Feestelijke kapsels - NIVEA

MET DEZE FEESTELIJKE KAPSELS STEEL JIJ DE SHOW

Heb jij een feestje op de planning staan? Denk dan niet alleen aan een mooie outfit en opvallende make-up, maar ook aan een feestkapsel. Hiermee steel jij gegarandeerd de show.

KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN MET EEN FEESTELIJK KAPSEL

Met de feestdagen voor de deur is het logisch dat je wat meer wilt uitpakken. Een feestelijk kapsel hoort daar natuurlijk bij. Sla goede stylingproducten in zodat jouw kapsel de gehele avond niet uit model raakt.

 

Natuurlijk kan een feestkapsel ook heel goed bij andere gelegenheden: van een vriendenborrel en een bruiloft tot een date. Pak de borstel, steil- of krultang en haarlak en ga aan de slag!

Feestelijke kapsels lang haar- NIVEA

FEESTKAPSELS VOOR LANG HAAR

Heb jij lang haar en ben je op zoek naar een mooi feestkapsel? Voor lang haar zijn er veel opties. Maak bijvoorbeeld een klassiek opsteekkapsel: een bouffant of een elegante hoge knot. Met een beetje haarmousse zorg je ervoor dat je haar de hele dag in model blijft. Ook kun je kiezen voor een mooie vlecht, zoals een nonchalante vlecht, een visgraatvlecht of juist een haarbrand vlecht.

FEESTKAPSELS VOOR HALFLANG HAAR

Ook met halflang haar kun je jouw haar prima invlechten door het te verdelen in meerdere secties naast elkaar. Heb jij je haar liever los? Kies dan voor een slick & sleek kapsel, door aan de slag te gaan met haargel en een steiltang. Kam het strak achterover en zorg dat je vooral bij de haarwortels gel of wax aanbrengt, zodat je haar goed naar achteren blijft zitten. Je hoort het goed: wax is niet alleen weggelegd voor het mooier maken van herenkapsels.

 

Een ander mooi feestkapsel voor halflang haar is een kapsel met nonchalante krullen. Maak krullen met een krultang en borstel deze uit, zodat ze losjes om je hoofd vallen. Hierdoor heb je meer een ‘slag’ dan hele gedefinieerde krullen. Spray er nog wat haarlak op om er zeker van te zijn dat ze de hele dag in model blijven.

Feestelijke kapsels half lang haar- NIVEA
Feestelijke kapsels kort haar- NIVEA

FEESTKAPSELS VOOR KORT HAAR

Ook met kort haar kun je qua feestkapsels allerlei kanten op. Wat dacht je van een grote haarclip als je een boblijn hebt? Of koop enkele speldjes met decoratie, zoals kleine bloemetjes, sterretjes of fonkelende steentjes. Mooi om in je losse haar te steken of, als de je haarlengte toelaat, over de lengte van je haar bij een laag knotje. Heb je heel kort haar? Zorg dan voor lekker veel volume met enkele simpele trucs.

 

Wil je echt uitpakken? Maak dan een schuine scheiding (een paar centimeter uit het midden) en decoreer deze met glitters. Ook een kuif kan erg feestelijk zijn, zeker in combinatie met opvallende oogmake-up. Zorg dat hij de hele avond op zijn plek blijft zitten door een styling crème te gebruiken.

FEESTKAPSELS MET KRULLEN

Ben jij van nature gezegend met een volle bos krullen? Of wil jij speciaal voor die speciale gelegenheid een krullerige hairdo en heb jij de krultang alvast uit het badkamerkastje gepakt? Met feestkapsels met krullen kun je alle kanten op.

 

Maak bijvoorbeeld een rommelige, lage knot. Of maak aan beide zijden van je slaap een vlecht, die je daarna aan de achterkant vastspeldt voor een mooie krans.

 

Wil jij juist eens wat anders dan de krullen die je altijd al hebt? Steil je haar dan eens voor de verandering. Gebruik wel altijd een hittebestendige spray voordat je met de steiltang in de weer gaat, zoals NIVEA Straight Pre-Styling Mist.

Feestelijke kapsels krullen - NIVEA