One skin. One planet. One care

Je huid is uniek. Het maakt jou jij.

Het staat in directe verbinding met de natuur. Met de regen, wind en zon.

Als grootste cosmeticamerk ter wereld hebben we daarom een missie voor morgen. Want wij weten dat je huid pas écht kan stralen in een gezond klimaat.

Daarom ontwikkelen we producten die zorgen voor jou en de planeet. Producten die verpakt en geformuleerd zijn met een verminderde CO2-voetafdruk.

Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een betere toekomst en helpen we jou dat ook te doen.

Uit liefde voor je huid, zorgen we samen voor de wereld om ons heen. Voor vandaag én morgen.

nivea logo

ONZE BETROKKENHEID BIJ DUURZAMERE ONTWIKKELING

Als vooraanstaand huidverzorgingsmerk met meer dan 100 jaar expertise, zijn we ons bewust van de uitdagingen waar we op milieugebied voor staan. Bij NIVEA is het altijd ons doel geweest om je huid mooi en gezond te laten aanvoelen. Maar we weten dat een gezonde huid een gezonde omgeving nodig heeft om gezond te blijven.

Door onze producten te veranderen, hun CO2-voetafdruk te verkleinen en door onze productiemethode te wijzigen, willen we je helpen zorg te dragen voor je huid én onze blauwe  planeet.

We gaan met je delen wat we nu al doen om duurzamer te worden en hoe we ons in de toekomst inzetten om te zorgen dat we verder gaan dan alleen het zorgen voor de gezondheid van je huid.

MEER INFORMATIE

philosophy

ONZE STRIJD TEGEN KLIMAATVERANDERING

Waarom duurzaamheid belangrijk is voor NIVEA.

climate neutrality

ONZE VISIE: ONZE CO2-UITSTOOT VERLAGEN

De strijd tegen klimaatverandering.

responsible sourcing

MEER VERANTWOORDE PRODUCTIE

Hoe NIVEA ernaar streeft om de natuur met respect te behandelen.

sustainable production

ONZE DUURZAMERE PRODUCTIE

Duurzamere productie is een van NIVEA’s doelstellingen om onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

respecting animals

RESPECT VOOR DIEREN

Bij NIVEA willen we transparant zijn over hoe we met het welzijn van dieren omgaan.


nivea logo
ingredients

ONZE INGREDIËNTEN & FORMULES 
HOE ONTWIKKELEN WE DUURZAME HUIDVERZORGING

De huid staat centraal bij alles wat we doen. Omdat de huid ons direct in contact brengt met onze omgeving, willen we ervoor zorgen dat onze productformules de natuurlijke schoonheid van je huid en die van onze planeet beschermen en behouden.

We gaan je laten zien hoe we duurzamere huidverzorging ontwikkelen door ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu te verwijderen en door milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare alternatieven voor grondstoffen te gebruiken.

MEER INFORMATIE

ONZE BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Iedere consument heeft zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor bepaalde huidverzoginsproducten. Wat de reden voor jouw keuze ook is, wij hebben de juiste producten voor jou.

ONZE DUURZAMERE PALMOLIE

Lees hier hoe NIVEA de duurzamere oogst van palmolie ondersteunt.

VEILIGHEID VOOR DE HUID EN TRANSPARANTIE

Ontdek hoe NIVEA op de best mogelijke manier huidverzorgingsinnovaties ontwikkelt die veilig zijn in gebruik en het milieu respecteren.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE VERZORGINGSPRODUCTEN

We laten zien waarom we biologisch afbreekbare huidverzorging belangrijk vinden.

VEGAN HUIDVERZORGING

Ingrediënten die niet alleen zacht zijn voor de huid, maar ook respectvol tegenover dieren.

ONZE BETROKKENHEID BIJ VERMINDERING VAN MICROPLASTICS

Lees meer over NIVEA's streven naar formules  100% zonder microplastics.


nivea logo
sky

DUURZAMERE VERPAKKINGEN

Geleid door de principes van de circulaire economie, zijn wij op een missie om plastic verantwoord te gebruiken in onze productverpakkingen. Onze aanpak is eenvoudig: we verminderen plastic waar mogelijk, recyclen plastic zoveel we kunnen, vervangen het wanneer dat zinvol is en moedigen onze klanten aan om verpakkingen opnieuw te gebruiken.

Ontdek nu hoe onze acties en doelstellingen om duurzamere verpakkingen met gerecycled plastic of materiaal zonder plastic te maken, ons helpen om vervuiling te voorkomen en onze CO2-uitstoot te verminderen en zo bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

MEER INFORMATIE

ONZE BETROKKENHEID BIJ HET GEBRUIK VAN PLASTIC

Lees meer over hoe NIVEA streeft naar verantwoord gebruik van plastic, door het gewicht van verpakkingen te verminderen en gerecycled plastic te gebruiken.

ONZE DUURZAMERE PAPIEREN VERPAKKINGEN

Wij bij NIVEA zijn ervan overtuigd dat materiaal op basis van hout, zoals papier en karton, van duurzamere oorsprong moet zijn om de bossen te beschermen tegen ontbossing.


Wij willen 100% transparant zijn en antwoord geven op al je vragen over onze betrokkenheid bij het milieu. Indien je nog vragen hebt of meer informatie wilt, ga dan naar de website Duurzame ontwikkeling van Beiersdorf, het moederbedrijf van NIVEA.