VERZORG JE HUID, VOED JE LICHAAM EN GEEST

De eenvoudige handeling van het aanbrengen van lotion als onderdeel van de dagelijkse huidverzorgingsroutine kan jouw welzijn positief beïnvloeden. Als je elke dag tijd voor jezelf neemt, creëer je niet alleen een speciaal moment voor jezelf, maar ook een moment waarin je je huid verzorgt. NIVEA Verzorgende Body Milk kan je helpen je dagelijkse lichaamsverzorging te verbeteren en uiteindelijk je lichaam en geest te voeden. De 5in1 Complete Care kan je helpen een gladde en gezond uitziende huid te behouden, zodat je je van binnenuit op je best voelt.

5in1 Complete Care

Meer dan alleen een hydraterende crème, leer alles over de voordelen van NIVEA Verzorgende Body Milk:
You can see here how NIVEA body moisturizer takes care of your dry skin.

Verzorg je huid

Je draagt je huid elke dag, op elk moment, door de hoogte- en dieptepunten van het leven. Neem de tijd om haar te bedanken en haar de verzorging te geven die ze verdient door NIVEA Verzorgende Body Milk te gebruiken. 5in1 Complete Care voedt je huid intensief.

Voor elk moment

Onze voedende en hydraterende producten geven jouw huid alles wat ze verdient, met de 5in1 Complete Care, voor een zachte en gezond uitziende huid.

Zijdezachte Body Milk

 • 48u lang intensieve verzorging voor een droge huid
 • Verrijkt met intensief hydraterend serum en verwennende Sheaboter
 • Absorbeert snel

Verzorgende Body Milk

 • 48u lang intensieve verzorging voor een droge tot zeer droge huid
 • Verrijkt met intensief hydraterend serum en Amandelolie
 • Niet vettig, rijke en romige formule voor een zacht en stralende huid

Express Body Lotion

 • 48u lang intensieve verzorging voor een normale tot droge huid
 • Snel absorberende formule
 • Verrijkt met intensief hydraterend serum en Zeemineralen

Dagelijkse Self-Care

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en daarom is het zo belangrijk om haar te verzorgen. Geef je huid alles wat ze verdient met een toegewijde self-care routine, waarbij je je alleen richt op jezelf, je lichaam en je geest. Een beetje mindfulness in je dagelijkse leven kan echt invloed hebben op je welzijn.

Hieronder vind je vijf van onze favoriete tips voor self-care die je kunt proberen:

 1. Meditatie. Alles wat je nodig hebt is 5 minuten, probeer het te vinden in je dag.
 2. Zorg voor goede slaap. Zoek welk ritme het beste bij je schema past en doe een dutje als je het nodig hebt
 3. Mindfulness overal. Onderweg, voor het slapen, of tijdens je lunchpauze – probeer een mindfulness podcast om je drukke geest te kalmeren.
 4. Blijf gehydrateerd. Drink voldoende water – het geeft je een energie- en huidboost
 5. Beoefen zelfliefde. Waardeer alles wat je lichaam elke dag voor je doet. Houd misschien een dankbaarheidsdagboek bij om te benadrukken hoe mooi je bent!

FAQs over huidverzorging

Wat doe je tegen een zeer droge huid?

Een zeer droge huid kan het gevolg zijn van een combinatie van verschillende dingen, zoals erfelijkheid, de wisseling van de seizoenen, droge lucht en een onevenwichtige voeding. Een stap die je kunt nemen is hydrateren direct na een douche of bad, samen met gehydrateerd blijven. Lees meer over hoe je jouw droge huid kunt helpen.

Hoe krijg je een gehydrateerde en stralende huid?

Er zijn vele goede tips om een gehydrateerde en stralende huid te krijgen. Een dagelijkse huidverzorgingsroutine met NIVEA Verzorgende Body Milk kan de eerste stap zijn. Andere tips zijn regelmatig scrubben, reinigen en zonnebrandcrème gebruiken.

Hoe zorg je voor een zachte en gladde huid?

Je huid scrubben en reinigen, gezond eten en regelmatig bewegen kunnen allemaal helpen om je huid zacht en glad te houden. Tijd vrijmaken voor zelfzorg en een regelmatige huidverzorgingsroutine kunnen je eerste stappen zijn.

Wat heb je nodig voor een goede huidverzorgingsroutine?

Je huid goed hydraterne met een kwalitatieve crème of lotion is het begin van een goede huidverzorgingsroutine. Een dagelijkse routine kan bestaan uit hydraterne met NIVEA Verzorgende Body Milk na elke douche of band, de crème voorzichtig op je lichaam aanbrengen en je concentreren op de droge zones zoals ellebogen en knieën.