Protect & Hydrate

Meer dan alleen zonbescherming

NIVEA Sun Protect & Hydrate

ZONDER ZORGEN GENIETEN IN DE ZON

De producten van NIVEA Sun Protect & Hydrate helpen jou en je gezin nog meer van de momenten buiten in de zon te genieten, dankzij de verbeterde formule. NIVEA SUN Protect & Hydrate biedt je huid onmiddellijke bescherming, 48 uur lang hydratatie en respecteert het microbioom van je huid. En omdat we niet alleen om de huid geven maar ook om de planeet. De formules zijn nu nog duurzamer, respecteren de oceaan en bevatten geen Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene UV - filters. Daarnaast zijn de formules in hoge mate (minimaal 70%) biologisch afbreekbaar. 

NIVEA SUN Protect & Hydrate: meer dan alleen zonbescherming!

Nivea SUN Protect & Hydrate


HOUD JE HUID GEHYDRATEERD TIJDENS EN NA BLOOTSTELLING AAN DE ZON

Weet jij het belang van goede hydratatie in de zon? Bij blootstelling aan UV - straling verliest je huid vocht, niet alleen door het transpireren. Als de huid uitdroogt, komt haar functie als beschermende barrière in gevaar. Daarom heeft NIVEA SUN meer vochtinbrengers toegevoegd aan de producten in het NIVEA Sun Protect & Hydrate assortiment. Deze product range is net zo hydraterend als een bodylotion en houdt je huid tot wel 48 uur lang gehydrateerd.


NIEUW! NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnelotion in Travelsize

Travel size

Betrouwbare bescherming in een handig reisformaat? Met de nieuwe Protect & Hydrate Zonnemelk in travelsize neem jij effectieve zonbescherming gemakkelijk overal mee naar toe. Dit handige reisformaat zonnebrandcrème in 100ml past perfect in je koffer, je handtas en zelfs in je handbagage! De Protect & Hydrate heeft een SPF 50+, biedt zeer effectieve UVA/UVB bescherming en beschermt onmiddellijk tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière tegen uitdroging, is water restistent en biedt 48h hydratatie! Naast de travel size is NIVEA SUN ook in andere handige to go formaten beschikbaar, check hier zonbeschermingsproducten.

VIND DE JUISTE ZONBESCHERMING DIE BIJ JOUW HUID PAST!

Het kiezen van de juiste zonnebescherming is belangrijk, zodat je goed beschermd van de zon kunt genieten. Alle NIVEA Sun Protect & Hydrate producten bieden, naast 48 uur hydratatie, geavanceerde bescherming tegen UVA en UVB stralen en respecteren het microbioom van de huid.
Weet jij welke SPF het beste bij jouw huidtype past? Ontdek het nu met onze test!

Ontdek hier de NIVEA Sun Protect & Hydrate producten.


Ready, steady, go!

Een ommetje maken, een stukje fietsen, hardlopen, of gewoon even genieten van de zon op je balkon; allemaal fijne momenten buiten waarop het ook belangrijk is jouw huid te beschermen tegen de zon - of het nou het voorjaarszonnetje is of de zomer zon. NIVEA SUN heeft voor elke gelegenheid de juiste zonbeschermingsproducten die niet alleen zorgen voor de huid, maar ook rekening houden met de oceaan. Dus wat je ook gaat doen, vergeet je zonnebrand niet, pak je sleutels, mondkapje, telefoon en: Smeer ‘m met NIVEA!