NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls

VOOR EEN VOLLERE, STEVIGERE EN JONGER UITZIENDE HUID

PRODUCTEN

Voor een vollere, stevigere en jonger uitziende huid

De unieke en gepatenteerde NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls formule bevat de hoogste concentratie hyaluronzuur binnen NIVEA's gezichtsverzorgingsassortiment. Bij het gebruik lossen de parels op in een direct geactiveerd serum dat celvernieuwing stimuleert.

*in vitro


PARELS

Activering van de parels

De parels zijn omhuld in een doorzichtige hydrogel. Bij elk gebruik worden de parels en de gel gemengd en voeden je huid met krachtige anti-age ingrediënten en hydratatie.
NIVEA gezichtsverzorging Vanitas Parels pomp
Bij elke druk op de pomp worden de parels geactiveerd doordat deze in de dispenser openbarsten en met de hydraterende gel worden vermengd. De serum laat je huid er voller, steviger en jonger uitzien.
Vanitas parels gebruik

Gevoel op de huid

De geavanceerde formule is speciaal ontwikkeld om de huid zacht en soepel te maken. Het lichte en zijdezachte serum wordt transparant als deze op de huid is aangebracht voor een gehydrateerde huid zonder een zwaar gevoel.


HYALURONZUUR

Krachtige ingredienten

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een molecuul dat van nature in ons lichaam aanwezig is. Het stimuleert en verbetert het vermogen van weefsel om water te binden. Op jonge leeftijd bevat ons lichaam meer hyaluronzuur en is in staat dit dagelijks aan te vullen. Naarmate we ouder worden verliest het lichaam het vermogen om hyaluronzuur aan te maken. De huid is minder goed in staat om water vast te houden, waardoor het volume verliest en er fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls met geconcentreerd hyaluronzuur zorgt voor een vollere en gevulde huid. De formule met deze hydraterende moleculen geeft de huid volume van binnenuit, waardoor deze er voller, steviger en jonger uitziet. 

De formule bevat de hoogste concentratie hyaluronzuur binnen NIVEA's gezichtsverzorging assortiment.

Collageenbooster & Creatine

Collageenbooster* versterkt de huideigen collageen productie en verstevigt de huid, waardoor deze haar volume terugkrijgt. 

*in vitro 

Creatine dringt door tot in de diepere lagen van de huid waar de stofwisseling van de huidcellen stimuleert waardoor celvernieuwing direct wordt bevordert.

GEBRUIK

Jouw dagelijkse routine

NIVEA CELLular Volume Filling Dagcrème

De dagcrème bevat Hyaluronzuur, Collageenbooster* en Creatine en geeft de huid weer volume. De UVA & UVB bescherming met SPF 15 helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken. Breng dagelijks aan op het gezicht, hals en decolleté. Voor een optimaal resultaat bevelen wij aan de pearls voor de dagcrème te gebruiken

*in vitro
 

NIVEA_FC_CellularAntiAge_DayCareSPF15