Zonder je volledig af: neem een ontspannend bad


OPEN JE EIGEN WELLNESS – IN JE BADKAMER
Romantisch kaarslicht, klassieke muziek en een lekker parfum – in bad ontspannen is het beste wat er is. Met slechts een paar trucjes kun je in je eigen badkamer een ontspannend toevluchtsoord creëren.

Beter genieten van een bad: verrijk je badkamerritueel

Een boek neemt je mee naar een andere wereld.

Een goed boek om te ontspannen is een boek met een positief verhaal. Humor? Ja! Liefde? Oh, ja! Thriller? Misschien, maar met mate! Aan het einde van de dag wil je achteroverleunen en alle stress achter je laten.

Je eigen wellness-tempel, weg van de chaos van het dagelijkse leven

  • Na een lange dag is er soms niets beter dan te ontspannen in bad – maar de sfeer moet juist zijn. 
  • Om ervoor te zorgen dat je badkamer je eigen kleine wellness-oase wordt, plaats je kaarsen – zodat er een sfeervolle schittering ontstaat. 
  • Kies voor klassieke muziek of stel een afspeellijst met ballads samen – alles wat voor ontspanning zorgt is goed. 
  • Maar stap niet direct in het warme water – nee, voeg eerst een lekkere badolie toe: opteer voor *NIVEA Harmony Time Cream Bath* of *Relaxing Moments Cream Bath* – een genot voor de zintuigen.
  • Wil je jezelf nog meer onderdompelen en je huid echt goed verwennen in bad? Dan is *NIVEA Beauty Oil Bath* ideaal om je huid intensief te verzorgen. 
  • Wat heb je nog meer nodig voor een ontspannende avond? Inderdaad, een goed boek.


Je eigen badkamer – een wellness-oase

Om echt te genieten en te ontspannen, heb je rust en tijd nodig. Doe het overdag rustig aan. Zet je mobiele telefoon uit en geniet van de wellness-oase die je thuis opwacht. Vul het bad met lekker warm water en kies je favoriete verwenproducten en ontspannende muziek – je privé kuuroord is klaar!

Je favoriete muziek voor het beste moment van de dag

Muziek laat een diepe indruk na in ons onderbewustzijn. Ontspannende geluiden verlagen het stressniveau aanmerkelijk en helpen ons om volledig tot rust komen. Geniet van het kalmerende effect van instrumentale muziek of klassieke stukken zoals 'Vltava' of 'De Brandenburgse Concerten'. Zachte natuurgeluiden zoals 'By the sea' van Arnd Stein helpen je om je innerlijke balans te hervinden. Laat je leiden door de muziek en doe ondertussen weldoende energie op voor nieuwe uitdagingen.

Na je bad is het tijd voor ontspannende verwenrituelen

Niet alleen jij, maar ook je huid heeft behoefte aan ontspanning na een lange dag. Help je huid te herstellen en breng een vochtinbrengend masker aan, probeer het *Refreshing Moisture Mask* zeker uit. Zo zal je *NIVEA Moisturising Day Care* een verfrissend effect hebben.

Een kuuroord in je eigen badkamer – is nog leuker samen met je beste vriendin

Geniet van een wellness-avond met je beste vriendin, praat na over jullie dag en lach. Laat de stress van je huid glijden.