Tester worden

Ontdek de kracht van bakuchiol en hennepzaadolie

Maak kans om tester te worden! Doe mee en ontdek de NIVEA CELLular Expert Lift Dag- en Nachtcrème of de NIVEA Naturally Good Douchegel met Hennepzaadolie.

Tester worden NIVEA mei

Krachtige gezichtsverzorging voor een stralende, jonger uitziende huid

Wil jij jouw huid een fijne boost geven en tekenen van huidveroudering tegengaan? Ontdek dan onze NIVEA CELLular Expert Lift Dag- en Nachtcrème. De formule van de crèmes bevat bakuchiol, een revolutionair antiverouderingsingrediënt van natuurlijke oorsprong en twee soorten hyaluronzuur. De crèmes helpen de huid om de gezichtscontouren zichtbaar te definiëren en de structuur van het gezicht zichtbaar te verbeteren. Daarnaast verminderen ze zelfs zichtbaar de diepe rimpels. Voeg beide crèmes toe aan je skincare routine en ontdek het verschil vanaf 1 week*. Geniet van een gladde en stevige huid!

*Zelfevaluatie, 42 vrouwen, 4 weken, 2021.

 

Hennepzaadolie voor een zachte huid

Ontspannen douchen en genieten van een stralende huid daarna? Met de NIVEA Naturally Good Douchegel met Hennepzaadolie krijg je dat voor elkaar. Hennepzaadolie is het actieve ingrediënt in de douchegel en werkt ontstekingsremmend voor de huid. Daarnaast zorgt de hennepzaadolie ervoor dat je huid zacht en gezond aanvoelt!

Wil jij een van de producten zelf (gratis) ontdekken? Schrijf je in en maak kans om tester te worden!

HOE WERKT HET NIVEA TESTER-PROGRAMMA?

  1. Log in of registreer je bij de NIVEA Club.
  2. Vul het formulier in en meld je aan als tester.
  3. Je hoort snel van ons welk product je mag testen en reviewen!


Leuk om te weten:

Wij bieden elke maand andere NIVEA-producten aan om te testen en je mag elke maand weer meedoen!

Coming soon...

Wij hebben regelmatig nieuwe producten om te testen! Ben je nieuwsgierig naar de volgende selectie? Houd deze pagina in de gaten en schrijf je snel in om kans te maken op het volgende NIVEA-product.

*Dit veld is vereist