NIVEA ECODEO

ONZE meest klimaatvriendelijke1 deo spray

NIVEA ECODEO1 bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De spray maakt gebruik van een innovatieve, klimaatvriendelijkere spraytechnologie met uit lucht afkomstig gas. Hierdoor heeft de spray een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking met de standaard drijfgassen die in onze deodoranten worden gebruikt. Ook gaat de spray dankzij onze nieuwe technologie twee keer zo lang mee dan onze andere deo sprays2, omdat er minder ruimte nodig is voor gas en hierdoor meer formule kan worden toegevoegd.

De producten bieden 24 u betrouwbare deodorant bescherming die je huid verzorgt en een langdurige frisheid geeft. Zacht, kruidig, of lekker fris? NIVEA ECODEO is beschikbaar in drie varianten, zodat je altijd zelfverzekerd de deur uit kan!

Nieuwe spraytechniek voor duurzamer gebruik

Onze NIVEA ECODEO is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van deodorantspray die op zoek zijn naar een duurzamer alternatief en hierbij het geliefde gevoel van een spray applicatie niet te hoeven verliezen. De nieuwe spraytechniek maakt gebruik van het klimaatvriendelijkere drijfgas stikstof, dat volledig afkomstig is uit lucht en daardoor een lagere CO2-voetafdruk heeft. Dankzij het nieuwe eco-ventiel spray je altijd gericht en krachtig en gaat het product twee keer zo lang mee2. Zo bespaar je bij gebruik één verpakking. De verpakking is bovendien gemaakt van 25% gerecycled materiaal en kan oneindig gerecycled worden (met uitzondering van het ventiel, de spraykop, dop en sticker).

Commercial

1Maakt gebruik van uit de lucht afkomstige stikstof met een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking tot de standaard drijfgassen die NIVEA gebruikt. Deze aluminiumverpakking is gemaakt van 25% gerecycled materiaal en kan oneindig gerecycled worden (excl. ventiel, spraykop, dop & sticker). Gaat twee keer zo lang mee als Nivea standaard 150ml deodorants.

2Gaat twee keer zo lang mee als NIVEA standaard 150ml deodorants.