hairmilk

ONTDEK JOUW NIVEA HAIRMILK

Herstellende Hairmilk die past bij jouw haardikte.
TV reclame

Een uniek verzorgingsgeheim

Kijk de TV reclame

Droog of beschadigd haar? Ontdek de nieuwe NIVEA Hairmilk Collectie voor zacht, glanzend en gezond haar. De innovatieve en verzorgende formule is speciaal ontwikkeld voor fijn, normaal en dik haar. De eerste hairmilk shampoo speciaal voor jouw haar.
Haardikte

Ontdek welke Hairmilk bij jou past

Meer dan 100 jaar geleden ontwikkelde NIVEA de eerste Hairmilk voor het versterken van droog en beschadigd haar. Het effect was indrukwekkend: zachter haar, geen gespleten haarpunten en verzwarend effect. Met de nieuwe Hairmilk Collectie combineert NIVEA deze expertise met de nieuwste innovatie tot customized haarverzorging.
Hairmilk formules

Innovatieve nieuwe formules

INSPIRATIE UIT HET VERLEDEN

Met de nieuwe blauwe haarverzorgingslijn combineert NIVEA meer dan 100 jaar haarexpertise met de laatste innovaties - om jouw haar nieuw leven in te blazen. In 1912 hielp NIVEA vrouwen al om mooi en gezond haar te krijgen - met een product dat dezelfde naam had als de laatste innovatie van NIVEA: Hairmilk.

NIVEA's beste ingrediënten voor gezond en stralend haar

De innovatieve formules van de nieuwe NIVEA Hairmilk Collectie geven droog en beschadigd haar de verzorging die het nodig heeft zonder het haar hierbij te verzwaren. Melkproteïnen staan centraal in de Hairmilk formules en zijn ingrediënten van natuurlijke bron die het haar van binnenuit versterken, nieuw leven inblazen en voor voelbaar soepel haar zorgen. Daarnaast bevat de formule Eucerit® die de oppervlakte van het haar omhult en zo het haar beschermt tegen externe invloeden. Eucerit®, de ‘’beauty wax’’ die eigendom is van NIVEA, komt van natuurlijke wolwas en zorgt tevens voor een prachtige glans van het haar. Dankzij de combinatie van ingrediënten omhult de melkachtige, lichte formule elke haarstreng op zachte wijze en reinigt het effectief maar mild, versterkt het haar van binnenuit en geeft het haar kracht.

Ingredients

Producten

Voor elke haardikte een unieke Hairmilk