CREËER JE EIGEN LOOK!

VOLUME, KRULLEN, STEIL OF KORT HAAR? ONTDEK DE NIEUWE NIVEA HAIRSTYLING PRODUCTEN EN CREËER JOUW PERFECTE LOOK!

Kies Jouw Look

WELKE LOOK WIL JIJ CREËREN?

Met de nieuwe range haarstyling producten van NIVEA maak jij zelf de perfecte look voor steil, volumineus, krullend of kort haar.


Steil

Voor glanzend, steil haar

Wil je een pluisvrij en glanzend kapsel? Bekijk de tutorial van @juultjetieleman en creëer je look!

PREP

Bereid je haar voor op het stylen met de Straight Styling Primer: de formule bevat een verzorgende, lichte olie en beschermt het haar tegen de hitte van een föhn. Gebruik je een stijltang? Ga dan voor de Straight Pre-Styling Mist. Deze mist minimaliseert het breken van fijn haar en biedt hittebescherming tot 220°C.

FORM

In deze fase ga je aan de slag met de echte styling van het haar. Met de Straight Anti-Frizz Crème hydrateer je het haar en reken je af met pluizende, opstandige haren. De Crème heeft bovendien een anti-statisch effect en maakt het haar glad.

FINISH

Bijna klaar! Maak je look af met de Straight Forming Spray. Deze spray houdt pluizende haren in bedwang en zorgt ervoor dat je steile coupe heel de dag in model blijft zitten. De unieke formule bevat 0% alcohol*, waardoor het niet hard of plakkerig wordt; voor flexibel haar dat zacht aanvoelt. Spray, style & go!

*0% ethyl alcohol.

Ontdek de producten bij

Ontdek de producten bij

Krullen

Voor prachtige krullen

Wil je mooie, veerkrachtige krullen? Bekijk dan de tutorial van @amijeroos en ontdek hoe je deze look creëert!

PREP

Bereid je haar voor op het stylen door het te verzorgen en te beschermen. De Curl Styling Primer biedt hittebescherming tot 220° C en bevat een droge olie die je haar verzorgt. Daarnaast verfrist & herdefinieert het droge krullen.

FORM

In deze fase breng je je haar in model. Ga voor veerkrachtige, glanzende krullen met de Curl Plumping Mousse. Deze mousse is geschikt voor zowel krullend als natuurlijk golvend haar en geeft het haar extra definitie. Heb je last van pluizende krullen? De Curl Defining Crème bevat een lichte olie die hydrateert en het haar minder pluizig & statisch maakt.

FINISH

Bijna klaar! Maak je look af met de Curl Forming Spray: voor gladde, gedefinieerde krullen. Doordat deze spray 0% alcohol* bevat, blijven je lokken gegarandeerd soepel en worden ze niet stijf. Spray, style & go!

*0% ethyl alcohol.

Ontdek de producten bij

Ontdek de producten bij

Volume

Voor maximaal volume

Wil je een volume boost? Bekijk dan de tutorial van @anoukhoogendijk voor een volumineuze look!

PREP

Bereid je haar voor op het stylen met de Volume Styling Primer: de formule bevat een lichte olie die zorgt voor volume het haar beschermt tegen de hitte van een föhn. Breng het aan op vochtig haar van de wortels tot de puntjes en föhn het droog.

FORM

In deze fase ga je aan de slag met de echte styling van het haar. Met de Volume Plumping Mousse geef je je haar een volume boost, zonder dat het plakt of uitdroogt. Wil je nog een extra zetje? Ga dan voor de Volume Root-Lifting Spray en geef je haarwortels een lift en je haar nog meer structuur.

FINISH

De Volume Forming Spray zorgt ervoor dat je heel de dag je volume look behoudt. De unieke formule bevat 0% alcohol*, waardoor het niet hard of plakkerig wordt; voor flexibel haar dat zacht aanvoelt. Voor de finishing touch gebruik je de Volume Hair Spray: deze geeft dubbel volume en zorgt voor langdurige fixatie zonder uit te drogen!

*0% ethyl alcohol.

Ontdek de producten bij

Ontdek de producten bij

TEXTUUR

Voor stoer kort haar

Wil je een stoere look en heb je kort haar? De tutorial van @stijn_fransen toont je hoe je zo’n look creëert!

FORM

Je haar optimaal in model houden? De Texture Sculpting Gel biedt 24 uur fixatie zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Daarnaast geeft het je haar een prachtige glans. Je kan de gel op zowel vochtig als droog haar gebruiken!

FINISH

Nu je het haar in model hebt gebracht, ga je er in deze fase voor zorgen dat het ook zo blijft zitten. De Texture Hair Spray houdt opstandige haren in bedwang en zorgt ervoor dat je korte coupe heel de dag in model blijft zitten. De unieke formule met microfijne verzorgende olie geeft extra textuur aan het haar, zonder uit te drogen.

PREP

Bereid je haar voor op het stylen met de Texture Styling Primer: de formule bevat een verzorgende, lichte olie en beschermt het haar tegen de hitte van een föhn. Breng het aan op vochtig haar van de wortels tot de puntjes en föhn het droog.

Ontdek de producten bij

Ontdek de producten bij