ONTDEK DE GEUR VAN VERZORGING

Nieuw van NIVEA

DE GEUR VAN VERZORGING

De eerste NIVEA Deo Beauty Elixir verrijkt met melk extract.


NIVEA Deo Beauty Elixir

VOOR EEN MOOIE HUID DIE HEERLIJK RUIKT

Deo Beauty Elixir verrijkt met calcium en vitaminen van melk, verzorgt, beschermt en zorgt voor een mooie okselhuid met een zijdezacht huidgevoel, zelfs na het scheren.
Deze ultiem verzorgende formule biedt 48u anti-transpirant bescherming en een heerlijke geur.

Dermatologisch getest – ook voor de gevoelige huid.


Experts Voice

Q&A OVER DEO BEAUTY ELIXIR

Vele jaren hebben NIVEA Experts gewerkt aan het ontwikkelen van een verzorgende formule die een droge en ruwe okselhuid tegengaan. Lees hieronder wat Dr Jens Schulz van Reseach & Development zegt over het product.

Wat is er zo nieuw en speciaal aan deze formule? Wat maakt het anders dan andere deodoranten?

NIVEA Deo Beauty Elixir is een wetenschappelijke doorbraak die het goede van melk in deodorant gebruikt. Na jaren van onderzoek naar de krachtige werking van melk hebben we lichte en snel- absorberende formule ontwikkeld. De formule is zacht voor de huid, bevat geen alcohol en zorgt voor een zijdezacht huidgevoel – zelfs na het scheren.

We weten allemaal dat melk een belangrijke rol speelt in het leven. Het is natuurlijk, puur en universeel. Welke componenten van melk heb je gebruikt voor het product?

We hebben de componenten van melk gekozen die het belangrijkst zijn wanneer het gaat om skincare; in het bijzonder die belangrijk zijn voor de huid na het scheren. Onze experts hebben de meest effectieve, door de natuur-geïnspireerde, componenten van melk geselecteerd zoals mineralen (calcium), (sodium) lactate, vitaminen (C, E, B5) en essentiële aminozuren.

Hoe helpt het product een droge huid te herstellen?

De okselhuid is erg delicaat en heeft speciale zorg nodig, al helemaal omdat scheren huid irritatie kan veroorzaken. Onze formules zijn specifiek ontwikkeld om deze natuurlijke balans van de huid te herstellen. Bijvoorbeeld (sodium) lactate - een natuurlijke moisturiser – en calcium. Beide zijn essentieel voor een gezond uitziende huid.

Is het product ook geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, de formule is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid. Het is getest op een zeer gevoelige huid en is dermatologisch getest.