SLEEPING MASKERS

DE HUID VAN JE DROMEN, TIJDENS JE SLAAP

Aan de huid van je dromen werken, terwijl je slaapt? Dat kan nu, met de nieuwe gezichtsverzorgingsproducten van NIVEA: Sleeping Melt-in Maskers. Deze maskers zijn speciaal ontwikkeld om vóór het slapen gaan aan te brengen, want ‘s nachts is de huid het meest ontvankelijk. De fluweelzachte formule smelt op de huid, voedt deze intensief en ondersteunt het regeneratieve proces van de huid. De drie varianten zijn geschikt voor de verschillende behoeften van verschillende huidtypes en leeftijden.

Urban Skin Good Night Detox Mask

Het NIVEA® SLE met Antioxidant, Biologische Groene Thee Extract, Hyaluronzuur & Provitamine B5, geeft de huid een detox gedurende de nacht, voor een zichtbaar verfriste en stralende huid in de ochtend. Begin de dag #cityproof.

Sleeping Melt-In Mask by Q10 Power

Het NIVEA® Q10 POWER Sleeping Melt-in Masker is verrijkt met 50% meer co-enzym Q10 en Creatine vergeleken met de Q10 POWER Dagcrème. ‘s Morgens voelt de huid zachter en verstevigd aan en heeft deze net zoveel power als jij.

Sleeping Melt-In Mask by Hyaluron CELLular Filler

Het NIVEA® HYALURON CELLULAR FILLER Sleeping Melt-in Masker is verrijkt met een combinatie van Hyaluron en Squalen Olie. Dit activeert de aanmaak van huideigen Hyaluronzuur en Collageen in de cellen, welke rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. De huid voelt bij het wakker worden verjongd, uigerust en zijdezacht aan.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
Our Recommendations for you