Man met een jong uitziende huid

EEN JONGER UITZIENDE HUID VANAF 2 WEKEN*

*Zelfevaluatie (score), 63 mannen, 4 weken gebruik van Anti-Age 2IN1 Power Serum, 2 keer per dag, 2022

De wetenschap achter Luminous630®

DE WETENSCHAP ACHTER DE DOORBRAAK VAN NIVEA MEN LUMINOUS630®

Na 10 jaar onderzoek en het testen van 50.000 mogelijke ingrediënten bereikten de wetenschappers van NIVEA een revolutionaire doorbraak op het gebied van anti-age huidverzorging. Ze ontdekten LUMINOUS630®, een actief molecuul dat inwerkt op het menselijke enzym dat melanine produceert. Dit leidde tot onze NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn, dat de zichtbaarheid van oudersdomsvlekken en rimpels effectief vermindert. Onze producten werken door de textuur en de teint van uw huid te egaliseren, voor een huid die er jonger en stralender uitziet.

MAAK KENNIS MET NIVEA'S NIEUWSTE INNOVATIE OP HET GEBIED VAN HUIDVERZORGING VOOR MANNEN

Vertrouw op de nieuwste anti-age innovatie van NIVEA tegen ouderdomsvlekken om de verschillende tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De anti-age producten met LUMINOUS630 en hyaluronzuur werken op celniveau voor een dubbel effect met betrekking tot het verminderen van pigmentvlekken en het voorkomen dat ze opnieuw verschijnen. Ga voor een jonger uitziende huid vanaf 2 weken*.

 

*Zelfevaluatie (score), 63 mannen, 4 weken gebruik van Anti-Age Power Serum 2in1, 2 keer per dag, 2022

NIVEA MEN Anti-Age Cream
Ga de uitdaging aan en verminder donkere vlekken vanaf 2 weken

KLAAR OM JE HUIDVERZORGING NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN? GA DE UITDAGING AAN EN VERMINDER DONKERE VLEKKEN VANAF 2 WEKEN

LUISTER NAAR DE MANNEN DIE DE UITDAGING ZIJN AANGEGAAN

AFTELLEN TOT EEN JONGERE HUID - GA DE UITDAGING AAN EN VERMINDER DONKERE VLEKKEN MET NIVEA MEN

Je wist vast niet dat je huid er al binnen enkele weken jonger kan uitzien. Maak kennis met onze NIVEA MEN Anti-Age lijn met LUMINOUS630® en hyaluronzuur, dat de huid op celniveau ondersteunt om de teint te egaliseren en rimpels tegen te gaan door de zichtbaarheid ervan aanmerkelijk te verminderen.

ONTDEK DE ANTI-AGE 2IN1 POWER LIJN

Een jonger uitziende huid? Die is binnen bereik met de nieuwe NIVEA MEN Anti-Age lijn met LUMINOUS 630®.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAROM KRIJGEN MANNEN DONKERE VLEKKEN EN HOE KUN JE DIE TEGENGAAN?

Donkere vlekken zijn een natuurlijk verschijnsel en kunnen zich in de loop der tijd uitbreiden als gevolg van veroudering, maar ze kunnen ook ontstaan door het scheren, acne, brandwonden, blootstelling aan de zon, eczeem, allergieën en andere factoren die de huid kunnen beschadigen of irriteren.

WERKEN ANTI-AGE CRÈMES EN WAT IS DE BESTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR MANNEN?

Er zijn allerlei producten die donkere vlekken en veroudering tegengaan, maar ze zijn niet allemaal even doeltreffend of geschikt voor de gevoelige huid. De NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn is een gamechanger in de strijd tegen ouderdomsvlekken en rimpels, want het is wetenschappelijk bewezen dat de formule zichtbare resultaten biedt vanaf 2 weken* dagelijks gebruik. Bovendien is de huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd, zelfs voor de gevoelige huid.

 

*Zelfevaluatie (score), 63 mannen, 4 weken gebruik van Anti-Age Power Serum 2in1, 2 keer per dag, 2022

IS HET MOGELIJK OM DONKERE VLEKKEN DEFINITIEF TE VERWIJDEREN?

Ouderdomsvlekken en donkere pigmentvlekken kunnen in de loop der tijd lichter worden en van kleur veranderen, maar zullen niet helemaal verdwijnen. Met de juiste behandeling en een goede huidverzorging kun je de zichtbaarheid ervan gelukkig wel verminderen voor een jonger uitziende huid.

HOE LANG DUURT HET OM DONKERE VLEKKEN EN OUDERDOMSVLEKKEN TE LATEN VERVAGEN?

Je kunt de zichtbaarheid van donkere vlekken sneller verminderen dan je dacht. Met de wetenschappelijk bewezen werking van onze nieuwe ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn behaal je al vanaf 2 weken* merkbare resultaten met betrekking tot de zichtbaarheid van donkere vlekken en ouderdomsvlekken en bij langdurig gebruik kun je de zichtbaarheid nog verder verminderen.

 

*Zelfevaluatie (score), 63 mannen, 4 weken gebruik van Anti-Age Power Serum 2in1, 2 keer per dag, 2022

WAT ZIJN DE BESTE NATUURLIJKE OF MEDISCHE MANIEREN OM DONKERE VLEKKEN TEGEN TE GAAN?

Er zijn allerlei manieren om donkere vlekken en rimpels tegen te gaan, van crèmes en oliën tot intensievere en duurdere dermatologische behandelingen. Sommige van deze methoden zijn echter minder effectief, irriteren de huid of zijn kostbaar. Dat maakt onze huidverzorgingslijn ANTI-AGE 2IN1 POWER zo uniek. De formule vermindert wetenschappelijk bewezen de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken en rimpels. Bovendien is de huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd, zelfs voor de gevoelige huid.