100% transparant
voor 100% vertrouwen

NIVEA's NATURALLY GOOD verzorgings- en reinigingsassortiment ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, waardoor deze van nature mooi blijft.

NIVEA NATURALLY GOOD

Het leven gaat snel, is druk en vraagt veel van jou en je huid, maar zo nu en dan is er niets lekkerder dan een momentje voor jezelf en genieten van natuurlijke eenvoud.

Het nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD verzorgingsassortiment is gebaseerd op meer dan 100 jaar expertise en vertrouwen in huidverzorging. De NATURALLY GOOD verzorgingsproducten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid, waardoor deze van nature mooi blijft.

Meer informatie over de ingrediënten en wat ze betekenen? Klik hier voor de glossary.


100% transparant voor 100% vertrouwen

Het NATURALLY GOOD verzorgingsassortiment bevat 99%¹ ingrediënten van natuurlijke oorsprong² en 1%¹ additionele ingrediënten voor formule stabiliteit en veiligheid. 

 

¹ M.u.v. de verfrissende tonic die voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat en voor 2% uit additionele ingrediënten voor veiligheid en stabiliteit. 
² Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
³ Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
woman-face-closeup-with-chamomile-flowers

BIO KAMILLE

De ongeparfumeerde formule met biologische kamille hydrateert de huid gedurende 24 uur, verzacht het gevoel van irritaties en vermindert roodheid zichtbaar.

 

woman-with-green-tea-leaves-on-cheek

BIO GROENE THEE

De reinigingsmelk met biologische groene thee reinigt je huid grondig en verwijdert onzuiverheden, terwijl de verfrissende tonic je huid fris en schoon laat aanvoelen.

 

argan-oil-drops-on-womans-cheek

BIO ARGANOLIE

De formule met biologische arganolie helpt het herstellende vermogen van uw huid te ondersteunen gedurende de nacht en laat de huid de volgende ochtend soepel aanvoelen.

 

woman-face-closeup-with-aloe-vera-leaf

BIO ALOË VERA

De formule met biologische Aloë Vera hydrateert je huid gedurende 24 uur en geeft een fris gevoel.

#naturallygood

Ontdek NIVEA NATURALLY GOOD

NIVEA Naturally Good

Transparantie is ons doel - kijk eens naar onze formules.


Vragen & antwoorden

Luis Carbajal, van de NIVEA gezichtsreiniging R&D afdeling, beantwoordt de meest belangrijke vragen over de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD producten.

luis-carbajal-portrait

NIVEA lanceert een nieuw verzorgingsassortiment met 99%* ingrediënten van natuurlijke oorsprong**. Wat maakt deze producten speciaal?

NATURALLY GOOD is ontwikkeld met de filosofie om zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken. Met het nieuwe productassortiment van NIVEA willen we 100% transparant zijn over alle ingrediënten.

Is de toename in vraag naar producten met natuurlijke ingrediënten je opgevallen?

De afgelopen maanden hebben aangetoond dat consumenten meer interesse tonen in details en meer natuurlijke producten zouden willen zien. Ze willen weten wat wel en niet in onze formules zit en wat de rol van elk specifiek ingrediënt is. Voor de NATURALLY GOOD verzorgingsproducten proberen we alle details te geven en deze uit te leggen zodat consumenten de producten goed begrijpen. Het is het begin van een route die NIVEA is ingeslagen en we willen dat andere producten dit initiatief volgen.

Kun je uitleggen waarom 1%* van de formule niet natuurlijk is?

De 1%* garandeert de formulestabiliteit en formuleveiligheid, wat uiterst belangrijk is om huidveiligheid te kunnen bieden.

Wat is het verschil tussen ingrediënten van natuurlijke oorsprong en ingrediënten zonder natuurlijke oorsprong?

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn afkomstig uit de natuur en behouden na verwerking meer dan de helft van hun moleculaire structuur of natuurlijke staat - dit is inclusief water. Deze definitie volgt strikte interne Beiersdorf-normen.

 

* M.u.v. de verfrissende tonic die  voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat en voor 2% uit additionele ingrediënten voor veiligheid en stabiliteit. 
**Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.


Ontdek meer

naturality-icon

NATUURLIJKHEID

Het NATURALLY GOOD assortiment is ontwikkeld met als filosofie zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken.

probe-icon

PRODUCT INZICHTEN

Met ons NATURALLY GOOD assortiment willen we je precies laten weten wat je op je huid aanbrengt en je helpen bij het vinden van balans in het dagelijks leven met een eenvoudige maar natuurlijke huidverzorgingsroutine.

globe-icon

DUURZAAMHEID

Zowel onze PET-potjes als onze PP-flessen (polupropyleen) zijn recyclebaar. Dit draagt bij aan ons doel om in 2025 alleen verpakkingen te gebruiken die recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. Alle kartonnen productdoosjes zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

qa-icon

Meer Q&A's

Onze experts beantwoorden meer vragen over de NATURALLY GOOD producten