NIVEA Fresh Blends

NIVEA FRESH BLENDS
VERFRISSENDE DOUCHEGEL

#SELFCARETHATCOUNTS

DUURZAAMHEID

HOUD VAN JE HUID & DE PLANEET

Fresh Blends-flessen zijn gemaakt van tot wel 100% recycled plastic (de dop uitgezonderd). Zo kunnen we samen onze impact op het milieu verminderen.

#freshblends

#SELFCARETHATCOUNTS

ONTDEK NIVEA FRESH BLENDS

Een verfrissend verwenmomentje onder de douche ervaren dat zowel goed is voor jou als voor de planeet? Ontdek NIVEA’s nieuwe en duurzame Fresh Blends Verfrissende Douchegel.

NATUURLIJKE FORMULE

NATUURLIJK, VERFRISSEND, DUURZAAM

De verzorgende blend van fruitextracten van natuurlijke oorsprong en plantaardige melk maakt de nieuwe Fresh Blends jouw aanwinst voor een verwenmoment onder de douche, waarbij je ook liefde aan de planeet  geeft. De perfecte manier om vanuit de douche je huid én Moeder Natuur te verzorgen, elke dag.

Voor een gezond uitziende, frisse huid

Gemaakt met verzorgende kokosmelk, watermeloenextract en munt, wat ervoor zorgt dat deze verfrissende douchegel je huid fris en gezond laat aanvoelen, elke keer opnieuw als je doucht.

Voor een mooie, stralende huid

Frambozensap, zoete bosbessen en amandelmelk zorgen er samen voor dat deze heerlijke douchegel plezierig is voor zowel jou als voor de planeet. De huid voelt naderhand heerlijk zacht aan en ziet er stralend uit.

Voor een zachte, soepele huid

Frisse abrikozen en mangosap gemengd met rijstmelk vormen samen een vegan*** formule die zacht is voor je huid en lief is voor de planeet. Gebruik tijdens het douchen voor een zacht en soepel huidgevoel.

*Ingrediënten uit de natuur behouden na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat, inclusief water. / ** Volgens OECD 301/30 of soortgelijke methoden. / *** Geen dierlijke ingrediënten.