Minerale
zonbescherming
van NIVEA SUN

met 100% minerale UV-filters

BETROUWBARE BESCHERMING VOOR JONG EN OUD

De zon schijnt en biedt warmte en een blij gevoel. Toch is het ook oppassen geblazen als je naar buiten gaat, want UV-straling kan helaas ook schade aanrichten aan je huid. De gevoelige gezichtshuid en tere kinderhuid lopen extra risico. Met de nieuwe minerale zonbescherming van NIVEA SUN ben je altijd goed beschermd.

sun mineral uv

MINERALE ZONBESCHERMING VOOR HET GEZICHT

De huid van je gezicht komt veel vaker in de zon dan de rest van je lichaam. Ook is het dunner en daarmee gevoeliger voor schade door de zon en vroegtijdige huidveroudering. Goede zonbescherming is dus belangrijk – ook als het bewolkt of koud is. De UV Gezicht minerale zonbescherming met SPF50+ van NIVEA SUN is speciaal ontwikkeld voor de delicate gezichtshuid. De formule met antioxidant en biologische Aloë Vera beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, is niet vet en verstopt de poriën niet. Door het matterende effect is de zonnebrand zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

MINERALE ZONBESCHERMING VOOR KINDEREN

Ook kinderen zijn gebaat bij het gebruik van de minerale zonbescherming van NIVEA SUN. Minerale zonbescherming van NIVEA SUN is speciaal voor de gevoelige kinderhuid ontwikkeld, is ongeparfumeerd en de huidvriendelijkheid is pediatrisch goedgekeurd. De SPF50+ biedt zeer hoge bescherming en de zonnecrème beschermt onmiddellijk. De formule is gemakkelijk uit te smeren, laat geen vettig of plakkerig gevoel achter op de huid en is extra waterbestendig. Ideaal voor beweeglijke en speelse kids. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN CHEMISCHE EN MINERALE UV-FILTERS?

Chemische UV-filters absorberen UV-straling en zetten deze energie om in warmte. Minerale UV-filters werken juist als kleine spiegels op de huid en weerkaatsen de UV-straling. Het beschermende laagje op de huid laat een lichte finish achter. Hierdoor werken de filters direct na het aanbrengen. Daardoor hoef je niet eerst een halfuur te wachten om de zon in te gaan nadat je zonnebrandcrème hebt aangebacht.

OCEAN RESPECT: MINDER IMPACT OP DE OCEAAN

Voor NIVEA SUN is de mogelijke milieu-impact van UV-filters een belangrijk onderwerp. Daarom ondersteunt NIVEA SUN verder onderzoek hiernaar en neemt indien nodig passende maatregelen vanuit het oogpunt van milieurisicobeoordeling voor hun producten en UV-filters. Daarnaast bevatten onze minerale producten zo min mogelijk ingrediënten waarvan de impact nog niet duidelijk is. Om de impact op de oceaan te verminderen bevat de formule van NIVEA Sun minerale zonbescherming geen Octocrylene, Oxybenzone en Octinoxate UV-filters.

MINERALE ZONBESCHERMING VAN NIVEA SUN IN HET KORT

  • 100% minerale zonnefilters
  • Bevat geen dierlijke of van dieren afgeleide ingrediënten
  • Ongeparfumeerd
  • Bevat geen oxybenzone, octinoxate, octocrylene
  • Waterresistente formule
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Delicate gezichtshuid en gevoelige kinderhuid