ALGEMENE VOORWAARDEN NIVEA ZONKRACHT ALERT

Wil je gebruik maken van de gratis service NIVEA ZONKRACHT ALERT, gelieve deze voorwaarden goed na te lezen.

Door je te registreren voor de service, bevestig je kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en ga je ermee akkoord.

De NIVEA ZONKRACHT ALERT WhatsApp Service, is een service van NV Beiersdorf, De Passage 126-136, AX Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 39032682 („hierna NIVEA“),

Deze service wordt gratis ter beschikking gesteld (op jouw eigen internet kosten en eventuele WhatsApp kosten na).

Om je te registreren, voeg je 06-57594330 of 06-57622911 toe aan je contactpersonen en app je “NIVEA AAN” naar dit nummer. Vervolgens zal je een ontvangstbevestiging ontvangen.

NIVEA zal je een NIVEA ZONKRACHT ALERT berichten sturen op dagen wanneer, op basis van de informatie van KNMI, er een zonkracht alert is. Dit wil zeggen dat er op die dagen een zonkracht is met een UV-index van minstens 5. Zo vergeet je zeker niet te smeren. De zonkracht bepaalt hoelang de onbeschermde huid kan worden blootgesteld aan UV straling zonder te verbranden. Hoe hoger de zonkracht, des te belangrijker om de huid te beschermen. Insmeren wordt aangeraden vanaf zonkracht 3. Dit is slechts een indicatie en verschilt per huidgedeelte, huidtype en oriëntatie. Raadpleeg de belangrijke gebruiksinstructies op de verpakking voor gebruik.

We sturen de ZONKRACHT ALERT eenmalig in de ochtend, geldend voor die dag. Indien er voor maandag t/m vrijdag een zonkracht van 5+ wordt verwacht, krijgt je eenmalig op maandagochtend een ZONKRACHT ALERT Weekoverzicht. Indien er voor zowel zaterdag als zondag een zonkracht van 5+ wordt verwacht, krijgt je zaterdagochtend eenmalig een ZONKRACHT ALERT Weekendoverzicht. Je kunt het telefoonnummer niet gebruiken om zelf berichten naar NIVEA te sturen met vragen of opmerkingen. Wil je geen gebruik meer maken van de service, stuur dan een app “NIVEA UIT”.

NIVEA gebruik de info die ter beschikking wordt gesteld van KNMI (bron KNMI of http://www.knmi.nl). KNMI is verder niet betrokken bij deze service. NIVEA is niet verantwoordelijk voor de accuraatheid of volledigheid van de informatie. NIVEA kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer de informatie niet juist is (meer of minder zonkracht dan aangekondigd) of indien om redenen buiten haar wil, geen alert werd verstuurd terwijl er volgens KNMI wel sprake was van zonkracht alert (minstens zonkracht 5). Zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schadelijke gevolgen hiervan, direct of indirect.

NIVEA zal haar best doen om de service zo goed mogelijk te leveren, maar zij is niet aansprakelijk voor storingen in de service buiten haar wil zoals technische stortingen, internetstoringen.

NIVEA ZONKRACHT ALERT maakt gebruik van WhatsApp. Door je te registreren voor deze service, ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van WhatsApp, waarop NIVEA geen invloed heeft.

De NIVEA ZONKRACHT ALERT is niet bedoeld voor kinderen, en is enkel bestemd voor volwassenen.

Voor wat betreft het gebruik van jouw persoonsgegevens, zie de privacyverklaring hieronder.

PRIVACY VERKLARING NIVEA ZONKRACHT ALERT

Data controller :

Beiersdorf NV

De Passage 126-136

1101 AX Amsterdam

The Netherlands 

 

T: +31-88-544-0000 / F: +31-88-544-0050

 

Het doel van deze data privacy verklaring is om je te informeren op welke wijze je persoonlijke data worden verzameld, verwerkt en gebruikt (hierna het ‘gebruik’)  in het kader van de Beiersdorf NIVEA ZONKRACHT ALERT WhatsApp Service (hierna ‘Service’). Meer informatie over hoe Beiersdorf persoonlijke data verwerkt gerelateerd aan andere services is hier te vinden.

Door het versturen van het bericht ‘NIVEA AAN’ naar het telefoonnummer van de service, geef je uitdrukkelijk toestemming aan Beiersdorf om je persoonlijke data te gebruiken (whatsapp naam/achternaam en telefoonnummer). Afhankelijk van je WhatsApp profiel instellingen, heeft Beiersdorf mogelijk toegang tot meer informatie (profiel foto, status, etc.). Geen andere data dan je naam en telefoonnummer wordt verzameld door Beiersdorf. Deze data wordt alleen gebruikt om je de service aan te kunnen bieden. Deze data zullen niet met derden gedeeld worden, met uitzondering van onze sub contractanten, die verantwoordelijk zijn voor deze Service en uitsluitend namens Beiersdorf handelen. Beiersdorf heeft externe dienstverleners nodig waarmee wij je persoonlijke gegevens kunnen delen om je persoonlijke gegevens te verwerken in overeenstemming met onze instructies, dit privacybeleid en de relevante wettelijke vereisten.

Je kunt je toestemming die je aan Beiersdorf heeft verleend op ieder ogenblik, kosteloos en met onmiddellijke ingang, intrekken door het bericht ‘NIVEA uit’ via WhatsApp naar het servicenummer te sturen. Je gegevens worden alleen door ons bewaard zolang dit nodig is voor het respecteren van het doel waarvoor je je gegevens aan Beiersdorf hebt doorgegeven, of om te voldoen aan wettelijke bepalingen.

Je kunt op ieder ogenblik, kosteloos, en met onmiddellijke ingang, bezwaar maken tegen het gebruik van je persoonlijke gegevens, verzoeken voor gedeeltelijke of volledige verwijdering of blokkering, of vragen om informatie over of correctie van de gegevens die door ons zijn opgeslagen over je persoon. Het is niet nodig om een bepaald formulier hiervoor te gebruiken. Je kunt, bijvoorbeeld, ons contact formulier op de website gebruiken via deze link.

We kunnen delen van deze privacy verklaring aanpassen of bijwerken. Controleer de privacy verklaring voordat je onze website gebruikt om op de hoogte te blijven van de laatste status in het geval van wijzigingen of updates. Status van de data privacy verklaring: april 2018.