Natuurlijk bruine teint in 5 dagen

Een mooi zomers kleurtje met NIVEA Bronze Effect Body Lotion

NIEUW NIVEA BRONZE EFFECT BODY LOTION

Laat je huid het hele jaar stralen met NIVEA Bronze Effect Body Lotion. Deze makkelijk smeerbare en hydraterende bodylotion zorgt voor een natuurlijk gebruind effect dat intenser wordt als de lotion vaker wordt aangebracht. De huid wordt gevoed, voelt zacht en soepel aan en krijgt binnen vijf dagen een subtiel en egaal bruin kleurtje!

bronze-effect

nivea-bronze-effect

NATUURLIJK BRUINE TEINT IN 5 DAGEN

De formule van NIVEA Bronze Effect Body Lotion bevat een combinatie van doeltreffende ingrediënten: DHA, druivenpitolie en ginkgo extract. DHA wordt gewonnen uit suikerriet en geeft de huid, wanneer het in aanraking komt met de eiwitten in de bovenste huidlaag, een natuurlijk bruine teint. De hoeveelheid DHA in NIVEA Bronze Effect Body Lotion bepaalt de intensiteit van de kleur: 2% voor de lichte tot medium huid en 2,5% voor de medium tot donkere huid. Omdat DHA alleen de bovenste huidlaag kleurt, houdt de kleur tot zeven dagen aan.

Verder bevat NIVEA Bronze Effect druivenpitolie, dat hydraterend en herstellend werkt op de huid, en ginkgo extract gewonnen uit een plant met een antioxiderende en anti-aging werking. Zo geef je je huid direct een intensieve verzorging voor een heerlijk zachte huid.