Een vrouw heeft zware blauwe oogmake-up verwijderd met het NIEUWE NIVEA Micellair Water en toont het wattenschijfje.

NIEUW NIVEA MICELLAIR WATER - VERWIJDERT 100% VAN DE MAKE-UP ZONDER TE WRIJVEN

De NIEUWE wrijfvrije formule van NIVEA Micellair Water is nu verrijkt met

Amino Acid Complex, verwijdert effectief make-up, vuil, zweet, ... zonder irritaties te veroorzaken! Voor een extra effectieve en toch extra zachte gezichtsreiniging. Zodat je alles een go kan geven - opnieuw en opnieuw en opnieuw!

AMINO ACID COMPLEX

ZACHTERE REINIGING MET AMINO ACID COMPLEX

De bewezen kracht van micellen bundelt nu zijn krachten met zachte aminozuren. Onze nieuwe wrijfvrije formule verwijdert 100% van alle make-up, vuil en onzuiverheden met slechts een paar vederlichte vegen - wrijven is dus niet nodig. Ervaar zelf hoe de NIEUWE generatie NIVEA Micellair Water 100% van je make-up verwijdert zonder wrijving.

NIET MEER WRIJVEN - MET DE NIEUWE GENERATIE NIVEA MICELLAIR WATER

Er is een NIEUWE NIVEA Micellair Water voor elke huidbehoefte! Onze nieuwe formule met Amino Acid Complex reinigt zo effectief zonder te wrijven. Het verwijdert make-updeeltjes in alle zachtheid, zodat je huid weer kan ademen. Kies gewoon je huidtype, reinig je hele gezicht met gesloten ogen en lippen met een doordrenkt wattenschijfje en geef alles een go.

VERZACHTEND

Raakt je huid snel geïrriteerd? Geen zorgen, de nieuwe formule van NIVEA Micellair Water is nu verrijkt met het zachte Amino Acid Complex. Het verwijdert je make-up effectiever dan ooit en hydrateert en kalmeert je huid.

Een fles van NIVEA Micellair Water voor de Droge Huid ligt op een achtergrond met rode bellenstructuur.
Een fles van NIVEA Micellair Water voor de Normale Huid ligt op een achtergrond met blauwe bellenstructuur.

VERZORGEND

Heb je de neiging om een droge, schilferige huid te hebben? Amino acid is niet alleen een huideigen ingrediënt, het ondersteunt ook de aanvulling van de huid en houdt de huid gezond. Voor de droge huid zorgt NIVEA Micellair Water met Amino Acid Complex er dus voor dat je huid perfect gehydrateerd wordt en het vocht in je huid wordt vastgehouden, waardoor het een verzorgend effect heeft.

VERFRISSEND

Hou je van het gevoel van een verfriste huid? De nieuwe NIVEA Micellair Water is nu verrijkt met het innovatieve Amino Acid Complex, waardoor de reiniging van je gezicht gewoon superzacht en effectief is. De nieuwe formule verwijdert make-up grondig, zuivert diep en verfrist onmiddellijk.

Een flesje NIVEA Micellair Water voor alle huidtypes ligt op een zwarte bubbelachtige achtergrond.
Een flesje NIVEA Micellair Water voor alle huidtypes ligt op een zwarte bubbelachtige achtergrond.

waterproof EXPERT

Dag, waterproof make-up! Met het innovatieve Amino Acid Complex van het nieuwe NIVEA Micellair Water, verwijder je effectief je waterproof make-up, onzuiverheden en vuil. Voor een schone en verzorgde huid.