MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA.
Micellar Shampoo

ONTDEK DE INNOVATIE VAN NIVEA:
MICELLAR SHAMPOOS

Waarom zijn de NIVEA Micellar Shampoos zo geweldig? De shampoos zorgen, dankzij de unieke werking van micellen voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule is zo mild dat je het elke dag kunt gebruiken. Het resultaat: luchtig haar en een gezonde hoofdhuid. Iedere dag weer!
Product Details

MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA

NIVEA’s Purifying en Comforting Micellar Shampoos, reinigen je haar grondig maar zacht en verzorgt haar en hoofdhuid optimaal. De formules van beide shampoos zijn siliconen-vrij en beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid. Ontdek welke formule het beste bij jouw haar past!

NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor zacht, sterk haar en een beschermende hoofdhuid.

NIVEA Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroenmelisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar en hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid. 

Hoe het werkt

DE KRACHT VAN MICELLEN

Net als NIVEA Micellair Water voor het reinigen van je gezicht, zorgen deze vernieuwende shampoos, dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. Zo reinigend, zo zacht!

Wat zijn micellen?

Micellen zijn microscopisch kleine deeltjes die vuil en overtollig talg omsluiten. Doordat de micellen een magnetische werking als eigenschap hebben worden vuildeeltjes en overtollig talg als een magneet aangetrokken en verwijderd tijdens het spoelen van het haar.

Producten

MICELLAR SHAMPOOS VAN NIVEA.

Kies de shampoo die het beste past bij jouw haarbehoefte.