Naturally Good

100% transparant
voor 100% vertrouwen

NIVEA's NATURALLY GOOD productlijn bestaat tussen 95% en 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.

#naturallygood

CONCEPT

NIVEA NATURALLY GOOD

Het leven gaat snel, is druk en vraagt veel van jou en je huid. Zo nu en dan is er ook niets lekkerder dan een momentje voor jezelf en genieten van natuurlijke eenvoud.

Het nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD assortiment is gebaseerd op meer dan 100 jaar expertise en vertrouwen in huidverzorging.

De NATURALLY GOOD producten zijn niet alleen 100% transparant, maar bevatten ook elk een biologisch hoofdingrediënt**.

** Kamille, Argan olie, Groene thee, Aloë vera.

Naturally Good

Meer informatie over de ingrediënten en wat ze betekenen? Bekijk de glossary.


OUR ACTIVE INGREDIENTS

NIEUW – BIO ALOË VERA HANDCRèME & APC

Deze twee nieuwe producten uit de NIVEA Naturally Good range bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn 100% klimaat geneutraliseerd.*

*VERMINDERDE CO2 IMPACT VOOR DIT PRODUCT DOOR:
• Elektriciteit voor de productie van de formule afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen.
• Overige CO2 uitstoot gecompenseerd door financiering van projecten ten gunste van het klimaat.
Bio Aloe Vera - Naturally Good

BIO GROENE THEE - OM JE HUID TE BESCHERMEN

Groene thee is een krachtig antioxidant. ECGC (polyphenol) in dit bioingrediënt is verantwoordelijk voor de positieve effecten die het op de huid heeft. De reinigingsmelk reinigt je huid grondig en verwijdert onzuiverheden, terwijl de verfrissende tonic je huid verfrist en schoon laat aanvoelen. De roller en verstuiver zorgen beide voor een natuurlijk fris gevoel gedurende de hele dag. De deodorant formule met 0% Aluminium (ACH) is 100% vegan***.

*** Bevat geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
nivea naturally good aloe vera

BIO ALOË VERA - VOOR DE NORMALE TOT GEMENGDE HUID

De aloë vera plant heeft haar strepen verdiend en wordt al zo’n 3000 jaar lang gebruikt in huidverzorging. Zowel de roller, de verstuiver als de dagcrème zorgen voor een natuurlijk, fris gevoel. De deodorant formule met 0% Aluminium (ACH) is 100% vegan***.

*** Bevat geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Naturally Good Bio Kamille

BIO KAMILLE - VOOR DE GEVOELIGE HUID

De ongeparfumeerde formule met biologische kamille is speciaal ontwikkeld voor de huid die meer aandacht nodig heeft en zorgt voor onmiddellijke verlichting van een trekkerig gevoel. De dagcrème Sensitive hydrateert de huid gedurende 24 uur, verzacht het gevoel van irritaties en vermindert roodheid zichtbaar. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, waardoor deze van nature mooi blijft.

Nivea Naturally Good Bio Arganolie

BIO ARGANOLIE - VOOR HET HERSTELLEND VERMOGEN VAN DE HUID

De regenerende formule met biologische arganolie bevat belangrijke omegavetzuren zoals oliezuur en linolzuur, evenals fenolen, α-tocoferol en vitamine E. De nachtcrème helpt het herstellende vermogen van je huid te ondersteunen gedurende de nacht en laat de huid de volgende ochtend soepel aanvoelen.

argan-oil-drops-on-womans-cheek

BODY MILK – IN EEN OPROLBARE FLES

NIVEA NATURALLY GOOD Body Milk is er voor alle huidtypen. Van normale tot droge huid. Er zijn vier verschillende versies die Bio Aloë Vera, Bio Avocado, Bio Lavendel of Bio Hennepzaadolie bevatten. Deze hoofdingrediënten zijn 100% biologisch. De verpakking bestaat uit 50% minder plastic* en kan worden opgerold tot de laatste druppel.

*50% minder plastic dan de vergelijkbare standaard NIVEA Body Milk 350 ml fles met dop.

Naturally Good Shower

BIO OIL – WILDE ROZENWATER, KATOENBLOEM, JASMIJN & KAMILLE GEUR

De drie NIVEA NATURALLY GOOD Showergels geven je douche-ervaring een extra dimensie, door naast het verzorgen van de huid ook rekening te houden met de natuur. De douchegel met katoenbloem zorgt voor een verkwikkend moment onder de douche. Ga voor de variant met wilde rozenwater voor een romantische douche-ervaring. De formule met jasmijn & kamille voegt kalmte toe aan je dagelijkse douche-routine. De formules zijn alle drie verrijkt met bio-olie waardoor ze extra zacht zijn voor de huid. De stijlvolle fles is bovendien gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic*.

*Fles gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic (dop en label uitgezonderd)
Naturally Good - anti-age

NATURALLY GOOD - ANTI-AGE

Deze dag - en nachtverzorging voor de rijpere huid biedt 100% transparantie over alle ingrediënten - waarvan 99%* van natuurlijke oorsprong. De formule met Biologisch Burdock Vruchtenextract vermindert lijntjes en rimpels zichtbaar in 2 weken. Het verstevigt en de laat de huid glad aanvoelen

*Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun moleculaire structuur (natuurlijke staat) behouden, inclusief water.
TRANSPARENCY

Ontdek NIVEA NATURALLY GOOD

NIVEA Naturally Good

Transparantie is ons doel - kijk eens naar onze formules.


Vragen & antwoorden

Luis Carbajal, van de NIVEA R&D afdeling, beantwoordt de meest belangrijke vragen over de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD producten.

luis-carbajal-portrait
NIVEA lanceert een nieuw assortiment die tussen 95% en 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong*. Wat maakt deze producten speciaal?

NATURALLY GOOD is ontwikkeld met de filosofie om zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken. Met het nieuwe productassortiment van NIVEA willen we 100% transparant zijn over alle ingrediënten.

Is de toename in vraag naar producten met natuurlijke ingrediënten je opgevallen?

De afgelopen maanden hebben aangetoond dat consumenten meer interesse tonen in details en meer natuurlijke producten zouden willen zien. Ze willen weten wat wel en niet in onze formules zit en wat de rol van elk specifiek ingrediënt is. Voor de NATURALLY GOOD verzorgingsproducten proberen we alle details te geven en deze uit te leggen zodat consumenten de producten goed begrijpen. Het is het begin van een route die NIVEA is ingeslagen en we willen dat andere producten dit initiatief volgen.

Kun je uitleggen waarom minstens 5% van de formule niet natuurlijk is? 

De minstens 5% additionele ingrediënten garandeert de formule veiligheid, wat uiterst belangrijk is om huidveiligheid te kunnen bieden.

Wat is het verschil tussen ingrediënten van natuurlijke oorsprong en ingrediënten zonder natuurlijke oorsprong?

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn afkomstig uit de natuur en behouden na verwerking meer dan de helft van hun moleculaire structuur of natuurlijke staat - dit is inclusief water. Deze definitie volgt strikte interne Beiersdorf-normen.

 

* INGREDIËNTEN AFKOMSTIG UIT DE NATUUR DIE NA VERWERKING MEER DAN 50% VAN HUN NATUURLIJKE STAAT BEHOUDEN, INCLUSIEF WATER.


Ontdek meer

natuurlijkheid
1 NATUURLIJKHEID
Het NATURALLY GOOD assortiment is ontwikkeld met als filosofie zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken.
product inzichten
2 PRODUCT INZICHTEN
Met ons NATURALLY GOOD assortiment willen we je precies laten weten wat je op je huid aanbrengt en je helpen bij het vinden van balans in het dagelijks leven met een eenvoudige maar natuurlijke huidverzorgingsroutine.
duurzaamheid
3 DUURZAAMHEID
Zowel onze PET-potjes als onze PP-flessen (Polypropylene) zijn recyclebaar. Dit draagt bij aan ons doel om in 2025 alleen verpakkingen te gebruiken die recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. Alle kartonnen productdoosjes zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.