bad-verzorging-silk-mousse-nieuw
INNOVATIE

NIEUWE NIVEA Silk Mousse

Omhul jezelf met het lichte, rijke schuim en geniet van een zijdezachte huid

Ervaar de silk mousse in jouw favoriete variant

Het gebruik van de heerlijke, rijke mousse op je huid voelt bijna alsof je omhult wordt door zijde, maar deze verwennerij is natuurlijk pas echt compleet als je kunt genieten van je eigen favoriete variant. Dit is de reden waarom NIVEA een reeks van drie verwennende varianten heeft gemaakt: NIVEA Silk Mousse Creme Soft , NIVEA Silk Mousse Creme en NIVEA Silk Mousse Creme Smooth. Iedere Shower Mousse is gemaakt met hun eigen speciale verzorgende bestandsdeel - respectievelijk NIVEA Essentiële Oliën, Silk Extract en Amandelolie. Kies jouw ideale Shower Mousse  en ervaar het sensationele, zijdezachte gevoel op jouw huid!
GEBRUIKSAANWIJZING

3 simpele stappen voor de perfecte, verwennende douche ervaring

KLANTBEOORDELINGEN

Wow - dat is hoe een verwennend douchemoment zou moeten aanvoelen.

Heerlijk dat rijke, volle schuim van de nieuwe NIVEA Silk Mousse!
EXPERTS

INTERVIEW

4. De rijke NIVEA Silk Mousse verwent de huid tijdens het douchen en geeft je huid de hele dag een zijdezacht gevoel. Hoe werkt de formule precies?
Dankzij de zorgvuldig gekozen reinigingsformule en de verzorgende ingrediënten is de formule van de NIVEA Silk Mousse heel mild – het verwijdert het dagelijkse vuil, maar droogt de huid niet uit. Het laat de huid zacht, soepel en verzorgd aanvoelen.

5. Wanneer je het hebt over de bouw en structuur van de mousse: Wat is zo speciaal aan deze shower mousse?
De formule is ontworpen om een douche crème te ontwikkelen die miljoenen parelachtige bubbels bevat, die een rijke, verzorgende schuim creëert dat de huid omhult als een zijdezachte handdoek. En op hetzelfde moment reinigt het de huid op een milde manier – wat een douchegel hoort te doen. 

6. Hoe zou je het gevoel omschrijven bij het gebruik van de NIVEA Silk Mousse? Wat voor douche ervaring kun je verwachten?

Het gevoel is spectaculair en compleet nieuw. Het kan worden omschreven alsof je wordt omhult door een warme, zijdezachte deken. Af en toe zal je het gevoel hebben dat je in zijde wordt gewikkeld. De Silk Mousse  is rijk maar licht, zacht en ook verzorgend. Deze delicate, zachte mousse verwent je lichaam onder de douche door een heerlijke ervaring en het maakt de huid zijdezacht, zelfs na het douchen.
TVC

Leer de nieuwe NIVEA Silk Mousse kennen

Leer de nieuwe NIVEA Silk Mousse kennen