BLACK & WHITE SILKY SMOOTH

NIVEA BLACK & WHITE SILKY SMOOTH
ANTI-TRANSPIRANT

VOOR ZIJDEZACHTE OKSELS - ZELFS NA HET SCHEREN

Innovatieve verzorging

De nieuwe NIVEA Black & White Silky Smooth Anti-Transpirant bevat verzorgende ingrediënten die de huid zacht maken, zelfs na ontharing. Daarnaast biedt de anti-transpirant 48 uur lang betrouwbare bescherming tegen transpiratie en ongewenste lichaamsgeuren.


INNOVATIE

INNOVATIEVE AFTER SHAVE, MAAR NIET VOOR MANNEN

Zorgt voor je huid én kleding

Naast 48u betrouwbare anti-transpirant bescherming en verzorging van de okselhuid, beschermt NIVEA Black & White Silky Smooth ook je kleding. Zo beschermt de anti-transpirant tegen zowel witte strepen op donkere kleding als gele vlekken in lichte kleding. Zo blijft je zwarte kleding langer zwart en witte kleding langer wit.

EXPERT INTERVIEW

VERZORGENDE INGREDIËNTEN VOOR EEN MOOIE HUID

Dr. Jens Schulz

1. Waarom is de huid onder de oksel zo gevoelig?

De huid van de oksel is zo gevoelig omdat de huid er bewegelijk is en daarnaast veel zweetklieren bevat. Het is onderhevig aan wrijving van kleding, maar wordt ook aangetast door ontharing. Ongeveer 97% van de vrouwen verwijdert hun okselhaar. Scheren is de meest voorkomende methode hiervoor, maar kan, net als andere ontharingsmethoden, soms de huid beschadigen, dit kan zich uiten in onder andere roodheid, een branderig gevoel en jeuk. 

2. Wat is er speciaal aan de formule van NIVEA Black & White Silky Smooth?

NIVEA Black & White Silky Smooth Anti-Transpirant bevat huid- conditioners. Deze speciale verzorgende ingrediënten helpen de huid zacht en soepel te maken. Uit onze consumententests blijkt dat vrouwen het verschil echt zien en voelen.

3. Beschermt NIVEA Black & White Silky Smooth je kleding net zoals de andere NIVEA Black & White producten?

Ja, NIVEA Black & White Silky Smooth Anti-Transpirant biedt dezelfde bescherming tegen witte vlekken en gele vlekken als andere NIVEA Black & White anti-transpirants.

4. Wat veroorzaakt witte vlekken op donkere kleding onder de oksel?

De witte resten worden veelal veroorzaakt door de actieve anti-transpirantingrediënten. Dit zijn poederachtige stoffen die in water oplosbaar zijn. In watervrije oplossingen - zoals de meeste anti-transpirantspuitbussen - is dit ingrediënt als poeder aanwezig, waardoor het zichtbaar kan worden op de huid en op donkere kleding.

5. Wat is de oorzaak van gele vlekken op lichte kleding onder de oksel?

Gele vlekken worden geleidelijk opgebouwd naarmate het kledingstuk vaker wordt gewassen. Verschillende factoren dragen bij tot de vorming van deze gele vlekken, zoals actieve anti-transpirantingrediënten en huidvet die in de kleding trekken, en vervolgens in contact komen met water en wasmiddel. Hierbij ontstaat een chemische reactie die gele vlekken kan veroorzaken in het kledingstuk.

6. Hoe werkt deze formule tegen de witte strepen en gele vlekken?

De formule is speciaal ontwikkeld om het ontstaan van gele vlekken en witte strepen te verminderen terwijl de effectiviteit gewaarborgd is. Tegen witte strepen gebruikt deze anti-transpirant een speciale technologie: de anti-transpirant actieve ingrediënten zijn geformuleerd in een suspensie en bedekt met een maskerende olie waardoor het residu onzichtbaar wordt. Om gele vlekken tegen te gaan is een compleet nieuwe technologie gebruikt die een anti-vlekken ingrediënt bevat. Dit ingrediënt beschermt de textielvezels voordat de vlek-componenten zich aan de stof kunnen hechten. Zo blijven de vlekken zeer oppervlakkig en zijn ze goed uitwasbaar.

7. Biedt NIVEA Black & White Silky Smooth Anti-Transpirant wel effectieve bescherming tegen nare geurtjes zonder alcohol te gebruiken?

Alcohol wordt vaak als ingrediënt gebruikt om bacteriën te doden die een onaangename zweetgeur veroorzaken. NIVEA Black & White Silky Smooth bevat geen alcohol zodat het de huid zo goed mogelijk kan verzorgen na het scheren. Om geurbescherming zonder alcohol te bieden, bevat NIVEA Black & White Silky Smooth krachtige antibacteriële bestanddelen die 48 uur betrouwbare anti-transpirant bescherming bieden.