How NIVEA touches the planet

TOUCH makes us human

Wij mensen worden wie we zijn, omdat we kunnen voelen. Hierbij speelt onze huid - het grootste orgaan van het menselijk lichaam - een grote rol. Hierdoor kunnen we in contact komen met elkaar en met de wereld om ons heen.

ERVAAR DE POSITIEVE KRACHT VAN EEN AANRAKING

Bij NIVEA geloven we in de positieve kracht van menselijke aanraking. Wij streven er daarom naar om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die jou helpen om je goed in je vel te laten voelen, zodat je gemakkelijk contact kan maken met anderen en kunt genieten van het leven. Wij begrijpen hoe de huid werkt, bestuderen hoe het ons met onze omgeving verbindt en hoe onze huid wordt beïnvloed door onze voeding en emoties. Onze productfilosofie is om huidverzorgingsproducten te creëren die de natuurlijke functie van de huid verbeteren zodat iedereen een stralende, mooie huid kan hebben.

We willen een positieve impact hebben op de wereld. We hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld op het gebied van duurzaamheid. Onze onderzoeksafdelingen blijven onze formules verbeteren om huidverzorging zo goed mogelijk te maken en tegelijkertijd onze impact op het milieu te verminderen. We werken nauw samen met groene initiatieven en andere partners, zodat we nieuwe manieren kunnen vinden om op een positieve manier met onze planeet om te gaan. Huidverzorging creëren die net zo vriendelijk is voor onze planeet als voor onze huid is een uitdaging die wij bij NIVEA aan willen gaan in alles wat we doen.


NIVEA DUURZAAMHEIDSPIJLERS

Op deze pagina's vind je veel informatie over veilige, zachte en doeltreffende huidverzorging en het milieu:

nivea-sustainability-skin-comes-first

DE HUID STAAT OP DE EERSTE PLAATS

Lees meer over ingrediënten, onze betrokkenheid bij huidveiligheidsbeoordelingen en initiatieven voor gezonde en milieuvriendelijkere huidverzorging.

nivea-sustainability-world-is-our-skin

DUURZAME INITIATIEVEN

Ontdek de vele manieren waarop NIVEA haar activiteiten steeds duurzamer maakt – van inkoop tot productie en van verpakking tot recycling.

Eerlijkheid & Transparantie

Lees meer over hoe de waarden van NIVEA tot leven komen – van onze gedragscode tot onze verplichtingen en van gezamenlijke projecten tot andere initiatieven.