HAAL DE ZOMER IN HUIS MET NIVEA DOUCHE

DE ZOMER

ZOMERSE VERFRISSING EN VERZORGING

HAAL DE ZOMER IN HUIS MET SUNSHINE LOVE

Wat herinnert je aan de zomer? De warme zon? Het strandzand tussen je tenen? Het geluid van de golven van de zee? Of misschien is het de onvergetelijke geur van NIVEA Sun die je elke zomer aanbrengt. Je kunt nu die zomerse herinneringen tot leven brengen met elke douchebeurt dankzij NIVEA Sunshine Love Douchegel, met de kenmerkende geur van NIVEA Sun om de zomer in huis te halen!

VARIANTEN

WELKE DOUCHEGEL PAST HET BESTE BIJ JOU?

SUNSHINE LOVE

Als de zon schijnt, dan ben jij blij! Jouw idee van de perfecte zomerdag is een zonovergoten dag op het strand. NIVEA Sunshine Love Douchegel - met de warme, originele geur van NIVEA Sun – is daarom je perfecte match. De hydraterende, licht schuimende formule met Aloë Vera reinigt de huid mild waardoor deze fris en verzorgd aanvoelt.

LOVE SPLASH

Voor jou voelt er niks beter dan de vrijheid en rust die je ervaart als je op zee bent. Neem een frisse duik in de zee met NIVEA Love Splash Douchegel. Deze verkwikkende douchegel met zee mineralen verwent je huid met zijdezacht schuim en zorgt voor een fris, verzorgd gevoel.

LOVE ALOË

Jij vindt het belangrijk om fit en gezond te zijn, daarom blijf je in beweging. Je komt helemaal tot rust in de natuur en geniet van alles om je heen. NIVEA Love Aloë douchegel met natuurlijke Aloë Vera geeft jou hetzelfde gevoel van goede energie als het zijn in de natuur je geeft, elke keer als jij doucht.

LOVE THE MOMENT

Geniet in het hier en nu met de NIVEA Love The Moment douchegel en laat de levendige geur van blauwe bessen je zintuigen prikkelen. Sta stil bij elke belangrijke gebeurtenis en geniet optimaal van de kleine momentjes. Ervaar een heerlijk momentje onder de douche door deze frisse douchegel met vitamine C, die je huid omhult met zijdezacht schuim.

LOVE FUN TIMES

Jij geniet van je tijd met vrienden en je haalt het beste uit het leven. Geniet van de leuke momenten met anderen, maar blijf ook tijd vrij houden voor jezelf! De NIVEA Love Fun Times douchegel geeft je een fun time onder de douche met een heerlijke grapefruit geur die de huid mild reinigt en verfrist laat aanvoelen.