NIVEA Silk Mousse

INNOVATIE

NIEUWE NIVEA SILK MOUSSE

Omhul jezelf met het lichte, rijke schuim en geniet van een zijdezachte huid

Ervaar de silk mousse in jouw favoriete variant

Het gebruik van de heerlijke, rijke mousse op je huid voelt bijna alsof je omhuld wordt door zijde, maar deze verwennerij is natuurlijk pas echt compleet als je kunt genieten van je eigen favoriete variant. Dit is de reden waarom NIVEA een reeks van vier verwennende varianten heeft gemaakt:

NIVEA Silk Mousse Creme Soft 

NIVEA Silk Mousse Creme Care 

NIVEA Silk Mousse Frozen Berry 

NIVEA Silk Mousse Rhubarb Raspberry

Iedere Shower Mousse is gemaakt met hun eigen speciale verzorgende bestandsdeel - respectievelijk NIVEA Essentiële Oliën, Silk Extract en Amandelolie. Kies jouw ideale Shower Mousse  en ervaar het sensationele, zijdezachte gevoel op jouw huid!


TVC

Leer de nieuwe NIVEA Silk Mousse kennen

VERWEN JEZELF

De perfecte, verwennende douche ervaring

ELKE DAG EVEN GENIETEN

De Silk Mousse is makkelijk in gebruik.

 

Schud de fles en druk aan de bovenkant om direct het rijke schuim gevuld met zijdezachte verzorgende parels, over je huid te smeren.

EEN ZIJDEZACHTE OMHELZING

De Silk Mousse biedt een nieuwe douche ervaring: de miljoenen parelvormige bubbels zorgen ervoor dat het rijke schuim aanvoelt als een warme, zijdezachte deken op je huid. Dankzij de zeer milde formule, die de huid tevens reinigt, voelt je huid zijdezacht aan!

HET ULTIEME VERWENMOMENT

De Silk Mousse zorgt ervoor dat je kunt genieten van een speciaal moment tijdens het douchen. De Mousse reinigt grondig maar droogt de huid niet uit. Tijdens het douchen en na gebruik voelt de huid zacht en verzorgd.


KLANTBEOORDELINGEN

Wow - dat is hoe een verwennend douchemoment zou moeten aanvoelen.

Heerlijk dat rijke, volle schuim van de nieuwe NIVEA Silk Mousse!


EXPERTS

INTERVIEW

‘Het voelt alsof je wordt omhuld door zijde’

Eén van de bedenkers van de nieuwe generatie NIVEA Douche verzorging, Peter Maurer Hoofd van Research & Development, vertelt over de geheimen van de nieuwe verwenproducten in de badkamer, NIVEA Silk Mousse.

Met de nieuwe NIVEA Silk Mousse, lanceert NIVEA haar eerste lijn van verwennende shower mousses, wat is er hier zo speciaal aan?

Onze nieuwe NIVEA Silk Mousse tilt de douche ervaring naar een nieuw niveau, door het combineren van milde reiniging met verwenning en plezier. Ons doel was om een product te creëren wat een rijke en romige textuur heeft, waarbij je huid zijdezacht en verzorgd voelt, en tegelijkertijd een echt aangename douche ervaring biedt.

NIVEA heeft een lijn met verschillende doucheproducten. Wat zijn de voordelen van een Silk Mousse vergeleken met een douchegel?

Douchegel en Silk Mousses hebben beide hun eigen voordelen. Met de Mousse in het bijzonder, wilden we mensen aanspreken die op zoek zijn naar een bepaald verwenproduct. De Mousses zijn gecreëerd voor vrouwen die houden van schuim en genieten van een plezierige douche ervaring. Door te drukken op de bovenzijde van de fles komt er een rijk en overdadig schuim vrij, wat gemakkelijk verspreidt over je lichaam en ook weer makkelijk af te spoelen is. Het is goed te doseren en net zo voordelig als een normale douchegel met dezelfde inhoud!

De romige Silk Mousse verwent je huid terwijl je doucht en laat een zijdezacht gevoel achter, zelfs na het douchen. Hoe werkt de formule?

Door de zorgvuldig gekozen samenstelling van reiniging en verzorgende ingrediënten is de formule van de Silk Mousse mild voor de huid. Het verwijdert vuil grondig maar droogt de huid niet uit, het laat je huid juist zacht en verzorgd achter. Geniet van je huid die merkbaar soepel en zijdezacht aanvoelt.

Laten we kijken naar de textuur en structuur van de NIVEA Silk Mousse: Wat is er zo speciaal aan dit douche product? 

Natuurlijk haar fluweelachtige, zijdezachte schuim! De douche mousse bestaat uit miljoenen parelachtige bubbels, wat een rijk, verzorgend schuim creëert dat de huid omhult als een zijdezachte handdoek! Tegelijkertijd doet het wat een douchegel hoort te doen: Het reinigt de huid mild maar grondig.

Hoe zou jij het gevoel omschrijven wat je ervaart als je de Silk Mousse gebruikt? Wat voor ervaring kan je verwachten?

Het gevoel is spectaculair en geheel nieuw. Met een beetje fantasie kan het variëren van het gevoel alsof je gewikkeld bent in donsachtige wolken of zijdezachte dekens. Het is rijk maar licht, zacht en verzorgend. Deze delicate mousse verwent je lichaam onder de douche door een heerlijke ervaring en laat je huid zijdezacht aanvoelen, zelfs na het douchen.