Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

Nieuw LUMINOUS630 Anti-Spot, NIVEA's hoogste effectiviteit in de vermindering van pigmentvlekken met zichtbare resultaten na 4 weken

DE KRACHT VAN LUMINOUS630

VERMINDERT PIGMENTVLEKKEN EN LAAT DE NATUURLIJKE GLOW VAN DE HUID ZICHTBAAR WORDEN

Blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en huidveroudering zijn oorzaken waardoor de productie van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft, toe kan nemen. NIVEA CELLular LUMINOUS630® Anti-Spot biedt een oplossing om pigmentvlekken die door deze oorzaken worden veroorzaakt zichtbaar te verminderen.

 

NIVEA CELLular LUMINOUS630® Anti-Spot verlicht bestaande pigmentatie en helpt de vorming van nieuwe hyperpigmentatie te voorkomen. Het resultaat is een egale huid, met de eerste zichtbare resultaten na vier weken.

[{"X":"820","Y":"130","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"BLOOTSTELLING AAN DE ZON","Copy":"Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon zal deze melanine produceren, die zich soms oneven over de huid verdeeld en er donkere vlekken op de huid kunnen ontstaan.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"605","Y":"510","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONALE INVLOEDEN","Copy":"Hormonale invloeden zoals zwangerschap en menopauze kunnen een overproductie van melanine verzoorzaken die resulteren in donkere vlekken.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"595","Y":"835","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"LEEFTIJD","Copy":"Naarmate de huid ouder wordt kan de melanine productie minder accuraat worden waardoor donkere vlekken ontstaan, zogenaamde \u0026lsquo;ouderdomsvlekken\u0026rsquo;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

Resultaten

ZICHTBARE RESULTATEN NA 4 WEKEN

4 weeks

4 Weken

Pigmentvlekken worden zichtbaar lichter

12 weeks

12 Weken

De grootte van de vlekken is zichtbaar verminderd.

 

De huid is gladder, egaler en krijgt haar stralende

teint terug.

ONDERZOEK

EEN REVOLUTIONAIR INGREDIENT


NIVEA CELLular LUMINOUS630 is het resultaat van tien jaar intensief onderzoek. Onze Research & Development experts hebben zorgvuldig gekeken naar de oorzaak van de disbalans in melanine; het enzym tyrosinase dat verantwoordelijk is voor melanine productie. Ze hebben eerst twee jaar lang het enzym nagemaakt in het lab, om vervolgens door het onderzoeksteam meer dan 50.000 moleculen los te laten op het enzym. Het 630ste molecuul slaagde erin om de melanine productie te reguleren en daarmee donkere vlekken zichtbaar te verminderen.


LUMINOUS630 WERKT OP CELLULAR NIVEAU

PRODUCTEN

DE LUMINOUS630 ANTI-SPOT ROUTINE

CELLULAR LUMINOUS630 CORRIGEREND SERUM

Het serum combineert het revolutionaire ingredient LUMINOUS630 met vitamine E en celactiverend hyaluronzuur. Het serum heeft de hoogste effectiviteit van NIVEA wat betreft de behandeling van donkere vlekken en heeft een dubbele werking. Het vermindert bestaande pigmentatie door donkere vlekken te verlichten en helpt om het verschijnen van nieuwe vlekken op de huid te voorkomen. Resultaten zichtbaar na 4 weken.

 

Het serum heeft een zachte textuur en trekt snel in de huid. Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.

CELLULAR LUMINOUS630 DAGCREME SPF 50

De dagcreme met SPF 50 beschermt bestaande pigmentvlekken tegen het donkerder worden en voorkomt het opnieuw verschijnen van pigmentvlekken. Het houdt de huid gehydrateerd, gematteerd en glad. Het combineert het revolutionaire ingredient LUMINOUS630 met hoge SPF50 bescherming, celactiverend hyaluronzuur en vitamine E.

 

Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.

IN DE OCHTEND

Reinig je gezicht en breng eerst het Cellular Luminous630 Corrigerend Serum aan, voor de Cellular Luminous630 Dagcreme met SPF 50. Gebruik op het gehele gezicht.

IN DE AVOND

Breng het Cellular Luminous630 Corrigerend Serum op het gehele gezicht, na de reiniging van je gezicht.

ADVIES: Producten met LUMINOUS630® max. 4 maal per dag aanbrengen. Vermijd direct oogcontact.