Een natuurlijke bruine teint met langdurig resultaat

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Protect & Bronze

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

NATUURLIJKE BRUININGSACTIVATIE IS NU MOGELIJK!

Wil je je huid beschermen, maar ook een mooie bruine teint krijgen? Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma combineert Zonbescherming met een langdurig, natuurlijk bruin resultaat. Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma Zonbescherming werkt onmiddellijk na het aanbrengen, om je huid in alle vertrouwen te beschermen. Bovendien activeert het Pro-Melanine extract het natuurlijke bruiningsproces van de huid – 0% zelfbruiner!

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Kies de juiste SPF

Kies de juiste zonnebeschermingsfactor (SPF) aangepast aan je huidtype. Breng de zonnecrème royaal aan voor je naar het strand gaat. Voor volwassenen raden we een hoeveelheid aan van zes theelepeltjes.

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Een outfit voor op het strand

Vergeet je zonnebril niet! Draag een hoofddeksel in de zon en breng regelmatig NIVEA SUN Protect Bronze aan. Draag een witte bikini om je prachtige bruine teint nog mooier te laten uitkomen! Vermijd zonnebaden tijdens de middaguren wanneer de zon het hoogst staat.

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Krijg een langdurig bruiningsresultaat zonder zelfbruiner

NIVEA Protect & Bronze zonneoliespray bevat geen zelfbruiner en activeert het natuurlijke bruiningsproces van je huid* aanzienlijk dankzij de Pro-Melanine extracten. 

* In vitro test "Stimulation of Melanogenesis by Glycyrrheitinic acid (GA )" Beiersdorf, 2014

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

De juiste bescherming tijdens het zonnen – Bescherm je huid tegen zonnestraling

Om allergieën & zonnebrand te voorkomen is het belangrijk om herhaaldelijk zonnecrème aan te brengen, zeker na het zwemmen. Zoek regelmatig de schaduw op en vermijd zonnen tijdens de middaguren!

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

We tonen je hoe je een langdurige bruine teint krijgt

Gebruik NIVEA Protect & Bronze Beschermende Olie. De zijdezachte formule met Pro-Melanine extract activeert het natuurlijke bruiningsproces van je huid.

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Bescherm je huid in de schaduw

UV-stralen bereiken je huid ook in de schaduw door de reflectie van het water. Bescherm je huid dus ook steeds in de schaduw.

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Geniet van het moment – Met een ontspannen start van de avond

Na het zonnen spoel je de zonnebescherming en het zand af. Geniet langer van je gebruinde huid met de verzachtende NIVEA Bronze After Sun Lotion. Maak je klaar voor de avond!

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Aftersun verzorging – Kalmeert de zongebruinde huid

UV-stralen, hitte en zout water kunnen een nadelig effect hebben op de huid. Daarom moet je steeds aftersun gebruiken na een dag in de zon. Dit biedt intense hydratatie en voorkomt een schilferige huid.

EEN PRACHTIGE, GELIJKMATIGE BRUINE TEINT VOOR ELK ZOMERS MOMENT

Een nog mooiere bruine teint dankzij gezond zomers voedsel

Gezonde en lichte voeding draagt bij aan een prachtig bruiningsresultaat dankzij de aanwezige vitamines en mineralen. Drink veel water om je huid te hydrateren en eet vitamine- en mineraalrijk voedsel zoals watermeloen en kersen.

Beschermende zonnecrème. Een zomerse teint met langdurig resultaat.

AFTERSUN EN SPF

De huid heeft behoefte aan onbezorgd zonnebaden.

NIVEA Protect & Bronze After Sun Lotion

De lichte lotion met Pro-Melanine extract verzacht de huid en verzorgt ze na de blootstelling aan de zon, voor een aangename zachte huid. De lotion biedt weldadige verzorging na een lange dag in de zon. En hij doet nog meer. De lotion activeert de eigen melanineproductie van de huid zodat.

ONTDEK

Zonnebeschermingsfactor (SPF) – een must voor je huid

Ontdek ons NIVEA sun care SPF advies naast interessante feiten over de zon. En krijg nuttige tips over zonnebescherming en -verzorging.


UV-Camera

VERZORG JEZELF EN ANDEREN MET NIVEA SUN

GENIET VAN DE BESTE ZOMERMOMENTEN

We houden allemaal van de zon, zwemmen in de zee en ontspanning op het strand. Om het belang van zonnebescherming aan te tonen, maakte NIVEA in samenwerking met kunstenaar Thomas Leveritt, UV-straling zichtbaar met een speciale cameratechniek. Denk er dus aan: Verzorg jezelf en anderen! Met NIVEA SUN.


FAQ

Veelgestelde Vragen

Hoe gaan zonnebescherming en een prachtige bruine teint hand in hand? 

Wereldwijd dromen vrouwen van betrouwbare zonneproducten zonder te hoeven inboeten op een prachtig, natuurlijk bruiningsresultaat. Met NIVEA SUN Protect & Bronze is dit nu mogelijk. Dankzij het Pro-Melanine extract in de samenstelling wordt de eigen melanineproductie van de huid gevoelig geactiveerd, terwijl de huid optimaal beschermd wordt tegen UVA-/UVB-straling. Betrouwbare zonnebescherming en een prachtige bruine teint gaan nu hand in hand!

Wat is er zo speciaal aan het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma? 

NIVEA SUN Protect & Bronze heeft twee voordelige effecten: het beschermt de huid bovenal tegen schadelijke UV-stralen. En bovendien wordt het natuurlijke bruiningsproces geactiveerd – zonder een zelfbruiner. NIVEA SUN Protect & Bronze combineert zonnebescherming met een prachtige bruine teint. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan UV-stralen activeert deze ter bescherming de aanmaak van een bruin pigment, melanine genaamd. Melanine geeft de huid kleur en beschermt op natuurlijke wijze de celkernen. Bruinen maakt dus deel uit van het huidbeschermingsmechanisme. NIVEA SUN voegde een actief ingrediënt toe dat dit eenvoudige maar briljante huidmechanisme in werking zet. Het belangrijkste ingrediënt van het unieke NIVEA SUN Protect & Bronze gamma is het Pro-Melanine extract. Het activeert opmerkelijk de natuurlijke melanineproductie van de huid. Zelfs na het zonnen blijft de natuurlijke melanineproductie geactiveerd. De NIVEA SUN Protect & Bronze producten ondersteunen het natuurlijke vermogen van de huid om een langdurige bruine teint te behouden, terwijl de huid optimaal beschermd blijft.

Hoe gebruik ik de NIVEA SUN Protect & Bronze producten? 

De NIVEA SUN Protect & Bronze producten kunnen worden gebruikt zoals elk ander zonnebeschermingsproduct. Breng de zonnecrème royaal aan vóór blootstelling aan de zon. Breng steeds genoeg zonnecrème aan om uw huid gelijkmatig te behandelen. Breng de zonnebescherming regelmatig aan, specifiek na het zwemmen, afdrogen of bij overmatig zweten. De Bronze After Sun Lotion kan ook gebruikt worden zoals elk ander zonnebeschermingsproduct. Het kalmeert de huid en activeert daarnaast de melanineproductie om een langdurige bruine teint te bekomen.

Hoe is NIVEA SUN Protect & Bronze het meest effectief? 

De beschermende zonnefilters van Protect & Bronze zijn meteen actief na het aanbrengen.

Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma dermatologisch goedgekeurd?

Ja, dit is de standaard voor alle NIVEA producten.

Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma geschikt voor de gevoelige huid?

NIVEA SUN beschikt ook over zonnebeschermingsproducten voor huidtypes die speciale zorg vereisen. Voor een gevoelige huid raden we de NIVEA Protect & Sensitive zonnemelk aan.

Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma enkel geschikt voor vrouwen? 

Nee, zowel mannen als vrouwen die van een prachtige, langdurige bruine teint willen genieten, kunnen de producten gebruiken.

Zijn de NIVEA SUN Protect & Bronze producten zelfbruiners?

Nee, zelfbruiners zijn producten die een ingrediënt bevatten dat inwerkt op de bovenste huidlaag om zo een bruine kleur te krijgen, zonder eigenlijke zonnebescherming. Zelfbruiners resulteren vaak in een vlekkerige en onnatuurlijke huidkleur indien ze ongelijkmatig worden aangebracht. Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma heeft een verschillend effect. Het pro-melanine plantenextract is een natuurlijk ingrediënt, dat de diepere huidlagen bereikt om zo de aanmaak van melanine te bevorderen. Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma beschermt uw huid en activeert de melanineproductie, voor een prachtige en volledig natuurlijke bruine teint.