Innerlijke schoonheid - (ontspannings)massage

Massage: je innerlijke schoonheid strelen

Massages bieden zichtbare voordelen!

Massages worden al duizenden jaren gebruikt als ontspanning en voor het verminderen van stress. Kies voor een hoofd- en nekmassage, een Ayurvedische massage of duomassage – je zult zien hoe je innerlijke evenwicht wordt hersteld.

Massages: een diepe ontspanning om nieuwe energie op te doen

Een gezichtsmassage stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een stevige huid en een gezonde teint. Sluit je ogen, ontspan en verheug je op een prachtige kleur die van binnenuit lijkt te komen.

Zorg voor je innerlijke en uiterlijke gezondheid: neem een gezichtsmassage!

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt dus voor een stevige huid en een gezonde teint. Sluit je ogen, ontspan en verheug je op een prachtige teint die van binnenuit lijkt te komen.

Ontspanningsmassages: van klassiek tot exotisch

  • De klassieke hoofd- en nekmassage is erg populair – en niet voor niets. Als je vaak gespannen bent, veel tijd achter je computer doorbrengt en vaak hoofdpijn hebt, raden we je zo'n massage zeker aan. 
  • Hot-stone-massages maken de spieren voorzichtig los door het plaatsen van hete stenen op je rug. De warmte heeft daarnaast ook een aangenaam rustgevend effect. 
  • Ayurvedische massages met kostbare oliën hebben niet alleen een ontspannend effect, maar zijn ook vochtinbrengend. Je kunt je hele lichaam laten masseren of enkel je voeten. 
  • Een Shiatsu-massage stimuleert de energiestromen in je lichaam. Een specifieke drukpuntmassage lost blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. 
  • Een volledige lichaamsmassage ontspant je lichaam van top tot teen en herstelt je balans. 
  • Gezichtsmassages zijn ook enorm populair. Ze ontspannen je gezichtsspieren en zorgen voor een gezonde teint.

Droom even weg: nieuwe energie door ontspanning.

Een massage doet niet alleen je lichaam goed maar ook je geest. Diepe ontspanning zorgt voor meer balans in ons dagelijks leven en zorgt ook voor vernieuwde energie voor meer productiviteit. 

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een traditionele Indiase helingsmethode en is één van de oudste medische behandelingen ter wereld. Deze methode brengt lichaam en geest in evenwicht en ondersteunt het hele lichaam. Ayurveda-massage is een ideale massage om mee te beginnen omdat deze heel zacht is terwijl hij wel veel resultaat oplevert. Bij Ayurvedische voetmassages worden de drukpunten in de kuiten en de voetzolen aangeraakt om het hele lichaam nieuwe energie te geven. Je zult je tegelijkertijd ontspannen, in balans en zeer energiek voelen.

Ayurvedische massage: de kracht van oliën

Ayurvedische massage

Veel Ayurvedische massages worden uitgevoerd met warme, geurige oliën. Door de massage dringt de olie de huid in om de spieren te dwingen om zich te ontspannen. Een positieve bijwerking is een heerlijk zachte en mooie huid.

product-stage-bg

Geschikt voor ontspanning: crèmige douche en hydraterende badproducten

Samen genieten: een duomassage

Samen je balans vinden

Degenen die in balans zijn met hun innerlijke zelf stralen dit evenwicht uit naar hun omgeving. En geluk maakt je ook mooi. Waarom geen duomassage nemen? Dit soort massages laat jullie samen ontspannen en tijd met elkaar doorbrengen. Je wordt samen gemasseerd in een rustige ruimte en kunt samen genieten van de rust of bijpraten. Onze tip: een romantisch etentje na de massage is een heerlijke afsluiter na een dag vol verwennerijen. Je balans herstellen doe je zo!