT KINDEREN VEILIG VAN DE ZON GENIETEN

SCHOOLBEZOEK

NIVEA SUN LEERT KINDEREN VEILIG VAN DE ZON TE GENIETEN

LAAT DE ZON MAAR KOMEN MET NIVEA SUN!

NIVEA SUN heeft in samenwerking met Selma Noort een lespakket voor scholen ontwikkeld waar mee spelenderwijs wordt uitgelegd dat het belangrijk is om goed beschermd te genieten van de zon. Wil jij je kind ook meer leren over zonbescherming? Hieronder staan 4 leuke verhaaltjes en een filmpje speciaal voor kinderen.

LESPAKKET SELMA NOORT

Wil jij je kind ook meer leren over zonbescherming?

Hieronder vind je 4 leuke verhaaltjes speciaal voor je kind!

MEESTER, IK BEN MIJN ZWEMBROEK VERGETEN!

Als Quinten zijn zwembroek is vergeten moet hij van de Meester bij de verloren voorwerpen een nieuwe zoeken. Samen met Hibba en Merel zoekt hij, maar kan hij alleen een rode clownsbroek vinden. Quinten wil deze niet dragen omdat hij bang is dat hij het zwembad niet in mag. Meester Freek komt dan met een oplossing.

HANDEN OMHOOG!

Groep 7 mag niet bij de voorbereidingen zijn van de eindmusical van groep 8. In plaats daarvan moeten zij helpen met het opzetten van het zomerspel voor de kleuters. Als Merel, Hibba, Marco en Hugo emmers aan het vullen zijn komen ze op een spannend idee.

KLAAR VOOR DE START…

Op de sportdag sponsort de oom van Hibba een buikschuifbaan. Groep 7 en groep 8 besluiten een wedstrijd te houden in buikschuiven. Meester Freek gaat bij groep 8, en juf Betty bij groep 7. Na een spannende wedstrijd staat het gelijk en gaat het beslissende punt tussen meester Freek en juf Betty. Wie zou er winnen?

LEKKER ETEN VOOR MEESTER FREEK…

Als groep 7 en groep 8 op schoolkamp gaan bedenken ze een goede grap om meester Freek in de maling te nemen. Als Quinten een kwal vindt is de beslissing snel gemaakt…


FILMPJE OVER DE ZON

LIEVE ZON