Huidtypes, huidverzorging en cremes

Welk huidtype heb je?

Test je huidtype & ontdek wat goed is voor jouw huid
Verschillende huidtypes hebben een verschillende verzorging nodig om er stralend uit te zien.

Verzorging op maat

Door de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype te kiezen, wordt jouw huid zacht en stralend. Kies huidverzorgingsproducten op basis van de persoonlijke behoeften van jouw huidtype.

Normale huid – met een milde verzorging blijft ze in balans

Een normale huid heeft een goede vochtbalans. Zelfs een dagelijkse verzorging met een milde crème of lotion is voldoende om dit huidtype zacht en gezond te houden.
Normale Huid

Welk huidtype heb je?

  • Een normale huid is natuurlijk glad en soepel. Droge zones en een gespannen gevoel komen normaal gesproken niet voor bij een normale huid. De huid is bijna perfect. Dit type huid is zacht en soepel en heeft een goede doorbloeding. Maar ook een normale huid heeft vocht en bescherming nodig om er gezond te blijven uitzien. Om een normale huid te voeden en zacht en soepel te houden, hoef je alleen maar een lichte vochtinbrengende lotion te gebruiken.
  • Een droge huid heeft een vochtinbrengende verzorging nodig die is afgestemd op haar specifieke behoeften, zo niet kan ze uitdrogen en kunnen er jeukende plekken ontstaan. Bij dit huidtype zijn vooral de scheenbenen en knieën kwetsbaar. 
  • Jeukt je huid en voelt ze ongemakkelijk gespannen en ruw aan? Dat betekent dat je een extreem droge huid hebt. Je huid heeft een rijke verzorging nodig om haar natuurlijke beschermlagen te herstellen.
  • Je kunt een gevoelige huid herkennen aan de roodheid, wat ook kan optreden als reactie op een verkeerde verzorging. Gebruik in dat geval een mild, pH-neutraal verzorgingsproduct.

Rijpe of gevoelige huid

Anti-aging producten zorgen er specifiek voor dat de elasticiteit van de rijpe huid wordt behouden. Een gevoelige huid heeft behoefte aan milde lotions om in balans te blijven.

Verzorging op maat voor elk huidtype

Onze tips, speciaal voor jou