nivea-sun-sensitive-header

Nieuw: NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met een betrouwbare UV bescherming

Zonbescherming

Blijf beschermd in de zon
zelfs als je een gevoelige huid hebt.

Iedereen wil genieten van het buiten zijn op een zonnige dag, maar voor sommige mensen is het plezier van de zon minder groot door de gedachte dat hun huid op de zon kan reageren. De nieuwe NIVEA Sun Sensitive productlijn voor volwassenen en kinderen schieten te hulp voor de bescherming van de gevoelige huid, zodat iedereen plezier kan hebben van een dagje in de zon.

NIVEA Sun Sensitive

Laat een gevoelige huid je dag in de zon niet verpesten

Geniet van de zon met NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect en NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play

Juist de huid van kinderen heeft extra bescherming tegen de zon nodig, omdat deze veel dunner en gevoeliger is dan die van volwassenen.

De NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive lijn met SPF 50+ is extra waterbestendig en ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid. Verschillende zon-scenario’s vragen om verschillende insmeertechnieken en dus komt de nieuwe formule in vier handige varianten.

De zonnesprays en de roll-on maken het insmeren niet alleen makkelijker, maar ook leuk voor kids. De lotion maakt het eenvoudig om een royale laag aan te brengen en is daardoor een must have voor een lange dag in de zon. Vergeet niet iedere twee uur en telkens na het zwemmen, zweten en afdrogen de zonnebrand opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming.

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT

De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect lijn is speciaal ontwikkeld voor de volwassen huid die gevoelig is voor de zon. De formule kalmeert de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen huidreacties veroorzaakt door de zon.

De lijn met SPF 50+ biedt de hoogste bescherming tegen de negatieve effecten van UV-straling. Deze zonbeschermingsproducten zijn ongeparfumeerd en verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera. De lichte formule smeert makkelijk uit, plakt niet en is bovendien waterbestendig.

Ingrediënten

Sensitive zonnebrandcrème vereist verzorgende ingrediënten

Leer meer over onze waardvolle ingrediënten

Aloë Vera

Oorspronkelijk komt de Aloë Vera plant uit het Arabische Peninsula. Inmiddels is het te vinden in veel regio's, waaronder de Middellandse Zee, Mexico en India.

Met tot 98,5 procent bestaat de Aloë Vera-plant grotendeels uit water. Vanwege de intense hydratatie die Aloë Vera biedt, is het een favoriet onder biologische schoonheidsingrediënten.

Panthenol

Pathenol, ook wel Provitamine B5 of Dexpathenol genoemd, is een lid van de vitamine B-complex vitaminefamilie.

Panthenol heeft natuurlijk hydraterende, kalmerende, herstellende en regenererende eigenschappen. Het werkt om de huid zacht en soepel te houden en is geschikt voor alle huidtypes.

Zoethoutwortel Extract

Het kostbare ingrediënt is gewonnen uit zoethoutwortels (Glycyrrhiza inflata) en bevat effectieve Licochalcone A.

Zoethoutwortel extract heeft ontstekingsremmende, huidverzachtende eigenschappen en antioxiderende eigenschappen die de huid beschermen tegen door UV-straling geïnduceerde vrije radicalen.

Zon Feiten

Ken je feiten

Geniet van zonnige dagen met de juiste bescherming

De zon is goed voor ons. Het stimuleert de productie van vitamine D, die van vitaal belang is voor een gezonde botstructuur en dichtheid. Het geeft onze huid een gezonde glans, die we van buiten naar binnen zien en voelen - en dat komt omdat zonlicht ook de natuurlijke productie van serotonine, het 'feel good' hormoon, bevordert.

De SPF-niveaus in zonnebrandcrème geven aan hoelang we in de zon kunnen blijven zonder een zonnebrand te krijgen. De huid van de meesten van ons hebben een tijd van zelfbescherming tussen de 5 en 30 minuten. Een SPF 30 zou betekenen dat je 30x zo lang als je zelfbeschermingstijd beschermd in de zon kunt zijn  - wanneer zonnebrandcrème elke twee uur opnieuw wordt aangebracht en na zweten, zwemmen en afdrogen.

We kunnen genieten van de voordelen van de zon, wanneer we onze huid veilig houden door voldoende bescherming met een zonnebrandcrème met voldoende SPF (zonbeschermingsfactor). Een volwassene heeft ongeveer 30 ml of 2-3 eetlepels zonnebrandcrème nodig om het hele lichaam voldoende te bedekken.

Interview

Over zon en zonnebrandcrème

Een gesprek met Dr. Reto Peirano, laboratoriummeester van Beiersdorf voor NIVEA Sun
Onze aanbevelingen voor jou