NIVEA Creme

ONZE BELOFTE

Always there for you.

Het leven zit vol uitdagingen, vol ups en downs. En om eerlijk te zijn: we kunnen het niet eenvoudiger maken, maar we kunnen er wel met onze beste zorg voor je zijn. NIVEA Crème is net zo veelzijdig als ons leven. Het kan de huid verzachten, de droge huid intensief verzorgen en de uitstraling van de getatoeëerde huid behouden. De verzorgende crème kan de huid van kinderen beschermen en zelfs de huid voorbereiden op uitdagingen zoals extreme kou. Het is er altijd voor ons als we zorg nodig hebben. #ALWAYSTHEREFORYOU

TATTOO VERZORGING

We verzorgen de getatoeëerde huid

 
 
 

Tatoeages zijn een mooie manier om jezelf uit te drukken. Elke tatoeage vertelt een verhaal, net zoals een kunstwerk.
Eerlijk gezegd weten we niet veel over kunst, maar we weten wel hoe we ervoor moeten zorgen.

Hoe zorgt NIVEA Crème voor jouw kunst?
Door je getatoeëerde huid een rijke, voedende verzorging en een beschermende laag aan te bieden. Er wordt zorg gedragen voor de getatoeëerde huid en ziet er bewezen mooier en kleurrijker uit.WAAROM NIVEA CRÈME

DE ENIGE CRÈME VOOR ALLES.

WE KUNNEN JE BESCHERMEN TEGEN DE KOU.

Wanneer je uitdagingen aangaat, kan NIVEA Crème je beschermen. Het geeft je huid een beschermende laag met rijke verzorging, die je huid soepel houdt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals kou. Wat is jouw volgende uitdaging?

WE ZORGEN ERVOOR DAT JE DOOR KUNT GAAN.

Niets mag je tegenhouden om je doelen te bereiken. Daarom verzorgt NIVEA Crème je handen. De voedende crème verzacht niet alleen eelt, maar het biedt ook onmiddellijke verlichting voor de droge en ruwe huid. Klaar voor een nieuwe ronde?

WE KUNNEN OVERAL VOOR JE HUID ZORGEN.

Welke kant je ook op gaat in het leven, NIVEA Crème kan je meer vertrouwen geven. Het pakt meteen de droge, ruwe huid aan en zorgt er vervolgens voor dat het het vocht vasthoudt. Voel je mooi en goed verzorgd - in elke situatie.

NO MATTER WHAT, WE’RE ALWAYS THERE FOR YOU.