Nivea’s nr.1 formule voor alle soorten pigmentvlekken

Sinds de lancering van ons Anti-Spot-assortiment hebben we ons LUMINOUS630®-assortiment uitgebreid met nieuwe deskundige serums die speciaal zijn samengesteld om verschillende soorten donkere vlekken te verminderen. Meer dan een 1 miljoen vrouwen hebben het al geprobeerd ***. Het is een must-have voor vrouwen die pigmentvlekken op hun huid willen verminderen.

***NIVEA Luminous630® serum - markt voor antivlekkenproducten voor het gezicht – 33 landen- oktober 2020 tot januari 2022 – verkochte eenheden – Bron: NielsenIQ Market Track

LUMINOUS630®—NIVEA'S NR. 1 ANTI-VLEKKEN INGREDIËNT*

Na 10 jaar nauwgezet onderzoek en grondig testen van meer dan 50.000 moleculen, hebben we een middel gevonden om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van de verzorging van donkere vlekken, dankzij ons gepatenteerde ingrediënt tegen vlekken, LUMINOUS630®. LUMINOUS630® is getest tegen het enzym dat melanine in onze huid aanmaakt en bleek het best werkende molecuul te zijn. Het ingrediënt werd vanaf toen in ons antivlekken-assortiment opgenomen. LUMINOUS630® werkt op celniveau om de melanineproductie weer in balans te brengen en donkere vlekken bij de bron aan te pakken.

Het ingrediënt LUMINOUS630® heeft een dubbele actie: het werkt in op de bestaande pigmentatie om de intensiteit en omvang van de vlekken te verminderen, en brengt de toekomstige productie van melanine in balans om het verschijnen van nieuwe vlekken te helpen voorkomen. Het is bewezen dat ons Anti-Spot-assortiment effectief is voor verschillende soorten pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken, vlekken als gevolg van acne en donkere vlekken door hormonale veranderingen zoals zwangerschap of menopauze. De eerste resultaten zijn zichtbaar vanaf twee weken gebruik.**

*Nummer 1 van de anti-vlekken serums in het NIVEA-assortiment

**Consumententest, 105 tot 109 vrijwilligers afhankelijk van het geteste product.

VERMINDER DONKERE VLEKKEN EN LAAT EEN STRALENDE HUID TEVOORSCHIJN KOMEN DANKZIJ DE KRACHT VAN LUMINOUS630®

VOOR EN NA HET ANTI-SPOT CORRIGEREND SERUM

 
VÓÓR DE 2 WEKEN

Vanaf dag 1 dringt het gepatenteerde ingrediënt LUMINOUS630® in de huid om de vlekken aan te pakken.

 
2 WEKEN

Eerste resultaten zichtbaar op de huid*

 
8 WEKEN

De intensiteit van de vlekken is verminderd met tot 50%**

 
12 WEKEN

Tot 71% minder zichtbare vlekken***

*Consumententest, 105 vrijwilligers
**Zelfevaluatie (score), studie van 12 weken, verbeteringspercentage na 8 weken met 35 vrouwen, 2018
***Zelfevaluatie (score), studie van 12 weken met 34 vrouwen, 2018

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH: LUMINOUS630® VOOR ALLE SOORTEN pigmentvlekken*

We hebben vrouwen met donkere vlekken, ouderdomsvlekken of post-acne vlekken voorgesteld om ons geavanceerde serum gedurende 12 weken te testen. Ze zijn vóór de behandeling naar onze NIVEA laboratoria gekomen en zijn om de 4 weken teruggekomen om de vooruitgang in vermindering van de vlekken te meten, die kon worden vastgelegd met hoge resolutiecamera's. De resultaten spreken voor zich: in de loop van de 12 weken konden continue verbeteringen worden waargenomen met een egalere en stralende huid.

 

*Donkere vlekken veroorzaakt door blootstelling aan de zon, huidveroudering en hormonale factoren zoals zwangerschap en de menopauze of post-acne vlekken.
* Resultaten na 12 weken, aanbrengen van het anti-age en anti-spot serum, 2x/dag. Individuele resultaten kunnen.
* Resultaten na 12 weken, aanbrengen van het anti-age en anti-spot serum, 2x/dag. Individuele resultaten kunnen.
* Resultaten na 12 weken, aanbrengen van het anti-age en anti-spot serum, 2x/dag. Individuele resultaten kunnen.

 

 

EEN GEVOEL VAN BEVRIJDING

Beleef het gevoel van bevrijding dat werd ervaren door onze testvrouwen toen ze de resultaten van de behandeling voor het eerst konden zien.

 
* Resultaten na 12 weken, aanbrengen van het anti-age en anti-spot serum, 2x/dag. Individuele resultaten kunnen.

gebruiksinstructies

gebruiksinstructie VOOR HET ANTI-SPOT CORRIGEREND SERUM EN HET ANTI-AGE EN ANTI-SPOT SERUM

  1. Neem wat NIVEA LUMINOUS630® Anti-Spot Corrigerend Serum of het Anti-Age en Anti-Spot Serum door 1 tot 2 keer op het pompje te drukken en breng het serum aan op je vooraf gereinigde gezicht vóór uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.
  2. Masseer het serum zachtjes op je hele gezicht.
  3. Breng het twee keer per dag aan. Eén keer 's ochtends, in combinatie met de LUMINOUS630® Anti-Spot Dagcrème SPF50 en één keer 's avonds, vóór je nachtverzorgingsroutine.

gebruiksinstructie VOOR HET POST-ACNE VLEKKEN SERUM

  1. Neem wat NIVEA LUMINOUS630® Post-Acne Vlekken Serum door 1 tot 2 keer op het pompje te drukken en breng het serum aan op je net gereinigde gezicht.
  2. Masseer het serum zachtjes op je hele gezicht.
  3. Breng het twee keer per dag aan. Eén keer 's ochtends, en één keer 's avonds, vóór je verzorgingsroutine.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om meer te weten te komen over ons Anti-Spot-assortiment.
*Dit veld is vereist

Veelgestelde vragen

WERKEN VERZORGINGSPRODUCTEN TEGEN VLEKKEN ECHT?

Het NIVEA Anti-Spot-assortiment is effectief gebleken om donkere vlekken tegen te gaan, waarbij de eerste resultaten bij regelmatig gebruik zichtbaar zijn vanaf 2 weken*. Ons anti-vlekken ingrediënt, LUMINOUS630®, werkt in de huid op celniveau om de pigmentatie in balans te brengen en de zichtbaarheid van verschillende soorten vlekken te verminderen. Ons LUMINOUS630® Anti-Spot Corrigerend Serum is het anti-vlekken serum nr. 1 van de wereld** en wordt al gebruikt door meer dan 1 miljoen vrouwen in de hele wereld.***

 

* Consumententest, 105 tot 109 vrijwilligers afhankelijk van het geteste product
** Gegevens van NielsenIQ, Market Track, analyse in 36 landen op de markt voor antivlekkenserums voor het gezicht (land en categorie gedefinieerd door de klant), verkoopomzet, jan 2022 - dec 2022.
*** NIVEA Luminou630® Serum - markt voor antivlekkenproducten voor het gezicht – 33 landen- oktober 2020 tot januari 2022 – verkochte eenheden – Bron: NielsenIQ Market Track

WORDEN VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR PIGMENTVLEKKEN GOED VERDRAGEN?

De serums uit het NIVEA LUMINOUS630® Anti-Spot-assortiment zijn speciaal ontwikkeld om elk type donkere vlek te behandelen en tegelijkertijd de huid te verzorgen. LUMINOUS630®, waarvan de effectiviteit is bewezen, werkt in de huid op celniveau om de pigmentatie in balans te brengen. De serums met het gepatenteerde ingrediënt LUMINOUS630® van NIVEA hebben een hydraterende formule, zijn zacht voor de huid, de huidverdraagzaamheid ervan is dermatologisch getest, en ze maken de huid gladder en stralender.

IN HOEVEEL TIJD WORDEN DE RESULTATEN VAN HET ANTI-VLEKKEN VERZORGINGSPRODUCT ZICHTBAAR?

De eerste resultaten zijn zichtbaar vanaf 2 weken* met het NIVEA LUMINOUS630® Anti-Spot Corrigerend Serum. Na 8 weken is de zichtbaarheid van donkere vlekken met 50%** verminderd en na 12 weken zijn donkere vlekken met 71% minder zichtbaar***.

 

*Consumententest, 105 tot 109 vrijwilligers afhankelijk van het geteste product
** Zelfevaluatie (score), studie van 12 weken, verbeteringspercentage na 8 weken met 35 vrouwen, 2018
*** Zelfevaluatie (score), studie van 12 weken met 34 vrouwen, 2018

ZIJN POST-ACNE VLEKKEN BLIJVEND?

Post-acne vlekken en donkere vlekken zijn niet altijd blijvend, maar het kan enkele jaren duren voordat ze verdwijnen als ze niet worden behandeld. Om dit proces te versnellen is het mogelijk om donkere vlekken te behandelen met het LUMINOUS630® Post-Acne Vlekken Serum of het LUMINOUS630® Anti-Spot Corrigerend Serum, die beide donkere vlekken op celniveau tegengaan. Donkere vlekken kunnen nog donkerder worden door blootstelling aan de zon, daarom wordt aanbevolen om dagelijks een SPF aan te brengen.