NIEUW VAN NIVEA

NIVEA BODY MOUSSE

RIJKE, SNEL INTREKKENDE VERZORGING

NIVEA Body Lotion Mousse

Ontdek een sensatie voor je huid: NIVEA Body Lotion Mousse. De intensieve, langdurige verzorging zoals je die gewend bent van NIVEA, maar dan in een snel-intrekkende, verwennende mousse!

Ervaar pure zachtheid, met deze luchtige, rijk schuimende mousse met Verzorgend Serum, die direct intrekt. Een dagelijks verwenmoment voor jezelf met als resultaat een zachte, 48u lang gehydrateerde huid.


PRODUCT DETAILS

NIVEA BODY LOTION MOUSSES
VOOR EEN ZACHTERE HUID

Luchtige mousse textuur

De rijke mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in, zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Een sensatie voor de huid!

48u hydratatie

De formule verrijkt met NIVEA Verzorgend Serum, een samenstelling van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, hydrateert de huid tot 48 uur lang.

Verwen je zintuigen

De rijk schuimende mousse verwent je zintuigen en is een aangename sensatie voor de huid. Een ultiem moment van ontspanning!

Intensieve verzorging

NIVEA Verzorgende Body Lotion Mousse voor de zeer droge huid is verrijkt met Verzorgend Serum en Amandelolie, voor 48u lange verzorging. De romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat in een gevoel van pure zachtheid en een intensief gehydrateerde huid.

Zijdezachte verzorging

NIVEA Zijdezachte Body Lotion Mousse voor de droge huid is verrijkt met Verzorgend Serum en Sheaboter, voor 48u lange verzorging. De romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat in een gevoel van pure zachtheid!

Fruitige verzorging

NIVEA Wild Raspberry x White Tea Body Lotion Mousse: geniet van een verwenmoment met een heerlijke geurmix van framboos en witte thee. Deze luchtige, rijk schuimende mousse trekt direct in. Het resultaat is een gevoel van pure zachtheid!

Frisse verzorging

NIVEA Fresh Cucumber x Matcha Tea Body Lotion Mousse: geniet van een verwenmoment met een heerlijke geurmix van framboos en witte thee. Deze luchtige, rijk schuimende mousse trekt direct in. Het resultaat is een gevoel van pure zachtheid!