Vragen over haarverzorging?

HIER VIND JE ANTWOORDEN OP DE MEESTGESTELDE VRAGEN.

 

1. Zijn de haarverzorgings- en stylingproducten van NIVEA slecht voor de gezondheid van mijn haar?De haarverzorgings-en stylingproducten van NIVEA belasten je haar en hoofdhuid niet! Integendeel: de NIVEA-stylingproducten met vitamines beschermen je haar juist tegen schadelijke invloeden.

2. Wanneer gebruik ik een haarmousse?


Een haarmousse is vooral geschikt om je haar mee te stylen als je graag meer volume wilt.  Vooral in combinatie met de föhn en een ronde borstel zijn haarmousses een goede keuze, maar je kunt ze ook gebruiken en je haar aan de lucht laten drogen.  De haarmousses van NIVEA geven een natuurlijke look en flexibele fixatie, waarmee je haar de hele dag in model blijft.

3. Wanneer heb ik een haarspray nodig?Een haarspray fixeert je kapsel en zorgt ervoor dat je haar gegarandeerd lang in model blijft. De stylingsprays van NIVEA geven je haar extra glans en langdurige fixatie. Je spuit de spray als laatste over het haar en kunt deze prima gebruiken naast een van de NIVEA stylingmousses.


4. Wat is het verschil in fixatie tussen ultra strong en extra strong?Stylingproducten zijn over het algemeen verdeeld in verschillende fixatieniveaus zoals flexible, extra strong, ultra strong, mega strong en extreme hold. Dit heeft te maken met hoe sterk de fixatie van het model is: flexible geeft de minst sterke fixatie en extreme hold de sterkste. Ultra strong geeft je haar dus een sterkere fixatie, maar minder flexibiliteit dan extra strong.

5. Kan ik ook stylingproducten gebruiken als ik roos heb?De stylingproducten van NIVEA hebben normaal gesproken geen negatieve invloed op je hoofdhuid of haar. Daarom kun je zelfs met roos gerust alle NIVEA-stylingproducten gebruiken. Roos in je haar is vervelend, maar hoeft niet problematisch te zijn! We raden je de antiroosshampoo van NIVEA aan. Met zijn Active System bestrijdt deze shampoo roos effectief en verkleint bovendien de kans dat de roos terugkomt.


6. Waarom bevatten een aantal haarverzorgingsproducten van NIVEA siliconen?

 

In de juiste formulering en dosering hebben siliconen veel positieve eigenschappen en helpen ze je haar glad, glanzend en soepel te houden. De producten van NIVEA bevatten alleen goede, niet-schadelijke siliconen. Siliconen worden al sinds de jaren 1980 gebruikt in haarverzorgingsproducten, hoewel de eerste producten vaak erg zwaar en sterk voedend waren. Heel fijn haar kreeg hierdoor vaak een platte en vettige uitstraling. Met de haarverzorgingsproducten met siliconen die tegenwoordig op de markt zijn, hoef je daar niet bang meer voor te zijn. Doordat alle gebruikte siliconen tijdens het reinigen kunnen worden verwijderd door oppervlakte-actieve stoffen, ondervindt het haar geen langdurige effecten van de siliconen. Je haar wordt optimaal onderhouden zonder dat het te veel wordt belast of uitdroogt.


Nog andere vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier.


Contact

product-stage-bg