NIVEA MEN: ALLES VOOR MANNEN

Als man stel je andere eisen aan je reinigings-, verzorgings- en stylingproducten dan vrouwen. Grijp daarom niet uit gemak naar producten die toch al in het badkamerkastje staan, maar kies voor NIVEA MEN. Zo voorzie jij jezelf van de beste verzorging.

 

EEN NIVEA-LIJN SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR MANNEN

Mannen hebben een andere huid dan vrouwen. Het bevat meer collageen en produceert meer talg. Daarom vraagt het andere verzorgingsproducten. NIVEA MEN is speciaal ontwikkeld voor mannen. Alle producten zijn ervoor gemaakt om de mannenhuid of het mannenhaar optimaal te verzorgen. Van grondige reiniging voor de vette huid tot stylingproducten voor een hip kapsel.

Daarnaast vind je natuurlijk ook producten speciaal voor mannen, zoals een moisturizer voor een stoppelbaard, scheergel en aftershave. Op zoek naar een lekker geurtje? NIVEA MEN deodorant gaat het transpireren tegen, verzorgt de huid en houdt je de hele dag door fris. Maak het af met een heerlijk geurend eau de toilette en jij bent klaar voor wat de dag zal brengen.

 

DE NIEUWSTE NIVEA MEN-PRODUCTEN, NIEUWS EN MEER

Op deze pagina vind je alles over NIVEA MEN. Bekijk de nieuwste productlijnen, lees hoe je ze kunt gebruiken en leer alles over hoe ze ontwikkeld werden. Ook lees je onze onderzoeken, interviews met experts, veelgestelde vragen en adviezen over reiniging, verzorging en styling. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.