ELKE DAG: DE VERZORGING VOOR EEN ZACHTE HUID

VERZORG JE HUID ELKE DAG MET NIVEA VERZORGENDE BODY MILK.

DROGE HUID

WAAROM WE EEN DROGE HUID KRIJGEN

Naarmate het kouder wordt en het meer gaat waaien, word je huid droger. De natuurlijke beschermende barrière van onze huid wordt beschadigd door wind en zowel koude als verwarmde lucht. Je huid droogt uit, gaat schilferen en wordt ruw. Een rijke crème bouwt de beschermende laag van huideigen lipiden op en voorkomt uitdroging. Op die manier blijft je huid heerlijk zacht, elke dag. 

EEN DROGE HUID – WAT ZIT ERACHTER

Een gezonde huid is zacht en soepel. Vooral in de herfst en winter raakt de vochtbalans vochtbalans van de huid verstoord. Als het koud is, produceren de talgklieren minder olie en zonder de beschermende laag van lipiden wordt het moeilijker om het vochtniveau van de huid in stand te houden. Bovendien trekken de bloedvaten onder de huid samen wat het zuurstofniveau vermindert. Het resultaat is dat de huid strak aanvoelt, gaat schilferen en rood wordt. De dunne delen van de huid of gebieden zonder vetlagen onder de huid, zoals de scheenbenen, ellebogen en knieën zijn daar bijzonder gevoelig voor.

HOE BESCHERM JIJ JE HUID?

Bescherm je huid met NIVEA Verzorgende Body Milk. De rijke formule met unieke geur van NIVEA bevat natuurlijke amandelolie voor 24 uur lang intensieve verzorging. De body milk bouwt een beschermende laag van huideigen lipiden op en verzorgt je huid intensief.

ELKE DAG:
DE VERZORGING VOOR EEN ZACHTE HUID

TIPS VOOR EEN DROGE HUID

LAAT JE DROGE HUID WEER STRALEN

ELKE DAG: DE VERZORGING VOOR EEN ZACHTE HUID

ONZE TIPS OM JE DROGE HUID VAN BINNENUIT WEER TE LATEN STRALEN.

  • Drink ten minste 2 liter water per dag. Je huid droogt namelijk uit door een tekort aan vocht. Als je twijfelt, test jezelf: knijp met je duim en wijsvinger in je hand. Als het na het knijpen lang duurt voordat je huid zich weer herstelt, dan krijgt je huid niet voldoende vocht.
  • Een gebalanceerd, gezond dieet verbetert de gezondheid en maakt de huid, het grootste orgaan van je lichaam, sterker.
  • Eet noten! Noten zijn een heerlijke bron van energie en ze bevatten veel gezonde vetten, mineralen en vitaminen.
  • Vettige zeevis en gedroogde abrikozen voorzien het lichaam van calcium en helpen om het verouderingsproces te voorkomen.
  • Wortels en tomatensap zitten vol gezonde vitamines die, samen met een kleine hoeveelheid lijnzaadolie, bijzonder goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.