GENIET VAN 48 UUR DURENDE BESCHERMING EN VERZORGING

MET INGREDIËNTEN EN DE UNIEKE GEUR VAN NIVEA CREME.

PROTECT & CARE

NIVEA PROTECT & CARE DE MEEST VERZORGENDE DEODORANT VAN NIVEA

DE ENIGE DEODORANT MET NIVEA CREME INGREDIËNTEN.

Met 25 jaar lange deodorant expertise én NIVEA's schat aan kennis van huidverzorging, biedt NIVEA nu NIVEA Protect & Care. De formule die niet alleen betrouwbare bescherming biedt, maar ook zorg draagt voor de kwetsbare okselhuid. NIVEA heeft een formule uitgevonden die het beste van beide combineert: 48 uur durende effectieve bescherming en milde verzorging zonder alcohol, samengebracht in de meest verzorgende deodorant van NIVEA.

RUIKT EN VOELT HELEMAAL NIVEA

EFFECTIEVE 48 UUR DURENDE DEODORANT BESCHERMING

Geen redenen om je nog zorgen te maken over je lichaamsgeur of zweet. De innovatieve formule van de nieuwe NIVEA Protect & Care deodorant voorkomt zweten én een vieze geur. De deodorant beschermt gedurende 48 uur effectief en geeft een fris gevoel. De hele dag door.

RUIKT EN VOELT HELEMAAL NIVEA

SPECIALE VERZORGING VOOR JE OKSELS

De okselhuid is erg kwetsbaar. Het is dus belangrijk om goed voor je oksels te zorgen. De alcoholvrije formule van Protect & Care is speciaal ontwikkeld met ingrediënten én de geur van NIVEA Creme. De snel absorberende formule plakt niet, waardoor de huid zacht en comfortabel droog blijft.

RUIKT EN VOELT HELEMAAL NIVEA

UNIEKE GEUR VAN NIVEA CREME

NIVEA Protect & Care is de enige anti-transpirant met ingrediënten en geur van NIVEA Creme. De bekende geur roept een waar gevoel van verzorging en pure frisheid op, gedurende de hele dag.

NIVEA DEODORANTEN EN ANTI-TRANSPIRANTEN

DE MEEST VERZORGENDE DEODORANT

48 UUR DURENDE EFFECTIEVE BESCHERMING EN VERZORGING


FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

1.WAAROM HEEFT MIJN OKSELHUID SPECIALE VERZORGING NODIG? 

Omdat de okselhuid vaak wordt geconfronteerd met verschillende bronnen van irritatie, is de huid erg gevoelig. De oksel wordt vaak bedekt met kleding en ziet bijna nooit het zonlicht. Daarnaast doorstaan oksels vaak gruwelijke schoonheidsroutines, zoals het scheren of waxen van de okselharen - veelal op bijna dagelijkse basis. De nieuwe NIVEA Protect & Care deodorant is ontwikkeld om de huid te verzorgen, waardoor de huid langdurig zacht en glad blijft. Omdat de niet-irriterende formule geen alcohol bevat, zal het ook niet branden op de huid. Al deze factoren dragen bij aan de zorg voor de oksels, en dat terwijl de deodorant óók nog langdurige bescherming tegen zweet én lichaamsgeuren biedt.

2. WAAR KOMT DE VIEZE GEUR VAN ZWEET VANDAAN?

Deodoranten, in het algemeen, zijn ontwikkeld om lichaamsgeuren tegen te gaan. Deze lichaamsgeuren komen van bacteriën die het zweet van onze eigen huid bestrijden. Het zweet zelf is geurloos, het is de bacterie die de nare geurtjes doet ontstaan. Deodoranten kunnen antibacteriële bestanddelen bevatten, die helpen bij het voorkomen van een groeiend aantal bacteriën, zodat de lichaamsgeur wordt tegengegaan. Daarom voelen we ons beschermd en fris, wanneer we onze deodorant gedurende de hele dag kunnen ruiken. Daarnaast werken NIVEA deodoranten niet alleen vanwege hun aangename geur, maar ook doordat ze antimicrobiële middelen bevatten, die bacteriën bestrijden. Zo blijven er dus minder bacteriën over die een nare lichaamsgeur kunnen produceren.

3. WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DE NIEUWE FORMULE VAN DE NIEUWE NIVEA PROTECT & CARE DEODORANT?

Het is voor de eerste keer dat NIVEA een deodorant spray heeft ontwikkeld die NIVEA Creme ingrediënten bevat. Het is de meest verzorgende NIVEA deodorant, die 48 uur effectieve bescherming combineert met speciale verzorging voor de oksel. Protect & Care deodorant bevat ook de unieke geur van de NIVEA Creme en is daardoor een genot voor je zintuigen.

 

WAAR KOMT DE VIEZE GEUR VAN ZWEET VANDAAN?
WAAR KOMT DE VIEZE GEUR VAN ZWEET VANDAAN?

4. DE FORMULE BEVAT INGREDIËNTEN VAN NIVEA CREME.. WAT HOUDT DAT IN?

Wij gebruikten ingrediënten van NIVEA Creme. De formule voorziet in een aangenaam, zacht en glad huidgevoel. In een notendop, wij bieden twee voordelen: de deo geeft 48 uur bescherming tegen zweten en lichaamsgeur en is daarnaast ook ontwikkeld om de huid te verzorgen, resulterend in een zachte en gladde huid.

5. HOE BESCHERMEN ANTI-TRANSPIRANTEN ME TEGEN ZWEET EN LICHAAMSGEUR?

In het algemeen is een anti-transpirant ontwikkeld om zweten te remmen. Het bevat betrouwbare actieve anti-transpirant ingrediënten die, door de zweetklieren te vernauwen, het zweten verminderen. Dit resulteert in minder lichaamsgeuren. Hierdoor kunnen vervelende dingen zoals zweetvlekken worden voorkomen en blijven de oksels comfortabel droog.

6. HOE MOET IK EEN ANTI-TRANSPIRANT GEBRUIKEN OM EEN ZO GOED MOGELIJK RESULTAAT TE BEREIKEN?

Het is belangrijk om het product op een schone, droge huid te gebruiken. Op die manier verhoog je de effectiviteit van het product. Natuurlijk zijn er mensen die gedurende de dag een extra lading anti-transpirant gebruiken en zich zodoende weer fris en beschermd voelen. Echter, de beste resultaten worden geboekt wanneer je het product op een schone, droge huid gebruikt.

 


VIDEO

RUIKT EN VOELT HELEMAAL NIVEA

MET INGREDIËNTEN EN UNIEKE GEUR VAN NIVEA CREME.

NIVEA MEN PROTECT & CARE DEODORANT

48 UUR BESCHERMING ZONDER IRRITATIES

Uiterst effectieve bescherming én verzorging? Je kunt beide hebben! Ontdek de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant.