NIEUW: NIVEA Q10 is 100% huididentiek

Versterk de natuurlijke anti-veroudering van jouw huid met Q10, 100% huididentiek - 100% voor jou.

100% HUIDIDENTIEK

Ontdek de nieuwe Q10 Power Formule

Jouw huid is zo uniek als jij. Daarom verdient jouw huid de beste verzorging. NIVEA Q10 Power bevat nu Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. De Q10 wordt tijdens een natuurlijk gistingsproces aangemaakt en deze pure en natuurlijke kwaliteit van Q10 werkt perfect samen met de huid. Vermindert zichtbaar rimpels en voedt de huid intensief gedurende 24u.

Alle NIVEA Q10 Power producten bevatten Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10.

Q10 is een co-enzyme dat in elke huidcel aanwezig is. Het beschermt de huid en geeft deze energie, terwijl het het natuurlijke huidverouderingsproces afremt. NIVEA Q10 Power bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. Het proces is uniek en zorgt voor de hoogste kwaliteit Q10 die perfect samenwerkt met de huid.

Natuurlijke kwaliteit Q10 in 3 stappen

STAP 1

Onttrekking van Q10 uit natuurlijke gist

STAP 2

Zuiveren en kristalliseren van de Q10

STAP 3

Uitdrogen van Q10 zodat deze identiek is aan het huideigen co-enzyme Q10

Voor ieder huidtype het juiste product

 


Q10 POWER + BIO ARGANOLIE

NIEUW: Q10 POWER +EXTRA VOEDEND VOOR DE DROGE TOT ZEER DROGE HUID

De nieuwe Q10 Power +Extra Voedend lijn combineert twee zeer effectieve ingrediënten : de natuurlijke kracht van het huideigen ingrediënt Q10 en de ultiem voedende en verzachtende arganolie. De formule helpt om de droge tot zeer droge huid 24 uur lang intensief te voeden. Met als resultaat: een stralende, gezond uitziende huid.

De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Olie kan precies worden afgestemd op de individuele behoefte van de huid. De olie geeft je de mogelijkheid om de huid naast dag- en nachtverzorging, een extra boost te geven. Breng één druppel direct op de huid aan voordat je de dagcrème gebruikt voor een mooie glans. Twee druppels aanbrengen voordat je de nachtcrème smeert zorgt voor een extra diep voedende werking, en met drie druppels op de huid creëer je een intensief voedend masker.

De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend dagcrème zorgt voor de droge tot zeer droge huid. De formule bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10 en Bio arganolie dat rijk is aan Omega 6 & 9 en bekend staat om zijn voedende en verzachtende werking op de huid.

Maak je routine complete met de NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème. De formule helpt het regeneratie proces van de huid gedurende de nacht. Breng aan op een gereinigde huid.

Hoe gebruik je de NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Olie?

STAP 1

Het pipetje zorgt ervoor dat jij jouw gewenste hoeveelheid olie kunt gebruiken:
1 druppel voor een extra boost van de huid2 druppels voor een extra diep voedende werking3 druppels voor een intensief voedend masker.

STAP 2

Na het reinigen van de huid, breng de gewenste hoeveelheid olie aan op uw handpalm of direct op het gezicht.

STAP 3

Masseer rustig uw gezicht en hals in zonder dat het een vettig laagje achterlaat.

TIP: MIX OLIE + CRÈME

Gebruik de NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Olie alleen of meng 1 druppel met jouw favoriete Q10 dagcrème - bij voorbeeld op koudere dagen of wanneer je huid een extra boost nodig heeft!