CITY GIRL ESSENTIALS

BEN JIJ EEN ECHTE CITY GIRL EN KUN JIJ JE GEEN LEVEN BUITEN DE STAD VOORSTELLEN? MET DEZE 10 ESSENTIALS MAAK JIJ JOUW LEVEN IN DE STAD NOG LEUKER!

  1. In de stad is er altijd wel iets nieuws te ontdekken, vooral wanneer je overal naartoe loopt. Uiteraard wil je er tijdens je dagelijkse wandeling ook goed uitzien. Investeer daarom in een paar coole, maar ook comfor-tabele sneakers.

  2. Parkeerplekken zijn, voornamelijk in de populaire wijken, net zo zeldzaam als witte olifanten. Maar geen zorgen! Als echte Nederlanders pakken we gewoon de fiets. Is het echt slecht weer of moet jij een keer de stad uit? Meld je dan aan bij een car-sharing service.

  3. Over jouw fiets gesproken. Deze is al meerdere keren gestolen. Zorg er daarom voor dat je minimaal twee verschillende, goede sloten hebt om jouw favoriete stalen ros uit de handen van grijpgrage dieven te houden.

  4. We luisteren in de metro naar onze favoriete muziek, checken onze mail bij de bushalte en appen ons suf op het terras. Een smartphone met een lege batterij is dan ook een ramp. Een volledig opgeladen powerbank is daarom een absolute must.

  5. De bucket bag. Deze simpele handtas is een echte must-have, It-bag en praktische klassieker in één. Je kunt werkelijk alles kwijt in deze tas en maakt met de stoere uitstraling elke outfit af.

  6. De meeste huizen in de stad zijn een stuk kleiner dan huizen in een dorp. Ook een tuin is geen vanzelfsprekendheid. Geen enkel probleem. Om in het zonnetje te chillen, ga jij lekker naar het stadspark. Picknickkleedje mee, een goed boek, een lekkere lunch en you are good to go.  1. Voor iedereen die in de stad woont en even verlangt naar stilte is een goede koptelefoon met een noise cancelling optie onmisbaar. Waar jij ook jouw muziek beluistert - in de metro, op straat of in de sportschool - je kunt je even afsluiten voor de drukte van de stad om jezelf te verliezen in jouw favoriete muziek.

  2. In een straal van maximaal 500 meter zitten tientallen leuke eettentjes waar je de lekkerste sushi, Italiaanse specialiteiten, heerlijke soepen en de meest gezonde salades kunt afhalen. Check jouw favoriete city-blogs voor de laatste hotspots.

  3. Neem zo nu en dan een moment van rust van alle drukte in de stad door een detox-yogacursus. Detox-yoga sluit meteen perfect aan bij alle gezonde detox-food trends, zoals de welbekende smoothies, sappen, soepen en theeën. Yoga stimuleert vooral de bloedsomloop in de organen die actief zijn gedurende het ontgiftingsproces. Je voelt je daarna ook als herboren!

  4. Uitlaatgassen in de stad, vuil en fijnstof kunnen je huid een ongezonde gloed geven. Daarom zou elke city girl een huidverzorgingsproduct moeten gebruiken die speciaal ontwikkeld is voor het leven in de stad. De NIVEA Urban Skin-lijn maakt jouw huid ‘City Proof’. Deze nieuwe gezichtsverzorgingslijn ondersteunt en beschermt de huid tegen luchtvervuilende invloeden in de stad en versterkt het huideigen afweersysteem.Producten


De NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème met Hyaluronzuur, SPF 20 en natuurlijke antioxidanten zoals biologische Groene Thee-extract en Licochalcone A helpen de huid om zich te beschermen tegen schadelijke externe invloeden. De lichte formule met een zachte en verfrissende geur hydrateert de huid 48 uur lang.De NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask met Kaolien en Magnolia-extract reinigt de huid tot diep in de poriën zodat de huid na een lange dag in de stad weer kan ademen.De NIVEA Urban Skin Detox Nacht gelcrème met provitamine B5, Hyaluronzuur en antioxidanten zoals biologische Groene Thee-extract, Alfa-glucosylrutine en Licochalcone A helpen de huid gedurende de nacht te herstellen en te neutraliseren. De crème ondersteunt het huideigen afweersysteem zodat jouw huid weer sterk en fris aan een nieuwe dag kan beginnen.