NIVEA Q10 Power

DE POWERVROUW

NIVEA Q10 POWER

10X MEER POWER TEGEN RIMPELS, NET ZOVEEL POWER ALS JIJ
Vrouwen zijn sterren in het balanceren van privé en werk, rennen van de ene meeting naar de volgende strakke deadline en proberen naast hun werk en gezin ook nog te sporten en gezond te leven. Ze motiveren en inspireren elkaar en kunnen als geen ander multitasken. Dit is waarom ze graag een gezichtsverzorgingsproduct willen dat net zoveel power heeft als zijzelf.

Speciaal voor deze vrouwen is er nu NIVEA Q10 POWER: de anti-rimpelgezichtsverzorgingslijn met de meest effectieve Q10 formule ooit en 10X meer anti-rimpel power. De nieuwe Q10 POWER range biedt effectieve gezichtsverzorging met het krachtige, huideigen ingrediënt Q10 en de hoogste dosis creatine binnen NIVEA Q10 gezichtsverzorging ooit. Het bestrijdt effectief fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een voelbaar stevigere huid. Resultaat: een mooie en gezond uitziende huid.

VERMINDER DE EERSTE RIMPELS MET Q10 EN CREATINE

Q10 en creatine zijn krachtige, actieve stoffen die van nature in de huid voorkomen. Het co-enzym Q10 stimuleert de energieproductie in onze huidcellen. Daarnaast bestrijdt Q10 als antioxidant de vrije radicalen zowel binnen als buiten de huidcellen. Vrije radicalen zijn stofjes die celbeschadiging veroorzaken en huidveroudering versnellen. Naast Q10 is ook creatine een energiebooster voor de huid. Het ingrediënt stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen. Daarbij reguleert creatine het vochtniveau van de huid. Naarmate we ouder worden nemen deze stoffen in de huid af, waardoor de huid minder energie heeft om te regenereren en na verloop van tijd vatbaarder wordt voor lijntjes en rimpels. NIVEA Q10 Power vult de voorraad van deze stoffen aan en ondersteunt bij de regeneratie van de huid. Het resultaat is een zichtbaar zachte, gladde en stevige huid.
NIEUW

VERZORG DE GEVOELIGE HUID

Nieuw in deze range zijn de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Verzachtende Dag- en Nachtcrème, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De unieke formule, zonder parfum en alcohol, is verrijkt met zoethoutextract en vermindert drie tekenen van een gevoelige huid: droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel. Dit maakt NIVEA Q10 POWER dé perfecte bondgenoot voor elke powervrouw!