dagcreme spf - NIVEA

Dagcrème met SPF: Bescherming tegen de zon dankzij SPF met zonnefactor

VOED, HYDRATEER EN BESCHERM JE HUID MET EEN DAGCRÈME MET SPF.

Goede dagcrème met SPF

dagcreme spf-NIVEA
Een gezonde en vitale huid voelt soepel aan en is van nature elastisch. Poriën zijn klein, je tint is egaal en je huid straalt met een natuurlijke glans. Je voelt geen of nauwelijks irritaties en je maakt overal waar je komt een frisse indruk. Toch stellen we elke dag onze huid bloot aan diverse invloeden van buitenaf die niet allemaal even positief zijn. Luchtvervuiling, een minder schone werkomgeving, fel en direct zonlicht en temperatuurwisselingen tussen binnen en buiten kunnen de kwaliteit van je huid aantasten. Als je ook onvoldoende rust neemt en niet altijd oplet of je voeding gezond is, kun je de gevolgen merken. Je huid kan gevoeliger worden, geïrriteerd voelen en je ziet sporen van vervroegde huidveroudering. Met een goede dagcrème kun je veel voorkomen. Kies je een SPF-dagcrème, dan ben je ook beschermd tegen schadelijke UV-straling.

Wat is een dagcrème met SPF?

Sie straffen, schützen oder nähren die Haut, mattieren sie, spenden Feuchtigkeit… Kosmetikartikel fürs Gesicht haben unzählige nützliche Eigenschaften. Zu Recht, schliesslich muss die empfindliche Haut gegen etliche Herausforderungen im Alltag gewappnet sein.
Een dagcrème met zonnefactor moet je huid voeden, hydrateren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. NIVEA onderscheidt een aantal huidtypes. Zo kun je een normale huid hebben, maar ook een droge of vettige. Ben je gevorderd in jaren, dan krijg je automatisch te maken met een verouderende huid, die eigen behoeftes heeft. NIVEA heeft gezichtscrèmes voor elk huidtype een houdt er ook rekening mee dat je huid extra gevoelig kan zijn. Als je dagcrème ook SPF bevat, ben je beschermd tegen UV-A en UV-B straling van de zon. SPF. Sun Protection Factor, is in feite niets anders dan de bekende "factor" die je op zonnebrandcrèmes en zonnebrandolie ziet. Hoe hoger de SPF, hoe beter en langer je beschermd bent.

 

dagcreme spf-NIVEA

Waarom een dagcrème met zonnefactor?

Woher kommen eigentlich die vielen Sommersprossen auf der Nase? Ist die Haut von Männern und Frauen gleich? Und warum kriegen Kinder schneller einen Sonnenbrand? Die Antworten auf diese Fragen werden Sie verblüffen.
dagcreme spf-NIVEA

Waarom zou je kiezen voor een dagcrème met SPF? Felle zonnestraling kan je huid niet alleen verbranden, maar ook uitdrogen. Een uitgedroogde en licht verbrande huid heeft de neiging tot schilferen. Hierdoor kunnen je poriën verstopt raken, wat aanleiding kan geven tot huidproblemen. Een dagcrème met zonnefactor combineert de werking van een dagcrème met die van een zonnebrandcrème. Je geniet in feite van dubbele bescherming.


Het kiezen van de juiste dagcrème met zonnefactor

Afhankelijk van je huidtype en de mate van natuurlijke pigmentering kies je de voor jou beste SPF gezichtscrème uit. Buiten het hoogseizoen zal een crème met SPF 15 in de regel voldoende zijn. Een dagcrème met SPF 30 is aan te raden als je veel buiten bent of wanneer de zomermaanden zijn aangebroken. Wil je rimpels zoveel mogelijk voorkomen doormiddel van UV bescherming? Denk dan eens aan een dagcrème met SPF 30. Ben je bijna op pensioengerechtigde leeftijd, dan kan het heilzaam zijn om een SPF 30 crème met hyaluronzuur te nemen. Deze dagcrème met SPF stimuleert de vorming van elastine, waardoor je huid zijn veerkracht terugkrijgt. Daarnaast ben je afdoende beschermd tegen de zon en je merkt dat je huid steviger aanvoelt. Wil je weten welke dagcrème met UV filter het beste bij je past? Bepaal je huidtype en bestel vervolgens je dagcrème met zonnefactor online bij NIVEA.

dagcreme spf-NIVEA