Clay fresh

MET KLEI VAN NATUURLIJKE OORSRONG

Ervaar de kracht van klei met de nieuwe NIVEA Clay Fresh Douchecrèmes. De formule met klei van natuurlijke oorsprong reinigt grondig voor een fris gevoel en een huid die zijdezacht aanvoelt.

DE KRACHT VAN KLEI

REINIGT, VERFRIST EN VERZORGT

Al eeuwenlang wordt klei gebruikt in schoonheidsrituelen. Daarom heeft NIVEA een unieke douche formule met klei ontwikkeld, speciaal voor grondige reiniging. Ontdek de frisheid in onze formule met een perfecte balans tussen reiniging, verfrissing en verzorging, zonder de huid uit te drogen.

VERTROUWDE VERZORGING

ZIJDEZACHT HUIDGEVOEL

Nieuwe NIVEA Clay Fresh Douchecrème combineert de vertrouwde verzorging van NIVEA met een grondige reiniging zodat je huid zijdezacht aanvoelt. Gebruik dagelijks voor een gladde, gereinigde en zachte huid.


Geuren

VOEL JE FRIS!

Wat betekent een frisse geur voor jou? NIVEA Clay Fresh Douchecrème komt in drie frisse geuren, geïnspireerd op de schoonheid van de natuur, zodat je je eigen favoriete geur kunt kiezen. Daarnaast is de NIVEA Clay Fresh lijn erop gericht om de douche ervaring naar een hoger niveau te tillen met witte kaolien klei en verrassende geuren. Deze geursensatie van aromatische kruiden in NIVEA Clay Fresh zorgen voor een bijzonder botanische douche ervaring.

Clay Fresh Gember & Basilicum

De NIVEA Clay Fresh Gember & Basilicum geur doet denken aan een wandeling door de kruidentuin: aromatische koriander gemengd met bergamot, limoen en gember. Basilicum, vijgenbladeren, tomatenbladeren en mint complementeren de samenstelling. De milde geur van sandelhout en musk zorgen voor de finishing touch.

Clay Fresh Hibiscus & Witte Salie

De NIVEA Clay Fresh Hibiscus & Witte Salie geur is vrouwelijk en verfrissend tegelijk. Mandarijn en grapefruit gemengd met roos, hibiscus, iris en musk. Cederhout en witte salie tot slot, zorgen voor een prettige geur.

Clay Fresh Blauwe Agave & Lavendel

De NIVEA Clay Fresh Blauwe Agave & Lavendel zorgt voor een echt ontspannen verwenmoment die doet denken aan een wellness. De pittige frisheid van kardemom verrijkt met lavendel, houtige geuren, musk, tonkabonen zoutige tonen mixen perfect voor een ontspannende douche ervaring.