Product Video

ONTDEK DE MAGIE VAN NIVEA MICELLAR SHAMPOOS

VOOR LUCHTIG HAAR & EEN GEZONDE HOOFDHUID

Waarom zijn de NIVEA Micellar Shampoos zo geweldig? De shampoos zorgen, dankzij de unieke werking van micellen, voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule is zo mild dat je het elke dag kunt gebruiken. Het resultaat: luchtig haar en een gezonde hoofdhuid. Iedere dag weer!


Product Details

MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA

Ben jij bang dat elke dag je haren wassen slecht is? Nergens voor nodig! NIVEA’s Micellar Shampoos reinigen je haar grondig maar zacht en verzorgt haar en hoofdhuid optimaal. De formules van beide shampoos beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid. Ontdek welke formule het beste bij jouw haar past!

ONTDEK NIVEA COMFORTING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor zacht, sterk haar en een beschermende hoofdhuid.

ONTDEK NIVEA PURIFYING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroenmelisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar en hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.


Hoe het werkt

HET SUCCES VAN MICELLEN

Deze vernieuwende shampoos zorgen dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. De micellen omsluiten vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil grondig maar zacht worden verwijderd tijdens het spoelen van het haar. Perfect voor de dagelijkse wasbeurt.

Wat zijn micellen?

Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. Doordat micellen zowel water minnend als vet minnend zijn, zijn ze hierdoor oplosbaar in water en kunnen ze tegelijkertijd vuil en vet verwijderen. De NIVEA Micellar Shampoos bouwen voort op de efficiënte reinigingstechnologie die bekend is van gezichtsreiniging. De milde reinigingsmiddelen in de shampoo formules vangen vuil en ongewenst vet in haar en hoofdhuid op en lossen het op in water. Wat zorgt voor doeltreffende reiniging zonder het haar en de hoofdhuid van te veel natuurlijke oliën te ontdoen  waardoor het haar zijn natuurlijke kracht behoud.
De NIVEA Micellar shampoos zijn gemaakt en ontwikkeld in Hamburg, in het haar laboratorium van Beiersdorf.
‘De Micellar technologie zorgt voor een extra milde  manier van reinigen, perfect voor het dagelijks reinigen van je haar.‘ - Dr. Magdalena von Wedel-Perlow,  Claim Strategie Manager van Beiersdorf Hair Care
‘Micellen worden gevormd door slimme moleculen, waardoor vuil kan worden weggespoeld zonder je haar en hoofdhuid van essentiële natuurlijke oliën te ontdoen.’  – Benjamin Triller, Junior Lab Manager van Beiersdorf Hair Care