Effectieve en verzorgende reinigingsolie

UNIEKE TECHNOLOGIE

INNOVATIEVE OLIE-TOT-MELK FORMULE

Maak je gezichtsreinigingsroutine makkelijker en effectiever

De nieuwe NIVEA Gezichtsreinigingsoliën maken jouw reinigingsroutine makkelijker en effectiever. De innovatieve olie-tot-melk formule combineert de werkzaamheid van een olie met het zachte gevoel van een reinigingsmelk. Het verwijdert effectief vuil, talg en zelfs waterproof make-up om je een perfect schone en zijdezachte huid te geven - ongeacht je huidtype.

De NIVEA Gezichtsreinigingsoliën reinigen het gezicht effectief en geven je huid tegelijkertijd de juiste verzorging. Bij gebruik smelten de natuurlijke oliën vuil, talg en zelfs waterproof make-up weg. Door een beetje water toe te voegen, veranderen de oliën in een zijdezachte reinigingsmelk die geen vettig laagje op de huid achter laat.

Reinigende formules die verzorgen

Hydraterende Reinigingsolie

Goed voor de normale huid
De hydraterende reinigingsolie
Met kokosolie
Voor een soepele en gehydrateerde huid

Voedende Reinigingsolie

De voedende reinigingsolie
Voor de droge huid
Met macadamia-olie
Voor een zachte en gevoede huid

Verzachtende Reinigingsolie

De kalmerende reinigingsolie
Voor een gevoelige huid
Met druivenpitolie
Zacht en rustgevend voor de huid


REINIGING

stappenplan gezicht reinigen

Reinig je gezicht in 3 stappen met de NIVEA Gezichtsreinigingsoliën zodat je elke dag straalt!

Stap 1

Doseer 1-2 pompjes olie op droge handen en masseer in op het gezicht en gesloten ogen.

Stap 2

Voeg een beetje water toe op je gezicht en ervaar de transformatie. De olie transformeert in een verzorgende melkachtige textuur.

Stap 3

Spoel grondig af en ervaar een perfect schone en zijdezachte huid zonder dat deze droog aanvoelt.

Wanneer je gezicht reinigen?

's Morgens

Start je ochtend met NIVEA Gezichtsreinigingsoliën en begin de dag fris en gereinigd. Geniet van het heerlijke gevoel van je perfect schone, zijdezachte huid.

's Avonds

Na een lange dag is het tijd om te ontspannen, je gezicht te reinigen en de verzorging van de natuurlijke oliën te ervaren. Laat NIVEA Gezichtsreinigingsoliën dagelijkse onzuiverheden en make-up verwijderen terwijl je je dag afsluit.

EXPERT & FAQ

Alles over de Gezichtsreinigingsoliën

Onze Research & Development-experts beantwoorden jouw vragen.

WAT IS EEN REINIGINGSOLIE EN HOE WERKT HET?

Reinigingsoliën verwijderen zacht maar effectief make-up, vuil en talg. Ze hebben niet alleen hydraterende en voedende eigenschappen, ze werken ook als oplosmiddelen, wat betekent dat ze vergelijkbare structuren gemakkelijk kunnen oplossen. Een cleansing oil is bijzonder effectief als oplosmiddelen omdat ze van nature worden aangetrokken door andere oliën - zoals talg van de huid en olieachtige ingrediënten in make-up formules. Om deze reden kan de reinigingsolie gezicht effectief talg en make-up verwijderen en je huid zacht en verzorgd laten aanvoelen.

We hebben de NIVEA Gezichtsreinigingsolie ontwikkeld om jou een reinigingsproduct te bieden dat zowel effectief als zacht voor de huid is.


WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN HET REINIGEN VAN OLIE EN WASGELS?

Hoewel beide af te spoelen zijn, zorgen zowel het gebruik als nagevoel voor een andere ervaring. Bovendien is de reinigingsolie ontwikkeld om ook op de ogen te worden gebruikt.

Met reinigingsoliën is de milde olietextuur essentieel voor een effectieve reiniging, omdat make-up en talg wegsmelten. Tegelijkertijd laten ze de huid glad aanvoelen en er stralend uit zien terwijl ze de eigen vochtbalans van de huid beschermen.

VOOR WIE IS EEN REINIGINGSOLIE HET BESTE?

Reinigingsoliën zijn geschikt voor alle huidtypes. De formules van de nieuwe NIVEA Gezichtsreinigingsoliën zijn individueel samengesteld op basis van de behoeften van de huid. De hydraterende reinigingsolie met natuurlijke kokosolie voor een normale huid; de voedende reinigingsolie met natuurlijke macadamia-olie voor de droge huid; en de verzachtende reinigingsolie met natuurlijke druivenpitolie voor de gevoelige huid.

In principe is het bijzonder geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepe maar zachte reiniging en make-up verwijderen.