NIVEA CELLULAR +ELASTICITY

BOOST DE HUIDELASTICITEIT

HET HYALURON CELLULAR EFFECT

BOOST DE HUIDELASTICITEIT

Vanaf de leeftijd van 60 jaar veranderen de behoeften van de huid. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur -voor hydratatie-, collageen -voor stevigheid- en elastine -voor elasticiteit- neemt sterk af. Dit alles heeft vier tekenen van huidveroudering als gevolg: fijne lijnen worden diepere rimpels, stevigheid en elasticiteit nemen af en ouderdomsvlekjes worden zichtbaar. Ons decennia lange onderzoek resulteert in een productlijn die de elasticiteit van de huid een boost geeft en zorgt voor een gezonde, gehydrateerde en verstevigde huid: NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity. De combinatie van de cel-activerende ingrediënten Hyaluronzuur, Collageen en Elastine booster activeert de huidcellen om huideigen hyaluronzuur, collageen en elastine te produceren. Het resultaat bij regelmatig gebruik: diepe rimpels zijn verminderd, de huid voelt soepel aan en is intensief verzorgd. Daarnaast zijn de gezichtscontouren geherdefinieerd en is de huid voelbaar verstevigd.

NIEUW

VERBETERT DE ELASTICITEIT EN STEVIGHEID VAN DE HUID

NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity Dagcrème

Bij regelmatig gebruikt wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. De huid is 24 uur gehydrateerd, versterkt en de gezichtscontouren zijn geherdefinieerd. SPF30 biedt bescherming tegen beschadiging door UV-straling, om zo huidsveroudering, celbeschadiging en ouderdomsvlekken te voorkomen.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity Nachtcrème

De zachte, rijke textuur trekt gedurende de nacht in en herstelt en voedt de huid. Bij het wakker worden voelt de huid soepel en gehydrateerd aan. Bij regelmatig gebruik worden rimpels zichtbaar verminderd en de elasticiteit verbeterd.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity Voedend Oil Elixir

De bi-fase formule met drievoudig oliecomplex vermindert rimpels en laat de huid gelift aanvoelen. Het resultaat is een soepele, gehydrateerde en intensief gevoede huid die er stralend uitziet. De gezichtscontouren zijn geherdefinieerd en de huid is verstevigd.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity Anti-Spot Serum

De formule bevat een zeer effectieve anti-ouderdomsvlekken technologie, specifiek ontwikkeld om de oorzaak van pigmentatie aan te pakken. De zichtbaarheid van bestaande ouderdomsvlekken wordt verminderd. Bij regelmatig gebruik zichtbaar resultaat. De huidteint is egaler en de huid ziet er jonger uit.