New NIVEA MEN Sensitive Pro Menmalist with 10 essential ingredients only

 

Focus op wat belangrijk is

 

In het leven is het belangrijk om ruimte te maken voor wat er echt toe doet.

De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist-lijn bevat slechts 10 essentiële ingrediënten: alles wat je nodig hebt voor een verzorgde huid & look.

De 10 uiterst zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in de formule maken een eenvoudige maar effectieve verzorgingsroutine mogelijk die goed verdragen wordt door je huid. Daarmee richten we ons op de essentie, voor een verzorgde look en huidcomfort. 

Slechts 10 essentiële ingrediënten

Ontdek de 10 essentiële ingrediënten voor een verzorgde huid en comfortabel aanvoelende huid

Gezichtscrème

Hydrateert je huid 24 uur lang en beschermt je huid tegen iritatie met slechts 10 essentiële ingrediënten. De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist Face Cream trekt snel in en laat de huid niet vettig aanvoelen.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (incl. water); 99% biologisch afbreekbare formule; Volledig recyclebare buis; Microplasticvrije formule

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water
** Volgens OESO of gelijkwaardige methoden

Vloeibare scheercrème

Verzacht je baardhaar en beschermt tegen irritatie met slechts 10 essentiële ingrediënten. De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist Vloeibare Scheercrème is een non-aerosol en is geschikt voor alle scheerroutines. Door de vloeibare textuur is de crème perfect voor het bijwerken van contouren.

94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (incl. water); 93% biologisch afbreekbare formule; Fles gemaakt van 100% gerecycled materiaal (excl: pomp & label); Microplasticvrije formule

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50 % van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water 
** Volgens OESO of gelijkwaardige methoden

Gezichts- en baardreiniger

Verwijdert vuil en vet op een milde wijze zonder de huid uit te drogen. De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist Face & Beard wash is niet alleen heel mild, maar ook effectief met slechts 10 essentiële ingrediënten.  

FaceWash

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
** Volgens OESO of gelijkwaardige methoden.

De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist-lijn als onderdeel van jouw routine

 

Focus op wat belangrijk is en maak je huidverzorgingsroutine eenvoudig met 3 simpele stappen.

Stap 1: Gezichts- en baardreiniger

Elke dag opnieuw een fris en gereinigd gezicht is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het enige wat je nodig hebt, is de nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Gezichts- en Baardreiniger. De gezichts- en baardreiniger helpt voorzichtig vuil en vet te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Inmasseren op een nat gezicht en afspoelen met lauw water.

Stap 2: Vloeibare scheercrème

Scheren zonder gevoel van irritatie? Niets is eenvoudiger! Breng de nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Vloeibare Scheercrème aan en scheer je baard voorzichtig, met zachte bewegingen. De vloeibare scheercrème helpt je baardhaar te verzachten en creëert een dunne glijlaag.

Stap 3: Gezichtscrème

Je hebt niet meer dan 10 essentiële ingrediënten nodig om je huid 24 uur per dag te hydrateren. Breng gewoon de nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Gezichtscrème aan op je gezicht en hals en ervaar 24 uur lang een gehydrateerde huid met de niet-vette gezichtscrème die snel intrekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIVEA zorgt voor jouw huid en de planeet

De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist-lijn draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelen.

Nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist gezichtscrème en duurzaamheid

Ontdek meer over de Menmalist Levensstijl

Focussen op wat belangrijk is gaat verder dan alleen gezichtsverzorging.
Ontdek wat mannen over de hele wereld denken over de nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist levensstijl.

Nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist levensstijl