Klaar voor de lente en nieuwe activiteiten met een prachtige huid vol


GEEF JE HUID EEN LENTEGEVOEL
De eerste warme zonnestralen schijnen heerlijk op je gezicht. Weg met die bleke huid en dat futloze gevoel: maak je lichaam wakker! 

Tips voor de lente

Laat je laarzen thuis en zet je beste beentje voor!

Onze voeten willen de lente verwelkomen in ballerina's en sandalen. Geef ze een voetenbad, een scrub en een pedicurebehandeling om ze voor te bereiden op de lente. Lees hier meer over de verzorging van je voeten.

Weg met die droge huid – een prachtige huid voor de lente

Als de dagen langer worden en de lente voor de deur staat, kun je de dikke maillots, truien en handschoenen wegleggen. Je mag je huid weer laten zien en weer luchtige kleding dragen. 

Maar voordat je daar klaar voor bent, moet je eerst je droge winterhuid gedag zeggen. Dat gaat het beste met een zachte scrub voor je hele lichaam, zoals Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub. Deze verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en maakt je huid veel zachter en roziger Gebruik een product op crèmebasis.

Dit bevat zeer fijne scrubdeeltjes en goede lipiden die je huid optimaal hydrateren. En in lichtere kleren heb je 

weer een geweldig figuur. Kies voor je gezicht voor Essentials Verfrissende Peeling van NIVEA wat je huid reinigt tot in de poriën. Gebruik daarna een moisturizer om je huid zijdezacht te maken, zoals NIVEA Care, wat de huid intensief hydrateert zonder een vettige laag achter te laten. Lees hier meer over scrubs en waarom ze zo goed zijn voor de huid.

Eet om jezelf mooi te maken voor de lente

Als je een mooie huid wilt, zul je gezond moeten eten. In de lente genieten we meer van vers fruit en knapperige groente. Deze etenswaren zijn niet alleen gezond, ze zijn ook goed voor je huid: voedsel met vitamine A, zoals wortelen, broccoli en spinazie, stimuleren de celdeling, bevorderen de vorming van elastinevezels en voorkomen een droge huid. Eet dan ook drie tot vijf porties fruit en groente per dag. Zo wordt je huid gevoed met de belangrijkste voedingsstoffen en kun je je verheugen op een zachte huid.


Fit voor de lente – ga bewegen!

Door de hogere temperaturen en meer licht krijgen we meer energie en voelen we ons evenwichtiger. Profiteer van deze hernieuwde energie en ga bewegen!

Tips voor een dag vol energie – dag winterlusteloosheid!

Ons lichaam krijgt zo'n drie keer per dag een dip. Geef vermoeidheid geen kans: 

  • beweging op de vroege ochtend: doe na het opstaan een kleine thuis workout. Wanneer de koolhydraatreserves nog leeg zijn, verbranden we sneller vet en kun je de dag echt vol energie beginnen. 
  • eerste dip rond 9:00 uur: trakteer jezelf op een kop koffie. De cafeïne heeft je zo weer op de been. En wist je dat kauwgom je concentratie verhoogt? 
  • zit je op je werk veel achter je bureau? Sta ten minste een keer per uur op en loop een rondje door de kamer. Dat stopt het vermoeidheidsgevoel. 
  • tweede dip om 15:00 uur: nu heeft je lichaam meer energie nodig. Kies een salade, groenten of een lichte soep, vette producten maken je nog slomer. 
  • de laatste dip om 17:00 uur: nu heb je wat frisse lucht nodig. Een wandeling na het werk zal je goed doen. Of ga met de fiets naar huis in plaats van met de auto, daar leef je van op. 
  • en dan heb je nog energie over voor wat meer oefeningen in de avond. Verwen jezelf met een ontspannen bad en wat hydratatie van je huid met een verfrissend en vochtinbrengend masker van NIVEA.

Ga de natuur in – mini-workouts om fit te worden voor de lente!

Als je in de lente graag in de tuin werkt, kun je iets goeds doen voor je lichaam met een paar effectieve oefeningen. Maak wat kniebuigingen terwijl je steunt op je hark. Daar krijg je gespierde dijen van.

Geniet van de lente!

Een wandeling door de stad bij lekker weer is altijd leuk. Loop door de winkelstraten en bekijk de nieuwe lentecollecties. Geniet van de lentedag en neem een pauze op een terrasje!

De lente maakt ons vrolijk – tips voor je vrije tijd

In de lente ontwaakt onze geest en trekt ons de natuur in. Plan een fietstocht in het weekend en geniet van de eerste warme zonnestralen op je huid. De zon maakt ons blij. Houd je van de kleuren van de lente? Pak een camera en leg de mooiste momenten en lichtvallen vast. Waarom lijst je de mooiste foto's niet in en hang je ze in de woonkamer?

En als je graag door oude foto's bladert: gebruik de ideeën die je opdoet om je volgende vakantie te boeken. Gebruik de veranderingen van de natuur om jezelf nieuwe doelen te stellen: droom je van een nieuw huis? Of wil je eindelijk wel weer eens in die oude spijkerbroek passen? Of misschien van baan veranderen?  Start nu en maak een collage van foto's die je inspireren om je doel te bereiken. Hang deze ergens zichtbaar op zodat hij je blijft motiveren. Schrijf een paar inspirerende spreuken op post-its en plak deze in het hele huis op. We maken onze dromen alleen maar waar als we ze uitschrijven. En de lente is de beste tijd om dat te doen!

Alles wat je nodig hebt voor een geweldige start van de lente