Wow! 100% Voedend 0% Plakkerig

VERZORGING VAN TOP TOT TEEN MET NIVEA CARE VOEDENDE CRÈME & NIVEA CARE SENSITIVE CRÈME

NIVEA CARE

100% VOEDEND 0% PLAKKERIG

92% VAN DE VROUWEN BEVEELT NIVEA CARE VOEDENDE CRÈME AAN.
Getest door 164 vrouwen van hettestpanel.nl, oktober 2016.

Een baanbrekende technologie.

NIVEA Care combineert 100% voedend met 0% plakkerig. Dit komt door de innovatieve formule op basis van wax hydrodispersie: verzorgende waxen komen met de huid in aanraking en worden direct opgenomen zodat er geen plakkerig laagje achterblijft. Een compleet nieuw gevoel op je huid. WOW!

Verzorging van top tot teen.

Je kan de snel intrekkende formule van NIVEA Care Voedende Crème gemakkelijk aanbrengen en uitsmeren. Dit maakt NIVEA Care Voedende Crème de perfecte crème voor gezicht en lichaam. Probeer en ervaar het WOW gevoel zelf!

Voor de gevoelige huid.

Ervaar de revolutionaire verzorging van top tot teen nu ook voor de gevoelige huid. NIVEA Care Sensitive Crème heeft een unieke formule met aloë vera en rijke hydrowaxen voor een intensieve en milde verzorging. WOW!

ONTWIKKELING

ACHTER DE SCHERMEN
BIJ DE REVOLUTIONAIRE FORMULE

Hoe NIVEA Care ontstond

NIVEA Care Voedende Crème zorgt voor een intensieve en langdurige verzorging. Verzorgende Hydrowax trekt onmiddellijk in de huid. De huid wordt intensief gevoed zonder plakkerig aan te voelen. Dr. Meyer legt uit hoe de nieuwe formule werkt.

 

Over NIVEA Care Sensitive

NIVEA Care Sensitive Crème zorgt voor een intensieve en milde verzorging, speciaal voor de gevoelige huid. R&D expert dr. Christine Mayer over deze nieuwe unieke crème:

“De gevoelige huid is kwetsbaar voor invloeden van buitenaf, zoals wind, kou en uv-stralen. Deze tasten de natuurlijke huidbarrière aan. NIVEA Care Sensitive Crème bevat een unieke formule, met aloë vera en rijke hydrowaxen, die de gevoelige huid een intensieve en milde verzorging bieden. Dankzij de natuurlijke en beschermende lipiden in de crème wordt de huidbarrière versterkt. De crème bevat een milde geur die geschikt is voor de gevoelige huid.”DE MENING VAN EEN EXPERT

Interview met Dr. Christiane Meyer

5 VRAGEN AAN DR. CHRISTIANE MEYER.

MANAGER PRODUCTONTWIKKELING UNIVERSELE CREMES EN NIVEA LICHAAMSVERZORGING.

Wat is het verschil tussen de iconische NIVEA Creme, NIVEA Soft, NIVEA MEN Creme en de nieuwe NIVEA Care?

Iedereen kent het iconische blauwe blik, NIVEA Creme, dat verzorging biedt voor de hele familie. Het is dan ook vaak het eerste verzorgingsproduct waar we als kind kennis mee maken en is geschikt voor elk type huid, voor zowel kinderen als voor volwassenen gedurende alle seizoenen. De formule is een water-in-olie emulsie die de huid verzorgt & beschermt. De rijke formule laat een verzorgend laagje op de huid achter. Dit laagje beschermt tegen externe invloeden en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft.

NIVEA Soft is later aan het assortiment toegevoegd om aan de wens van een lichtere crème die snel intrekt te voldoen. De formule is een olie-in-water emulsie die de huid verzorgt & verfrist. De lichte formule maakt je huid zacht en soepel en geeft een verfrissend gevoel d.m.v. verdamping. 

NIVEA MEN Creme is speciaal ontwikkeld voor de huid van mannen. De 3-in-1 formule voor gezicht, lichaam en handen zorgt voor een perfect gevoel, overal waar de huid het nodig heeft. Het hydrateert de huid onmiddellijk en beschermt tegen uitdroging. Verder zorgt de lichte en niet vette formule ervoor dat het snel in de huid trekt zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

NIVEA Care is meer dan 100 jaar na de introductie van NIVEA Creme aan het assortiment toegevoegd om aan de wens van een intensief voedende crème die niet  plakkerig aanvoelt te voldoen. De innovatieve formule is op basis van wax hydrodispersie. Hydraterende, natuurlijke, waxen komen met de huid in aanraking  en worden direct door de huid opgenomen door onze lichaamstemperatuur, zodat er geen vettig laagje achterblijft. De huid wordt intensief gevoed gedurende meer dan 24 uur zonder vet aan te voelen. NIVEA Care is hierdoor 100% voedend en 0% plakkerig. WOW!


Is NIVEA Care geschikt voor alle huidtypes?

Ja, NIVEA Care Voedende Crème is speciaal ontwikkeld om 100% voedend te zijn voor elk huidtype. Het is uitgebreid getest onder honderden vrouwen. Deze testen werden uitgevoerd in verschillende regio's over de hele wereld om te bewijzen dat de crème een 100% voedend is in verschillende klimaten. Daarnaast hebben we, speciaal voor een intensieve en milde verzorging van de gevoelige huid, NIVEA Care Sensitive Crème met kalmerende Aloë Vera.


Bevat NIVEA Care een zonbeschermingsfactor?

NIVEA Care Voedende Crème is het ideale product voor vrouwen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar effectieve oplossing om de huid te verzorgen en bevat geen chemische filters. Omdat de formule van NIVEA Care snel intrekt is het een ideale basis voordat je zonbescherming aanbrengt.


Bevat NIVEA CARE Voedende Crème conserveringsmiddelen?

NIVEA Care Voedende Crème bevat conserveringsmiddelen (parabenen). Zonder gebruik van conserveringsmiddelen zouden veel producten meteen na opening bederven. Micro-organismen zoals bacteriën en schimmels, welke in contact komen met het product door onze huid, vermenigvuldigen zich razendsnel en veroorzaken bederf. Het resultaat is dat het product verontreinigd raakt, de effectiviteit verliest en eventueel overgevoeligheidsreacties kan veroorzaken. Parabenen verhinderen de bederf van cosmetische producten door bacteriën en schimmels te elimineren. Hierdoor kan Beiersdorf de kwaliteit van haar producten voor een langere tijd garanderen. Parabenen zijn zeer doeltreffende conserveringsmiddelen die ook zeer huidvriendelijk zijn. Daardoor zijn het de meest gebruikte conserveringsmiddelen en niet uitsluitend in cosmetica maar ook in medicijnen en voedsel.