header review page

Jouw favoriete NIVEA product

Schrijf een review en win!

Jouw favoriete producten

Wat is jouw favoriete NIVEA product?

reviews/Content section 1

Welk NIVEA product heeft jouw hart gestolen en is inmiddels onmisbaar in je dagelijkse routine? Laat het ons weten door een review achter te laten op onze website en maak automatisch kans op een maandvoorraad aan NIVEA producten! Zoek hieronder je favoriete product op om een review te schrijven.
Stappenplan

Hoe laat je een review achter?

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deelname aan de Actie is uitsluitend toegestaan aan personen die tijdens de Actieperiode en prijsuitreiking woonachtig zijn in Nederland. 

Medewerkers van Beiersdorf, iedereen die direct of indirect bij de organisatie van de Actie betrokken is, en hun naaste familieleden, zijn uitgesloten van deelname.

Beiersdorf heeft te allen tijde het recht één of meer deelnemers zonder opgaaf van redenen en zonder melding vooraf van deelname uit te sluiten. Door uitsluiting van deelname komt de deelnemer op geen enkele wijze meer in aanmerking voor enige prijs en de deelnemer doet hierbij uitdrukkelijk afstand van enig recht met betrekking tot de prijzen. Deelnemers die in strijd met deze actievoorwaarden handelen, worden gediskwalificeerd. 

Alleen inzendingen die aan deze actievoorwaarden voldoen, dingen mee naar een van de prijzen.