HAAL DE ZOMER IN HUIS MET NIVEA DOUCHE

DE ZOMER

ZOMERSE VERFRISSING EN VERZORGING

HAAL DE ZOMER IN HUIS MET SUNSHINE LOVE

Wat herinnert je aan de zomer? De warme zon? Het strandzand tussen je tenen? Het geluid van de golven van de zee? Of misschien is het de onvergetelijke geur van NIVEA Sun die je elke zomer aanbrengt. Je kunt nu die zomerse herinneringen tot leven brengen met elke douchebeurt dankzij NIVEA Sunshine Love Douchegel, met de kenmerkende geur van NIVEA Sun om de zomer in huis te halen!


VARIANTEN

WELKE DOUCHEGEL PAST HET BESTE BIJ JOU?

SUNSHINE LOVE

Als de zon schijnt, dan ben jij blij! Jouw idee van de perfecte zomerdag is een zonovergoten dag op het strand. NIVEA Sunshine Love Douchegel - met de warme, originele geur van NIVEA Sun – is daarom je perfecte match. De hydraterende, licht schuimende formule met Aloë Vera reinigt de huid mild waardoor deze fris en verzorgd aanvoelt.

LOVE WAVES

Voor jou voelt er niks beter dan de vrijheid en rust die je ervaart als je op zee bent. Neem een frisse duik in de zee met NIVEA Love Waves Douchegel. Deze verkwikkende douchegel met zee mineralen verwent je huid met zijdezacht schuim en zorgt voor een fris, verzorgd gevoel.

LOVE OUTDOORS

Fit en gezond blijven is belangrijk voor je - daarom blijf je graag in beweging. Als dat ook nog buiten kan zijn, krijg je vanzelf energie. De exotische limoengeur van NIVEA Love Outdoors Douchegel laat je dezelfde energie voelen die de natuur je geeft, elke keer als je doucht. De schuimende douchegel met verzorgende olieparels zorgt voor een tintelend zacht gevoel op de huid.