NIVEA Care & Hold:
De styling die ook verzorgt

Langdurige fixatie en verzorging in één innovatieve formule.

TV Reclame

Verzorg je haar elke dag mét haarstyling

NIEUW: NIVEA Care & Hold

NIVEA Care & Hold is de styling die je haar intensief verzorgt en ook langdurig fixeert in één innovatieve formule. De formule met NIVEA's eigen Eucerit® verzorgt en beschermt het haar, zonder het hierbij te verzwaren.


Haarstyling

De producten

NIEUW: NIVEA Care & Hold Styling Spray

De NIVEA Care & Hold Styling Spray is speciaal ontwikkeld om je haar te verzorgen en tegelijkertijd langdurig te fixeren. Je haar blijft de hele dag in model zonder dat het uitdroogt of beschadigd wordt door UV. Hierdoor kan je iedere dag opnieuw stylen; voor mooi en glanzend haar.

NIEUW: NIVEA Care & Hold Styling Mousse

De nieuwe NIVEA Care & Hold Styling Mousse verzorgt en versterkt de haarvezel, zonder het te verzwaren. Bovendien geeft de mousse bescherming tegen hittebeschadiging. Je haar voelt natuurlijk en soepel aan, elke dag opnieuw.                                                              

NIEUW: NIVEA Care & Hold Styling Gel & Creme Gel

De voedende NIVEA Care & Hold Gel en Creme Gel geven je haar structuur om het langdurig in het gewenste model te houden. De lichte formule voedt en versterkt, voor een flexibele en natuurlijke fixatie zonder te plakken. Bovendien verzwaart het niet en biedt het bescherming tegen UV.


Ervaringen

We vroegen onze consumenten naar hun mening over NIVEA Care & Hold