Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

Nieuw LUMINOUS630 Anti-Spot, NIVEA's hoogste effectiviteit in de vermindering van pigmentvlekken met zichtbare resultaten na 4 weken

DE KRACHT VAN LUMINOUS630

VERMINDERT PIGMENTVLEKKEN EN LAAT DE NATUURLIJKE GLOW VAN DE HUID ZICHTBAAR WORDEN

Blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en huidveroudering zijn oorzaken waardoor de productie van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft, toe kan nemen. NIVEA CELLular LUMINOUS630® Anti-Spot biedt een oplossing om pigmentvlekken die door deze oorzaken worden veroorzaakt zichtbaar te verminderen.

 

NIVEA CELLular LUMINOUS630® Anti-Spot verlicht bestaande pigmentatie en helpt de vorming van nieuwe hyperpigmentatie te voorkomen. Het resultaat is een egale huid, met de eerste zichtbare resultaten na vier weken.

luminous
Resultaten

ZICHTBARE RESULTATEN NA 4 WEKEN

4 weeks

4 Weken

Pigmentvlekken worden zichtbaar lichter

12 weeks

12 Weken

De grootte van de vlekken is zichtbaar verminderd.

 

De huid is gladder, egaler en krijgt haar stralende

teint terug.

ONDERZOEK

EEN REVOLUTIONAIR INGREDIENT


NIVEA CELLular LUMINOUS630 is het resultaat van tien jaar intensief onderzoek. Onze Research & Development experts hebben zorgvuldig gekeken naar de oorzaak van de disbalans in melanine; het enzym tyrosinase dat verantwoordelijk is voor melanine productie. Ze hebben eerst twee jaar lang het enzym nagemaakt in het lab, om vervolgens door het onderzoeksteam meer dan 50.000 moleculen los te laten op het enzym. Het 630ste molecuul slaagde erin om de melanine productie te reguleren en daarmee donkere vlekken zichtbaar te verminderen.


LUMINOUS630 WERKT OP CELLULAR NIVEAU

PRODUCTEN

DE LUMINOUS630 ANTI-SPOT ROUTINE

Luminous 630 Handcreme

CELLULAR LUMINOUS630 HANDCRÈME SPF 15

De handcrème is verrijkt met hyaluronzuur en vermindert vlekken op de handen. De crème helpt nieuwe pigmentvlekken te voorkomen terwijl droge handen intensief worden gevoed gedurende 24 uur. SPF15 helpt de handen te beschermen tegen door de zonlicht veroorzaakte donkere vlekken en photo-aging. De handcrème vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Voor gelijkmatige, gladde en jeugdig ogende handen. Resultaat zichtbaar na 4 weken.

 

CELLULAR LUMINOUS630 nachtcrème


De nachtcrème egaliseert, regenereert en verstevigt de huid elke nacht, terwijl donkere vlekken zichtbaar worden verminderd met verloop van tijd, met zichtbare resultaten in 4 weken.

Luminous Anti Spot
Luminous 630 Oogcreme

CELLULAR LUMINOUS630 Oogcrème

De oogcrème bevat een formule met hyaluronzuur en verkwikkende cafeïne. Deze crème richt zich effectief op de belangrijkste oorzaken van donkere kringen. Voor een uitgeruste, stralende en jeugdige oogcontour. Resultaat zichtbaar na 4 weken. 

CELLULAR LUMINOUS630 CORRIGEREND SERUM

Het serum combineert het revolutionaire ingredient LUMINOUS630 met vitamine E en celactiverend hyaluronzuur. Het serum heeft de hoogste effectiviteit van NIVEA wat betreft de behandeling van donkere vlekken en heeft een dubbele werking. Het vermindert bestaande pigmentatie door donkere vlekken te verlichten en helpt om het verschijnen van nieuwe vlekken op de huid te voorkomen. Resultaten zichtbaar na 4 weken.

 

Het serum heeft een zachte textuur en trekt snel in de huid. Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.
Corrigerend serum
dagcreme

CELLULAR LUMINOUS630 Dagcrème SPF 50

De dagcrème met SPF 50 beschermt bestaande pigmentvlekken tegen het donkerder worden en voorkomt het opnieuw verschijnen van pigmentvlekken. Het houdt de huid gehydrateerd, gematteerd en glad. Het combineert het revolutionaire ingredient LUMINOUS630 met hoge SPF50 bescherming, celactiverend hyaluronzuur en vitamine E.

 

Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.
ochtend

IN DE OCHTEND

Reinig je gezicht en breng eerst het Cellular Luminous630 Corrigerend Serum en de Cellular Luminous630 Dagcrème met SPF 50 aan. Gebruik op het gehele gezicht. Je kunt s’ochtends ook gebruik maken van de Luminous630 oogcrème en/of handcrème.
avond

IN DE AVOND

Reinig je gezicht en breng eerst het Cellular Luminous630 Corrigerend Serum en de Cellular Luminous630 nachtcrème aan. Gebruik op het hele gezicht. Ook s’avonds kun je gebruik maken van de Luminous630 oogcrème en/of handcrème.

ADVIES: Producten met LUMINOUS630® max. 4 maal per dag aanbrengen. Vermijd direct oogcontact.

LUMINOUS630 MASTERCLASS

ECHTE VERHALEN VAN ECHTE VROUWEN MET ECHTE RESULTATEN

Wil jij meer te weten komen over pigmentvlekken, de verschillende oorzaken en wat je er aan kan doen? Bekijk dan de Luminous630 Masterclass met de verhalen van echte vrouwen over hun pigmentvlekjes en de resultaten die ze hebben behaald met het gebruik van Luminous630.