MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA.
Micellar Shampoo

ONTDEK DE MAGIE VAN NIVEA MICELLAR SHAMPOOS

Waarom zijn de NIVEA Micellar Shampoos zo geweldig? De shampoos zorgen, dankzij de unieke werking van micellen, voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule is zo mild dat je het elke dag kunt gebruiken. Het resultaat: luchtig haar en een gezonde hoofdhuid. Iedere dag weer!

Product Details

MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA

Ben jij bang dat elke dag je haren wassen slecht is? Nergens voor nodig! NIVEA’s Micellar Shampoos reinigen je haar grondig maar zacht en verzorgen haar en hoofdhuid optimaal. De formules van beide shampoos zijn siliconen-vrij en beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid. Ontdek welke formule het beste bij jouw haar past!

ONTDEK NIVEA COMFORTING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor zacht, sterk haar en een beschermde hoofdhuid.

ONTDEK NIVEA PURIFYING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroenmelisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar en hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.

ONTDEK NIVEA HYDRATING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Hydrating Shampoo, met blauwe lotus extract, is speciaal ontwikkeld voor droog haar en hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke PH-balans van de hoofdhuid.

Voor gehydrateerd haar en hoofdhuid.

Hoe het werkt

HET SUCCES VAN MICELLEN

Deze vernieuwende shampoos zorgen dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. De micellen omsluiten vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil grondig maar zacht worden verwijderd tijdens het spoelen van het haar. Perfect voor de dagelijkse wasbeurt.

Wat zijn micellen?

Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. Doordat micellen zowel water minnend als vet minnend zijn, zijn ze hierdoor oplosbaar in water en kunnen ze tegelijkertijd vuil en vet verwijderen. De NIVEA Micellar Shampoos bouwen voort op de efficiënte reinigingstechnologie die bekend is van gezichtsreiniging. De milde reinigingsmiddelen in de shampoo formules vangen vuil en ongewenst vet in haar en hoofdhuid op en lossen het op in water. Wat zorgt voor doeltreffende reiniging zonder het haar en de hoofdhuid van te veel natuurlijke oliën te ontdoen  waardoor het haar zijn natuurlijke kracht behoud.

Producten

MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA.

Kies de shampoo die het beste past bij jouw haarbehoefte.