Hairmilk
NIEUW VAN NIVEA

NIVEA HAIRMILK - MEER DAN EEN SHAMPOO

Voor gezond haar dat weer vol leven is

Droog, verzwakt haar krijgt alles wat het nodig heeft met de nieuwe Hairmilk haarverzorgingslijn van NIVEA. De melkachtige, lichte formule omhult elke haarstreng op zachte wijze en herstelt het haar, zonder het te verzwaren - een revolutie in het herstel segment!
 

De formule zorgt voor een milde reiniging, versterkt het haar van binnenuit en geeft het kracht. Melkproteïnen zijn de belangrijkste ingrediënten van de formule: ingrediënten van een natuurlijke bron die het haar van binnenuit versterken en nieuw leven inblazen; voor voelbaar soepel haar. Daarnaast bevat de formule Eucerit® en Macadamia Olie. Macadamia Olie dringt diep het haar binnen, waardoor de elasticiteit van het haar verbetert, terwijl Eucerit® de oppervlakte van het haar omhult en zo het haar beschermt tegen externe invloeden.

Leer de nieuwe NIVEA Hairmilk shampoo kennen

Hairmilk

NIVEA HAIRMILK

Een nieuw icoon in de wereld van haarverzorging

Onze nieuwste innovatie binnen NIVEA haarverzorging is de beste in onze geschiedenis en een ware aanwinst

De NIVEA Hairmilk Shampoo en Conditioner zijn een eerbetoon aan NIVEA. De blauwe verpakking weerspiegelt de NIVEA geschiedenis. De naam ''Hairmilk'' is zorgvuldig gekozen voor dit product. Het is geïnspireerd op onze geschiedenis - op het NIVEA Creme blik, een product dat tot op de dag van vandaag een icoon is. De NIVEA Hairmilk lijn combineert het beste van onze geschiedenis met innovatie: voor mooi en gezond haar dat weer vol leven is.
HELEMAAL NIVEA

Waar het ooit begon

Inspiratie uit het verleden voor mooi en gezond haar

Met de nieuwe blauwe haarverzorgingslijn combineert NIVEA meer dan 100 jaar haarexpertise met de laatste innovaties - om jouw haar nieuw leven in te blazen. In 1912 hielp NIVEA vrouwen al om mooi en gezond haar te krijgen - met een product dat dezelfde naam had als de laatste innovatie van NIVEA: de NIVEA Hairmilk.

EXPERT INTERVIEW

HAAREXPERTS OVER NIVEA HAIRMILK

De nieuwste toevoeging aan onze haarverzorgingslijn is meer dan een gewone shampoo: het combineert het beste van twee werelden: de waardevolle NIVEA geschiedenis & een ware innovatie!

Interview met Julia C. Frankenberger, Global Marketing Director NIVEA Hair en Dr. Christian Frese, Lab Manager NIVEA Hair, Research & Development, Beiersdorf AG

NIVEA lanceert een nieuw haarverzorgingsproduct:  NIVEA Hairmilk Shampoo. Wat is zo bijzonder aan dit product?

De nieuwe NIVEA Hairmilk Shampoo is meer dan een gewone shampoo! Het combineert twee voordelen die vele consumenten met droog en verzwakt haar nodig hebben en die normaal gesproken niet te combineren zijn: herstellen van het haar zonder het te verzwaren. Wij hebben een formule ontwikkeld die rijk en efficiënt is, maar tegelijkertijd licht aanvoelt. De formule omhult elke individuele haar waardoor het haar weer levendig en veerkrachtig is.


De formule verzorgt intensief en herstelt, maar laat het haar niet zwaarder aanvoelen. Hoe zorgt deze formule voor dit resultaat?

De hoofdingrediënten zijn melkproteïnen. Dit zijn natuurlijke ingrediënten die het haar versterken van binnenuit en het haar voorzien van nieuwe kracht. Melkproteïnen zorgen er ook voor dat het haaroppervlak glad wordt waardoor het haar soepel aanvoelt. Verder bestaat de formule uit Eucerit® en Macadamia Olie. Eucerit®, de zogenaamde ‘’beauty wax’’ die eigendom is van NIVEA en komt van natuurlijke wolwas. Het zorgt voor optimale bescherming tegen externe invloeden op het haar en legt een laagje om het haaroppervlak. Tevens zorgt het voor een prachtige glans van het haar. Ten slotte, Macadamia Olie, dit ingrediënt dringt tot diep in het haar en verbetert de haarelasticiteit van het haar. De combinatie van ingrediënten wordt het haar intensief verzorgt en herstelt zonder het te verzwaren. 

Hoe vaak zou ik de NIVEA Hairmilk Shampoo en Conditioner moeten gebruiken om het herstellende effect te zien en te voelen?

In het ideale scenario zou je NIVEA Hairmilk elke keer als je je haar wast moeten gebruiken. Het is een zeer mild product en het droogt de hoofdhuid niet uit en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik. U krijgt het beste resultaat door zowel NIVEA Hairmilk Shampoo en Conditioner te gebruiken. Na de eerste wasbeurt zal het haar al nieuw leven worden ingeblazen en zal je haar er glanzend uitzien en veerkrachtig aanvoelen.


De verpakking ziet er anders uit dan andere NIVEA haarverzorging producten. Wat is de reden hiervan?

De vorm van de fles is consistent met de verpakkingen van de andere NIVEA haarverzorging producten – het design is modern en simpel, maar toch mooi en vrouwelijk. Omdat NIVEA Hairmilk is geïnspireerd op onze Hairmilk uit 1912 – sterk en efficiënt, maar vooral milde, complete verzorging – staat NIVEA Hairmilk dicht bij ons verleden. Dat is precies de reden waarom we het NIVEA blauw als kleur voor de fles hebben gekozen. De naam ‘’NIVEA Hairmilk’’ is ook zorgvuldig gekozen. Het is gebaseerd op de rijke NIVEA geschiedenis en het NIVEA Creme blik; een product dat nog steeds gezien wordt als modern en vrouwelijk. Consumenten die de nieuwe lijn hebben geëvalueerd, hebben het ervaren als zeer vertrouwd. Ook heeft de NIVEA Hairmilk een hoge herkenningswaarde door de combinatie van de rijke geschiedenis van NIVEA met een innovatieve formule. 


Onze aanbevelingen, speciaal voor jou